ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Υπόθεση Ανδρεαδάκη: Συνελήφθησαν οι δράστες, στη δικογραφία ο Λαυρεντιάδης

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Υπόθεση Ανδρεαδάκη: Συνελήφθησαν οι δράστες, στη δικογραφία ο Λαυρεντιάδης



Φως πέφτει σε μια υπόθεση που εδώ και πολλούς μήνες διερευνά η Ασφάλεια Αττικής.

Τις δύο προηγούμενες μέρες πραγματοποιήθηκαν τρεις συλλήψεις,ενώ έχουν εκδοθεί κι εντάλματα σύλληψης για άλλους δυο για την απόπειρα δολοφονίας με παγιδευμένο δέμα του συνιδιοκτήτη ξενοδοχειακής μονάδας στην Κρήτη, Αθηναγόρα Ανδρεαδάκη τον Ιούλιο του 2012.

Πρόκειται για δύο άνδρες από την Κρήτη και μια γυναικά που μετέφερε το δέμα σε ανθοπωλείο το οποίο είχε ως τελικό στόχο τον Αθηναγόρα Ανδρεαδάκη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συλληφθέντες κατονόμασαν τον έγκλειστος στις Φυλακές Κορυδαλλού επιχειρηματία Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, στον οποίο αποδίδονται προσωπικές διαφορές και διεκδίκηση συμφερόντων με το θύμα. Σύμφωνα με το προανακριτικό υλικό που έχει στη διάθεσή της η ΕΛΑΣ, τα άτομα που έχουν ήδη συλληφθεί και είναι από το περιβάλλον του Λαυρεντιάδη έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές.

Εντωμεταξύ η αστυνομία διερευνά το ενδεχόμενο αν οι βόμβες που τοποθετήθηκαν τόσο στο σπίτι του ορκωτού λογιστή που ερευνούσε την υπόθεση της Proton Bank όσο και ο εκρηκτικός μηχανισμός που είχε στόχο την εισαγγελέα της υπόθεσης Proton έχουν κάποια σχέση με τους συλληφθέντες .

Να υπενθυμίσουμε οτι στις 15 Ιουλίου 2012 υπάλληλος ανθοπωλείου είχε παραδώσει αυτοπροσώπως στον 42χρονο Αθηναγόρα Ανδρεαδάκη, στην είσοδο της οικίας όπου διέμενε στην οδό Ήρας 18 στη Βουλιαγμένη, μια γλάστρα μαζί με ένα μεταλλικό κουτί.

Η κάρτα που τα συνόδευε έγραφε «από ένα παλιό σου φίλο». Μόλις ο επιχειρηματίας μπήκε στο διαμέρισμα του στον πρώτο όροφο κι αφαίρεσε το περιτύλιγμα, το δέμα, το οποίο ήταν παγιδευμένο με απασφαλισμένη ρώσικη αμυντική χειροβομβίδα τύπου F-1, εξερράγη.

Διαβάστε εδώ και το δελτίο τύπου της αστυνομίας
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: