ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Tίμησαν τρεις σημαντικές γυναίκες της Ηλιούπολης

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Tίμησαν τρεις σημαντικές γυναίκες της Ηλιούπολης



Ο Όμιλος Προετοιμασίας Στελεχών Αυτοδιοίκησης (Ο.Π.Σ.Α) υπό την οργανωτική ευθύνη του κ. Θεόδωρου Γεωργάκη, επί 16 χρόνια Δημάρχου της Ηλιούπολης & Η Ενοριακή Ένωση των Επιστημόνων (Ε.Ε.Ε) του Ιερού Ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, υπό την πνευματική ευθύνη του Πανοσιολογιοτάτου Αρχιμανδρίτου π. Σπυρίδωνος Κατραμάδου, αναγνωρίζοντας την εκκλησιαστική, την οικογενειακή, τη φιλανθρωπική και κοινωνική δράση και προσφορά τριών σημαντικών γυναικών της πόλης μας, συνδιοργάνωσαν Τιμητική Εκδήλωση για την απονομή στα πρόσωπά αυτών , των πολλών ευχαριστιών και ειδικής για τους πιο πάνω λόγους Πλακέτας, με αφορμή και την παγκόσμια ημέρα της Μητέρας.
Τα πρόσωπα που τιμήθηκαν ήταν: 1) Η αείμνηστη Πολύμνια Πομόνη, 2) Η ερίτιμος κ. Αργυρώ Πίκουλα και 3) Η ερίτιμος κ. Ιωάννα (Tζένη ) Παππά.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 28/5/2013 στον Ι. Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ηλιουπόλεως.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε και κατέκλυσε τον Καθεδρικό Ναό της πόλης μας, για να συμμετάσχει και να συγχαρεί τις τιμώμενες συμπολίτισσες μας.

Καλωσόρισμα, χαιρετισμό και σύντομες ομιλίες απεύθυναν στους παρευρισκόμενους ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Σπυρίδων Κατραμάδος και ο κ. Θεόδωρος Γεωργάκης. Παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η κ. Άννα Παπαϊακώβου, Δικηγόρος και μέλος του ΟΠΣΑ & της ΕΕΕ.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, αναπτύχθηκαν τρεις εισηγήσεις στα πλαίσια της θεματικής ενότητας: « ΓΙΑΤΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.......».

Τις εισηγήσεις ανέλυσαν οι κάτωθι ομιλητές :

Α΄ «Οι γονείς ως σύμβουλοι: Χαρακτηριστικές δεξιότητες του ρόλου τους». Εισηγήτρια η κ. Άννα Πατεστή M.Sc, Ψυχολόγος - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας.

Β΄ «Γονείς και εξετάσεις: Αναζητώντας τις προϋποθέσεις για τη δυναμική στήριξη της προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης των νέων.» Εισηγητής ο κ. Αθανάσιος Ραφτόπουλος, M.Sc, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, τ. Διευθυντής Λυκείου.

Γ ΄ « Μια μητέρα καταθέτει τις εμπειρίες της από τη συμμετοχή των παιδιών της στις εξετάσεις» Εισηγήτρια η κ Αργυρώ Πίκουλα, Οικονομολόγος Διευθύντρια Ι.ΚΑ, Πρόεδρος Ιωνικής Στέγης και Δημοτική Σύμβουλος Ηλιουπόλεως.

Η επιτυχημένη μέχρι τώρα συνεργασία του ΟΠΣΑ και της ΕΕΕ θα συνεχιστεί και στο μέλλον με ανάλογες σημαντικές εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: