ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ενδιαφέρουσα επιστολή μοίρασαν τα μέλη της Δημοτικής Αστυνομίας στο Δ.Σ Ηλιούπολης

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Ενδιαφέρουσα επιστολή μοίρασαν τα μέλη της Δημοτικής Αστυνομίας στο Δ.Σ Ηλιούπολης

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
Σε ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους , με σύνεση κα κυρίως καλογραμμένη η επιστολή που διένειμαν οι Δημοτικοί Αστυνομικοί της Πόλης μας (24 τον αριθμό) που τίθονται σε διαθεσιμότητα όπου εξηγούν πως πληρούσαν ένα σωρό κριτήρια και επιλέγησαν μέσω ΑΣΕΠ.
Στην επιστολή τους δεν φαίνεται να πείθονται πως θα μετακινηθούν στην ΕΛ.ΑΣ (δεν το επιθυμούν άλλωστε όπως δηλώνουν) και κάνουν λόγο για απόλυση τους χωρίς κανένα απολύτως κριτήριο αξιολόγησης τους. Θεωρούν πως είναι :" Μια πραγματική παρέα ανθρώπων. Με φιλίες σχέσεις , γάμους , κουμπαριές, τα πάντα. Μια μεγάλη παρέα 3500 ανθρώπων που δεν είναι απλά νούμερα σε μια λίστα απολυθέντων." Μιλάνε επίσης για τα τεράστια έσοδα που θα χάσουν οι Δήμοι από τις βεβαιώσεις των παραβάσεων που έκανε η Δημοτική Αστυνομία και πως η καθημερινότητα των πολιτών θα ξαναγίνει ζούγκλα!!! Καλούν τέλος να πρυτανεύσει επιτέλους η λογική σ'αυτή την χώρα και με την βοήθεια όλων να ανατρέψουμε αυτή την βάρβαρη όπως αποκαλούν και άδικη πολιτική των αριθμών.

Όλοι μαζί....μπορούμε 
είναι το σύνθημα με την οποία ολοκληρώνουν την δισέλιδη επιστολή τους.

Στο Δ.Σ παρενέβη και ο "πρώην" Δημοτικός Αστυνομικός Κωνσταντίνος Στάθης ο οποίος τόνισε πως πρέπει  να υπάρχει αλληλεγγύη ανάμεσα σε όλους τους εργαζομένους και τόνισε πως ουδείς πρέπει να χάνει την εργασία του. Θεώρησε πως είναι απολυμένος και δεν πιστεύει πως θα υπάρξει για αυτούς θέση στην ΕΛ.ΑΣ όπως γράφουν τα ΜΜΕ και διαρρέουν πηγές από το Αρμόδιο Υπουργείο.
Μίλησε επίσης ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος και αυτός δημοτικός αστυνομικός και ζήτησε την έμπρακτη συμπαράσταση όλων των εργαζομένων


Δεν υπάρχουν σχόλια: