ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Χωρίς απογευματινά δρομολόγια η Δημοτική συγκοινωνία

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Χωρίς απογευματινά δρομολόγια η Δημοτική συγκοινωνία


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι, λόγω της μείωσης των μετακινήσεων του επιβατικού κοινού κατά τους θερινούς μήνες, από την Δευτέρα, 8/7/13 και κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου δεν θα πραγματοποιούνται τα απογευματινά δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας.

Τα πρωινά δρομολόγια θα συνεχίσουν να εκτελούνται κανονικά, ενώ μετά την έναρξη λειτουργίας των νέων σταθμών του Μετρό, θα αναπροσαρμοστούν, σύμφωνα με τις ανάγκες της επιβατικής κίνησης.
Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι.
Ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής
Κώστας Σεφτελής.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Τα έχουμε ξαναγράψει η ποιότητα ζωής της Πόλης μας μέρα με την μέρα γίνεται χειρότερη. Σκουπίδια -ταλαιπωρία- εγκληματικότητα, τρίπτυχο που με ελάχιστες εξαιρέσεις επιβεβαιώνει τον κανόνα. Όσα καθημερινά  βιώνουν οι συμπολίτες μας.  Μαζί με τα δελτία τύπου καλό θα ήταν τα sites και τα blogs που τα αναπαράγουν να ακούνε και την φωνή του Πολίτη. Για το λόγο αυτό ξεκινήσαμε και μαζί θα προχωρήσουμε. Το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ απλώς μας έδωσε την δυνατότητα να ακουστεί η φωνή μας σε περισσότερους συμπολίτες μας. Όμως πλέον αρκετοί μας έμαθαν και πληκτρολογούν απευθείας την διαδικτυακή μας διεύθυνση. Ξεκινήσαμε επειδή μας προκάλεσαν και γίναμε ήδη η αγαπημένη σας συνήθεια. Στο mail του ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ μπορούν όλοι οι Ηλιουπολίτες να στείλουν την καταγγελία τους για να γίνει αφορμή για έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: