ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης

 Ζώδια Κριός   Δεν χρειάζεται να έχετε τον τελευταίο λόγο σε κάθε αντιπαράθεση που ξεσπάει, Κριοί. Μερικές φορές, η σιωπή και η υποχώρηση είναι πολύ πιο ευεργετικές από την διαρκή επιθετικότητα.   Τώρα είναι η πιο σωστή στιγμή να χρησιμοποιήσετε τα εκφραστικά σας μέσα σε όλο τους το εύρος, για να προσελκύσετε εκείνον που κεντρίζει το ερωτικό σας ενδιαφέρον.

Ταύρος   Η επιρροή που σας ασκεί ένας στενός φίλος, δεν είναι ό, τι καλύτερο μπορεί να σας συμβεί, αυτό τον καιρό. Καιρός να διαφοροποιηθείτε από τους ανθρώπους και τις καταστάσεις που σας προξενούν περισσότερο κακό παρά καλό, σε κάθε επίπεδο.   Προσοχή στα επαγγελματικά σας ανοίγματα. Η συγκυρία εγκυμονεί κινδύνους, κυρίως από πρακτικής άποψης.
Δίδυμος   Η Αφροδίτη σας φέρνει αρκετά βήματα πιο κοντά σε ένα άτομο που είχε απομακρυνθεί χωρίς λόγο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι σας συμφέρει να του δοθείτε άνευ όρων. Είναι απαραίτητο να θέσετε με προσοχή τα όριά σας.   Θετική η εξέλιξη των ερωτικών σας. Μην απλώσετε, ωστόσο, το χέρι σας παραπάνω απ’ όσο φτάνει.
Καρκίνος   Η απόδραση από τη ρουτίνα θα σας κάνει μεγαλύτερο καλό απ’ ό, τι υποψιάζεστε, και η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι θεαματικό για να την πετύχετε. Αρκεί να αφεθείτε στα χέρια εκείνων που βλέπουν τα πράγματα λίγο διαφορετικά.   Έντονη η κινητικότητα στα επαγγελματικά σας. Μην αφήσετε τις εξελίξεις να σας προσπεράσουν.
Λέων   Η Σελήνη σας προκαλεί μερική σύγχυση σε ό, τι αφορά τα αισθηματικά σας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι η καλύτερη εποχή για μεγάλες αποφάσεις και μεγαλόπνοα σχέδια. Κάντε λίγη υπομονή και η ατμόσφαιρα θα ξεκαθαρίσει.   Μια φιλία από το παρελθόν αποδεικνύει την αξία και τη χρησιμότητά της με περίτρανο τρόπο.
Παρθένος   Μερικές διαπροσωπικές διαφορές δεν είναι δυνατόν να κουκουλωθούν για μεγάλο διάστημα, όσο έντονη κι αν είναι η ανάγκη μας να τις αναβάλουμε. Ρυθμίστε τώρα τη δυσαρέσκεια ενός αγαπημένου σας προσώπου εναντίον σας, για να μην τρέχετε αργότερα.   Ευνοϊκή η τροπή των οικονομικών και των επαγγελματικών σας. Τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά.
Ζυγός   Η πίεση που σας ασκείται από διάφορες κατευθύνσεις είναι αφόρητη σήμερα, γεγονός που μόνο ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει: Έχει έρθει η ώρα να πάρετε μια μεγάλη απόφαση, που θα δυσαρεστήσει μερικούς και θα δικαιώσει τις προσδοκίες κάποιων άλλων. Δεν μπορείτε να αρέσετε σε όλους.   Προσοχή στις οικογενειακές σας σχέσεις. Οι ισορροπίες είναι υπερβολικά ευαίσθητες.
Σκορπιός   Ο Δίας σας εξοπλίζει με δυναμισμό και πυγμή, σε μεγαλύτερη ίσως δόση από αυτή που έχετε ανάγκη. Διεκδικήστε το συμφέρον σας σε επαγγελματικό και συναισθηματικό επίπεδο, αλλά προσέξτε να μην αδικήσετε εκείνους που σας στάθηκαν στα δύσκολα.   Η είσοδος ενός νέου προσώπου στη ζωή σας ανοίγει πολλά και ενδιαφέροντα παράθυρα για το μέλλον.
Τοξότης   Τα ερωτικά τρίγωνα δεν σας βγήκαν σε καλό στο παρελθόν, και κανείς δεν σας εγγυάται ότι δεν θα αποβούν καταστροφικά και αυτή τη φορά. Αποφύγετε τις περίπλοκες συναισθηματικές καταστάσεις, όταν μπορείτε κάλλιστα να αφεθείτε σε κάτι απλούστερο αλλά εξίσου αποδοτικό.   Ηρεμία στα επαγγελματικά σας τώρα. Μην αγχώνεστε χωρίς να σας δίνεται λόγος.
Αιγόκερως   Η σεξουαλική σας υπερδιέγερση θα σας οδηγήσει σε αρκετές επιπολαιότητες σήμερα, στις οποίες- μεταξύ μας- θα είναι μάταιο να αντισταθείτε. Προσπαθήστε τουλάχιστον να περιορίσετε τις ορμές σας, για να μην εκτεθείτε σε σημαντικά άτομα.   Αξιοποιήστε μια ανέλπιστη επαγγελματική ευκαιρία, χωρίς, ωστόσο, να προδώσετε την αγωνία σας. Φανείτε ψύχραιμοι και όλα θα πάνε καλά.
Υδροχόος   Προσοχή, Υδροχόοι! Ο κίνδυνος να δεθείτε με ένα αναξιόπιστο άτομο και να θαμπωθείτε από τις φανταχτερές του υποσχέσεις είναι τεράστιος. Κρατήστε τις αποστάσεις σας για να μην γίνετε το θύμα της υπόθεσης.   Θετικές οι επαγγελματικές σας προοπτικές τώρα. Έχετε από κοντά τα άτομα εκείνα που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα στο άμεσο μέλλον.
Ιχθύς   Δεν υπάρχει χρόνος για εγωισμούς και υστερίες, Ιχθείς. Ή θα δείξετε τώρα τα χαρτιά σας, αναλαμβάνοντας το σχετικό ρίσκο ή θα παραιτηθείτε οριστικά από ένα ειδύλλιο που απαιτεί αρκετές θυσίες.   Ζυγίστε προσεκτικά τα λόγια σας, όταν απευθύνεστε σε Κριούς και Διδύμους. Η χημεία σας είναι το λιγότερο εκρηκτική σήμερα.
Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: