ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν ανεβάζουν πλέον τα βίντεο των δημοτικών συμβουλίων στο web tv

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν ανεβάζουν πλέον τα βίντεο των δημοτικών συμβουλίων στο web tv


ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ
Το πήραμε γρήγορα χαμπάρι πως η αλλαγή στην ιδιωτική εταιρεία που καλύπτει τα δημοτικά μας συμβούλια είχε να κάνει με την δική μας προσπάθεια να μπει αυτή η εικόνα σε όλα τα σπίτια της Ηλιούπολης. Τελικά μάλλον είχαμε δίκιο.
Έτσι με την νέα εταιρεία και με την βοήθεια της δημοτικής αρχής εσείς πλέον δεν θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε με πόσο ανεύθυνο και ανάλαφρο τρόπο περνάνε σημαντικές αποφάσεις κατά πλειοψηφία. Το Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 5-9-2013 και δεν υπήρξε ζωντανή κάλυψη λόγω προβλήματος στο ίντερνετ του Δήμου(αυτό επικαλέστηκαν)  δεν έχει "ανέβει" ακόμα και σήμερα ως βίντεο στο web tv του Δήμου μας. Έτσι εσείς μάθατε ό,τι σας μεταφέραμε εμείς που το παρακολουθήσαμε. Όμως  η εικόνα είναι χίλιες λέξεις και εμείς μπορεί να μην είμαστε αντικειμενικοί ούτε να αποδίσουμε πιστά ό,τι ειπώθηκε!!!  Βέβαια αυτό δεν συμβαίνει γιατί όσοι μας παρακολουθείτε τους 4 μήνες που είμαστε μαζί έχετε δει πως με αντικειμενικότητα προσεγγίζουμε όλα τα θέματα. Καλούμε λοιπόν την Δημοτική αρχή να μεριμνήσει έτσι ώστε όλοι οι Ηλιουπολίτες να έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν έστω και σε "κονσέρβα" -βίντεο τα δημοτικά συμβούλια ώστε να είναι περισσότερο ενημερωμένοι για να ξέρουν και να επιλέγουν σωστά αυτούς που θα τους εκπροσωπήσουν.  Έτσι και εμείς θα έχουμε την δυνατότητα εάν δεν παρακολουθήσουμε κάποιο Δημοτικό Συμβούλιο να το δούμε σε μαγνητοσκόπηση και να μην μεταφέρουμε ειδήσεις ράδιο-αρβύλα όπως δυστυχώς κάνουν κάποια τοπικά site. Καλούμε λοιπόν όλες  τις δημοτικές παρατάξεις  να συνδράμουν σε αυτή μας την προσπάθεια καταθέτοντας έστω μια ερώτηση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.
Να τονίσουμε ακόμα πως η προηγούμενη ιδιωτική εταιρεία που μαγνητοσκοπούσε τα δημοτικά συμβούλια της Πόλης μας να ανέβαζε στην πολύ γνωστή διαδικτυακή πλατφόρμα youtube όπου είχαν πρόσβαση εκατομμύρια αναγνώστες και που φυσικά είναι περισσότερο διαδεδομένη από οποιαδήποτε άλλη. Με την αλλαγή οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου δεν έχουν την δυνατότητα να διαδώσουν εύκολα ή μάλλον καθόλου τα συγκεκριμένα βίντεο και περιμένουν πότε θα φιλοτιμηθεί η Δημοτική Αρχή να τα ανεβάσει στο web tv της που παραπέμπει για παρακολούθηση στο site της νέας εταιρείας με την οποία συνεργάζεται πλέον ο Δήμος μας.
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 

Διαβάστε τι γίνεται και με τα πρακτικά των συνεδριάσεων από τις αρχές Ιουλίου τα έχουμε γράψει . Για να διαβάσετε κάντε κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: