ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ιουλίου 2013

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Γκάλμπρεϊθ: «Η Ελλάδα δεν θα τα καταφέρει»



Τη διαγραφή μέρους του δημόσιου χρέους, αναπτυξιακά μέτρα και απευθείας καταβολή χρημάτων στον ελληνικό λαό κι όχι στην κυβέρνηση προτείνει ο αμερικανός οικονομολόγος Τζέιμς Γκάλμπρείθ, ο οποίος δεν κρύβει την αγωνία του για το μέλλον της χώρας μας σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα «Suddeutche Zeitung».

"Περίεργο" e-mail προαναγγέλλει εκλογές για τον … Σεπτέμβριο!

Περίεργα πράγματα καλοκαιριάτικα...


Έφτασε χτες στους υπολογιστές όλων των φοροτεχνικών της Ελλάδας ένα ενημερωτικό e-mail από την Πανελλήνια Ένωση Φοροτεχνικών Επιστημόνων Ελλάδας (ΠΕΦΕ), ενός φορέα του οποίου επικεφαλής είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μανούσος Ντουκάκης. Πρώην βουλευτής για λίγους μήνες με το κόμμα του Καρατζαφέρη, ο πολυπράγμων κ. Ντουκάκης έστειλε το σημείωμα ενημερώνοντας για διάφορα φοροτεχνικά ζητήματα.

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Ξανακυκλοφόρησαν τα Νέα της Ηλιούπολης

Ξανακυκλοφόρησαν τα Νέα της Ηλιούπολης μπορείτε να τα διαβάσετε κάνοντας κλικ εδώ 
ή στα πλάγια .

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 6,2% ΤΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ...


Μειωμένο κατά 6,2%, από 30,9 δισ. ευρώ σε 29,0 δισ. ευρώ, ήταν το διαθέσιμο εισόδημα του τομέα των νοικοκυριών και των μη κερδοσκοπικών ιδρυμάτων που εξυπηρετούν νοικοκυριά (ΜΚΙΕΝ) κατά ...

Nτοκουμέντο: Τα φορτία με την κοκαΐνη

Χθες το πρωί σε αποθήκες εταιρείας εμπορίας φρούτων και λαχανικών στη Ρόδο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, επιμελώς κρυμμένες μέσα σε κιβώτια με μπανάνες προέλευσης Κολομβίας, 238 αυτοσχέδιες πλαστικές συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους (265) κιλών περίπου.

Μεταφορά του Αγάλματος Γρ. Λαμπράκη


Με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής Ηλιούπολης, το άγαλμα του Γρηγόρη Λαμπράκη που βρισκόταν στον περίβολο του Δημαρχείου μεταφέρθηκε στο νέο σταθμό του Μετρό.

ΔΩΡΑΚΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΥΓΗΣ
Ένα άκρως αποκαλυπτικό θέμα φιλοξενεί σήμερα η εφημερίδα "Αυγή" του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο φύλλο, το Ελληνικό Δημόσιο, φέρεται να προχώρησε σε μια περίεργη ρύθμιση για την εταιρεία "Αιγαίον Όιλ" συμφερόντων Μελισσανίδη. Την...

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Μεγάλη επιτυχία για την ΕΛ.ΑΣ νεκρός ο Κόλα εγκλωβισμένος ο συνεργός του


Φωτογραφίες-ντοκουμέντο δόθηκαν στη δημοσιότητα από το σημείο όπου τα ξημερώματα σημειώθηκε η συμπλοκή μεταξύ των αδίστακτων κακοποιών και των ανδρών των ΕΚΑΜ, στα σύνορα της Θεσπρωτίας με τα Ιωάννινα.


Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Βολές κατά του ΣΠΑΥ από δημοτικές παρατάξεις της Ηλιούπολης.



Κατηγορηματικά απέρριψε – διέψευσε, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) και Δήμαρχος Βύρωνα , Νίκος Χαρδαλιάς , τις καταγγελίες της αντιπροέδρου του Συνδέσμου, κυρίας Αντωνίου .

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Μετατάσσονται ή μεταφέρονται κατά προτεραιότητα οι τρίτεκνοι υπάλληλοι, σύμφωνα με την τροποποίηση που προκάλεσε στο πολυνομοσχέδιο, που συζητείται στη Βουλή, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος...

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013 – Μνημόσυνο στον Ι.Ν. Αγ.Αναργύρων για τα 3 χρόνια του Σωκράτη

Την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013 8:00 π.μ θα αρχίσει η Θεια Λειτουργία στους Αγίους Αναργύρους Ηλιούπολης και αμέσως μετά θα ακολουθήσει μνημόσυνο στην μνήμη του Σωκράτη.

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Αστειότητες τα περί επέκτασης του Μετρό στην Πλατεία Ανεξαρτησίας στην Αγία Μαρίνα

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΜΕΤΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ
Επειδή γίνεται πολύς λόγος για την επέκταση του Μετρό στην Πλατεία Ανεξαρτησίας στην Αγία Μαρίνα θα θέλαμε να τονίσουμε προς πάσα κατεύθυνση πως αυτή δεν θα γίνει μέσα στα επόμενα 10 ΧΡΟΝΙΑ.

Χειροτονία πρεσβυτέρου στην Αγία Μαρίνα


Την Κυριακή 14 Ιουλίου 2013 στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην πόλη μας χειροτονήθηκε πρεσβύτερος ο διάκονος του Ναού πατήρ Δαμασκηνός Φυλακτός.

Χρηματοδότηση του ΟΣΚ για τα σχολεία

Σημαντική χρηματοδότηση του ΟΣΚ για τα σχολικά μας συγκροτήματα

Την Τετάρτη, 10/7/13, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Ηλιούπολης, Β. Βαλασόπουλου, κατόπιν επιτακτικού και επανειλημμένου αιτήματός του, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΚ, κ. Ηρακλή Δρούλια. Κατά τη συνάντηση αυτή εξασφαλίσθηκε, ως αποτέλεσμα της εμπεριστατωμένης ανάδειξης των αναγκών των σχολικών μας συγκροτημάτων και της μαχητικής διεκδίκησης τον σχετικών κονδυλίων εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, σημαντική χρηματοδότηση από τον ΟΣΚ έργων για τα σχολεία της πόλης μας.
Συγκεκριμένα συμφωνήθηκε ότι:

Εκτός διαθεσιμότητας οι δημοτικοί αστυνομικοί πόλεων κάτω των 5.000 κατοίκων


Αλλαγές στο «παρά πέντε» από τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρλυθμισης, για να καμφθούν οι αντιδράσεις εντός και εκτός ΒουλήςΜια σειρά σημαντικών νομοθετικών βελτιώσεων στα άρθρα του πολυνομοσχεδίου κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Προσεχώς... μείωση του Φ.Π.Α. στην εστίαση

Μετά από έντονες διαβουλεύσεις και συνεχείς αντεγκλήσεις ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές αναφορικά με το θέμα της μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση, φαίνεται πως το εν λόγω μέτρο θα τεθεί τελικά σε εφαρμογή.

Σύνταγμα-Ελληνικό σε 14 λεπτά


Στο Ελληνικό θα φτάνει σε λίγες ημέρες το Μετρό, καθώς στις 26 Ιουλίου αναμένονται τα εγκαίνια της επέκτασης της γραμμής 2 προς τα νοτιοανατολικά προάστια της Αθήνας.

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Σε τεντωμένο σχοινί



Με μισόλογα και αμήχανες «διευκρινίσεις» προσπάθησαν να γλυκάνουν το πικρό χάπι του πολυνομοσχεδίου που υπερψηφίστηκε από την επιτροπή Οικονομικών της Βουλής (την Τετάρτη η ψήφιση στην Ολομέλεια), τόσο ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος όσο και ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Τα μυστήρια της υπόθεσης Γκιόλια



Του Κώστα Βαξεβάνη
Στις 19 Ιουλίου του 2010,ο Σωκράτης Γκιόλιας,έπεσε νεκρός από τις σφαίρες κάποιων που υπέγραψαν ως “Σέχτα Επαναστατών”. Μετά από πολλές δεκαετίες, ένας δημοσιογράφος έπεφτε νεκρός, από σφαίρες. Τη δολοφονία του Γκιόλια ακολούθησαν δύο ερωτήματα.

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 4/07/2013

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηλιούπολης
• Εκφράζει την κατηγορηματική του αντίθεση στις σχεδιαζόμενες απολύσεις – διαθεσιμότητες στο Δημόσιο και τους ΟΤΑ. Οι απολύσεις αυτές θα υποβαθμίσουν ακόμα περισσότερο και αυτές τις ανεπαρκείς κοινωνικές δομές που συνδέονται με την ικανοποίηση λαϊκών αναγκών και θα ανοίξουν παραπέρα το δρόμο της ιδιωτικοποίησης επιφέροντας νέα πλήγματα στη λαϊκή οικογένεια.

Εμπαίζουν χιλιάδες γονείς



Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος


Σε μείζον πρόβλημα για τις οικογένειες που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Δράση Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), αναδεικνύονται τα ζητούμενα δικαιολογητικά.

ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΠΕΣ- ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...

Στη σύσταση ομάδας εργασίας για την ταχύτερη υλοποίηση του προγράμματος της κινητικότητας σε ό,τι αφορά τους δημοτικούς αστυνομικούς προχωρούν άμεσα τα υπουργεία Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές...

''ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ''...

Για «ανάγκες επείγουσας κάλυψης θέσεων σωφρονιστικών φυλάκων, που μπορούν να ικανοποιηθούν...

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Ανοίγουν 26 Ιουλίου οι νέοι σταθμοί του μετρό Ηλιούπολη-Άλιμος-Αργυρούπολη-Ελληνικό

 μετρό άγιος Δημήτριος Από τις 26 Ιουλίου θα βρίσκονται στη διάθεση του επιβατικού κοινού τέσσερις νέοι σταθμοί του Μετρό.
Πρόκειται για τους σταθμούς Ηλιούπολη, Άλιμος, Αργυρούπολη και Ελληνικό.  Οι εργασίες για την παράδοση των νέων σταθμών βρίσκονται στο τελικό στάδιο και αυτό το Σαββατοκύριακο πραγματοποιούνται οι τελικές δοκιμές για να διαπιστωθούν τυχόν προβλήματα.

ΠΟΕ-ΟΤΑ προς Χρυσή Αυγή: Είστε ανεπιθύμητοι


Να μην παραστούν στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση, προειδοποιούν οι συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής

ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΝΠΙΔ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΟΤΑ...



Την απογραφή του προσωπικού όλων των νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) και των επιχειρήσεων των ΟΤΑ α' και β' βαθμού προβλέπει εγκύκλιος του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης...

ΚΑΜΙΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ

Σκληρή ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Ηλιούπολης

Δημόσια και δωρεάν πρόσβαση για όλο το λαό ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Καμία συρρίκνωση και ιδιωτικοποίηση κοινωνικών δομών Καμία απόλυση

Η λυσσαλέα επίθεση που έχει εξαπολύσει κυβέρνηση ΕΕ Τρόικα σε όλους τους εργαζόμενους σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα συνεχίζεται με το πολυνομοσχέδιο. Νέοι φόροι και χαράτσια, χιλιάδες απολύσεις εργαζομένων σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, κατάργηση και ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών του Δήμου.

Δήλωση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικολάου Δένδια σχετικά με την αξιοποίηση των δημοτικών αστυνομικών από την Ελληνική Αστυνομία

Το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη όχι απλώς θα αξιοποιήσει στο ακέραιο την εμπειρία των δημοτικών αστυνομικών, αλλά και θα τους καταστήσει σημαντικό παράγοντα στην εμπέδωση κλίματος ευνομίας στις πόλεις μας.

Τέντες: Υπάρχει διαφθορά στην Ελλάδα


Ο Συντονιστής κατά της Διαφθοράς και πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής» παραδέχεται ότι υπάρχει διαφθορά στη χώρα αλλά εκτιμά πως είναι υπερτιμημένη ως μέγεθος.

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Κατατέθηκε βελτιωτική τροπολογία για τη Δημοτική Αστυνομία



Από τον υπουργό Εσωτερικών Γ. Μιχελάκη κατατέθηκε τροπολογία στο πολυνομοσχέδιο, με την οποία ορίζεται ότι: «Με Προεδρικά Διατάγματα θα καθορίζεται η διαδικασία ένταξης δημοτικών αστυνομικών στην ΕΛΑΣ». Ειδικότερα:

«Διαβολοβδομάδα» με μπλακ-άουτ σε Δήμους, Υγεία, ΟΣΕ

Στα άκρα η κόντρα με την κυβέρνηση - Μέχρι Τετάρτη λουκέτο στους Δήμους- Τρίτη και Τετάρτη και στα νοσοκομεία- 24ωρη απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την Τρίτη - Πρόβλημα και με τα σκουπίδιαΥπό τον φόβο ομαδικών παραιτήσεων των δημάρχων που αντιστέκονται στην κινητικότητα και υπό το σοβαρό ενδεχόμενο να γεμίσουν με σκουπίδια τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, η κόντρα κυβέρνησης και εργαζομένων στο δημόσιο φαίνεται να παίρνει διαστάσεις επικές με την ερχόμενη εβδομάδα να προδιαγράφεται καυτή, τουλάχιστον σε επίπεδο κινητοποιήσεων και απεργιών.

Λουκέτο στους Δήμους και σκουπίδια στις γειτονιές

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Οι δηλώσεις του Προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Ασκούνη

Η Ηλιούπολη έγινε σκουπιδούπολη!!!!

Απεργούν , μαθαίνω , οι της καθαριότητας στους Δήμους . Θα αλλαξει κατι; Η φωτογραφία αυτή είναι φρέσκια  και είναι στο σημείο του παλαιού τέρματος Ηλιούπολης , δίπλα στην στάση του 237.. Χωρίς σχόλια !Την  φωτογραφία την τράβηξε ο συμπολίτης μας Δημήτρης και είναι από το παλαιό τέρμα δίπλα στην στάση του λεωφορείου 237. Την έχει αναρτήσει  στο facebook και αναρωτιέται τι θα γίνει με αυτή την κατάσταση στην οποία έχει αφεθεί η Πόλη μας . Χωρίς σχόλια γράφει.

Δήλωση - «βόμβα» του Ρακιντζή: «Εκατό άτομα οι επίορκοι σε όλη την Ελλάδα»


Ρεπορτάζ: Ντίνα Καραμάνου

Μία δήλωση – «βόμβα» που καταρρίπτει όλα όσα διέρρεαν για τους επίορκους υπαλλήλους ως «δεξαμενή» των απολύσεων στο Δημόσιο κάνει στο newpost ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής.

Δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας για την υπόθεση της χθεσινής επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στη Θεσσαλονίκη

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ

Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μετά από αστυνομική επιχείρηση, προσήγαγε χθες από τη Θεσσαλονίκη, δύο (2) άτομα, προκειμένου να εξεταστούν ως ύποπτοι για συμμετοχή σε τρομοκρατική δραστηριότητα.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ''ΛΟΥΚΕΤΟ'' ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ...

Τριήμερο κλείσιμο των δήμων από τις 15 έως τις 17 Ιουλίου και πραγματοποίηση άμεσης συνάντησης της ΚΕΔΕ με τον Πρωθυπουργό αποφάσισε σήμερα η έκτακτη γενική συνέλευση των δημάρχων, ως απάντηση στα κυβερνητικά σχέδια για τη διαθεσιμότητα εργαζομένων στην Τ.Α...

Αναβρασμός στους δήμους

Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις για τις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου αναφορικά με το πρόγραμμα της κινητικότητας και το πλαίσιο των απολύσεων, καθώς οι εργαζόμενοι στους δήμους και στη Δημοτική Αστυνομία κατέρχονται σε κινητοποιήσεις κόντρα στα προωθούμενα μέτρα.

TI ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΡΑΚΙΝΤΖΗ...

Την Τοπική Αυτοδιοίκηση αφορούσαν οι περισσότερες υποθέσεις που απασχόλησαν τον γενικό επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρο Ρακιντζή το 2012...

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Σόφης:" Να κλείσουν όλοι οι Δήμοι της Χώρας"

Ο Δημοτικός Σύμβουλος και εκπαιδευτικός κ. Γιώργος Σόφης πρότεινε να κλείσουν όλοι οι Δήμοι της Χώρας ώστε να πιεστεί η Κυβέρνηση και να πάρει πίσω το πολυνομοσχέδιο που θα οδηγήσει στην ανεργία χιλιάδες εργαζομένους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ενδιαφέρουσα επιστολή μοίρασαν τα μέλη της Δημοτικής Αστυνομίας στο Δ.Σ Ηλιούπολης

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
Σε ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους , με σύνεση κα κυρίως καλογραμμένη η επιστολή που διένειμαν οι Δημοτικοί Αστυνομικοί της Πόλης μας (24 τον αριθμό) που τίθονται σε διαθεσιμότητα όπου εξηγούν πως πληρούσαν ένα σωρό κριτήρια και επιλέγησαν μέσω ΑΣΕΠ.

Γλώσσα της αλήθειας από τον πρώην Δήμαρχο Γιάννη Αναγνώστου

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΝ ΔΙΕΚΟΠΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ 
Ο επικεφαλής της Νέας Δημοτικής  Κίνησης και πρώην Δήμαρχος κ. Γιάννης Αναγνώστου μίλησε για το μεγάλο "έγκλημα", των Καποδιστριακών Δήμων που έγιναν  πρόχειρα και χωρίς  να υπάρχουν τα απαραίτητα κονδύλια για την λειτουργία τους.

Ξεκίνησε το Δημοτικό Συμβούλιο

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ Βασίλης Βαλασόπουλος  κατά του πολυνομοσχεδίου της δικομματικής Κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑ.ΣΟ.Κ λες και ο ίδιος δεν προέρχεται από το ΠΑ.ΣΟ.Κ του Γιώργου Παπανδρέου που μας οδήγησε στο ΔΝΤ και στην αγκαλιά των μνημονίων!!!! Κατηγόρησε την Κυβέρνηση πως απαξιώνει τους Άρχοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης βγάζοντας σκάνδαλα σε διάφορους Δήμους. Τόνισε πως στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν υπάρχει πλεονάζον ανθρώπινο δυναμικό. Αντίθετος με την διάλυση της Δημοτικής Αστυνομίας αλλά και του θεσμού των σχολικών φυλάκων. Πουθενά δεν ανέφερε με τι χρήματα θα πληρώσει το προσωπικό αφού ο Δήμος είναι στο μείον.
Σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών το άνοιγμα του είναι μεγαλύτερο από 10.000.000 ευρώ!!!   Τα 6.000.000 ευρώ από αυτά είναι ληξιπρόθεσμα.

78 εργαζόμενοι του Δήμου χάνουν τη δουλειά τους


Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ηλιούπολης, ο αριθμός των εργαζομένων που κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του στο Δήμο μας ανέρχεται σε 78. Αυτός ο αριθμός αναλύεται σε 32 που εργάζονται ακόμα στο Δήμο με ασφαλιστικά μέτρα (παλιότεροι συμβασιούχοι), 24 Δημοτικοί Αστυνομικοί και 22 σχολικοί φύλακες.

Το Έργο της Δημοτικής Αστυνομίας

 ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΗ ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ  MAIL ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ MAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ pressilioupoli@gmail.com


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Συνοπτική περιγραφή του έργου της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Ηλιούπολης

Η Δημοτική Αστυνομία ανασυστάθηκε το 2004 μετά από αρκετά χρόνια φθίνουσας πορείας και περιορισμένων αρμοδιοτήτων. Τις ανατέθηκαν τριάντα (30) αρμοδιότητες που αφορούν την άμεση καθημερινότητα του πολίτη και διορίσθηκαν στην υπηρεσία αυτή μέσω προκηρύξεων του Α.Σ.Ε.Π. (με μοριοδότηση), άνθρωποι νέοι, μορφωμένοι και καλλιεργημένοι.

Ζωντανά από τα ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και αυτό το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο


Για να παρακολουθήσετε τη σημερινή ζωντανή αναμετάδοση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου πατήστε εδώ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 11 Ιουλίου 2013 ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00 μ.μ. στην ειδική αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Κώστας Κονδύλης» (Σοφ. Βενιζέλου αριθ. 114), με θέματα:

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Έρευνα. Πως βλέπουν οι πολίτες την Τοπική Αυτοδιοίκηση

ΠΗΓΗ
Έρευνα της ΚΕΔΕ – Metron Analysis -

Η έρευνα που είχε προαναγγείλει Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος για την «Εικόνα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Ελληνική Κοινή Γνώμη» και διενήργησε η εταιρεία METRON ANALYSIS, παρουσιάστηκε σήμερα τη Δευτέρα 8 Ιουλίου στα γραφεία της ΚΕΔΕ.

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Στην Ηλιούπολη ο Μπιτιλής


Τη φανέλα της Ηλιούπολης θα φοράει για τα επόμενα 3 χρόνια ο πρώην ποδοσφαιριστής της Θήβας, Παύλος Μπιτιλής.

Προσλήψεις ΣΟΧ 1/2013 στο Δήμο Ηλιούπολης



 Δήμος Ηλιούπολης

Ο Δήμος Ηλιούπολης ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκαέξι (16) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα των υπηρεσιών του Δήμου.

Κάθε πότε δημοσιεύονται τα πρακτικά των Δημοτικών Συμβουλίων στο site του Δήμου;

 Δήμος Ηλιούπολης

ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΗΝΩΝ ΒΕΒΑΙΑ
Όπως εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς (κάντε κλικ εδώ)τα τελευταία πρακτικά συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου που έχουν αναρτηθεί στο site του Δήμου Ηλιούπολης  αφορούν την συνεδρίαση της 28ης Φεβρουαρίου 2013!! έχουμε Ιούλιο έχουν περάσει δηλαδή σχεδόν 5 μήνες.

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Χωρίς απογευματινά δρομολόγια η Δημοτική συγκοινωνία


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι, λόγω της μείωσης των μετακινήσεων του επιβατικού κοινού κατά τους θερινούς μήνες, από την Δευτέρα, 8/7/13 και κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου δεν θα πραγματοποιούνται τα απογευματινά δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας.

Κανείς δεν θέλει να δουλέψει



Του Αβέρκιου Λουδάρου

(averkios11@yahoo.gr)

Δεν ένιωσα καμία έκπληξη για τις διαμαρτυρίες των «αστυνομικών» της δημοτικής αστυνομίας που δεν θέλουν να γίνουν αστυνομικοί. Σε αυτή τη χώρα κανείς δεν θέλει να αλλάξει τίποτα, γιατί όλοι βάζουμε το τομάρι μας πάνω από την πατρίδα. Απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων, σου λέει ο άλλος. Τρομάρα μας, λέω εγώ…

Είναι εμφανές πως δεν θέλουν ξανά το original troktiko στο διαδίκτυο


Μια βόλτα στο διαδίκτυο είναι αρκετή για να καταδείξει και στον πλέον αδαή πως τα "μαγαζάκια" που έχουν στηθεί δεν θέλουν με ΤΙΠΟΤΑ να επαναλειτουργήσει το blog troktiko.
Πρώτοι από όλοι οι ευνοημένοι αυτοί δηλαδή που συνεργάζονταν μαζί με τον Σωκράτη και είχε αναρτήσεις τους με url πάντα το troktiko. Μιλάμε για τραγικές καταστάσεις ούτε καν τα προσχήματα δεν κρατάνε.

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Δεν κατάφερε να εκλεγεί ο Παρασκευάς Γιαννόπουλος στη Νέα Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ όλα τα ονόματα της νέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ

Ποιοι εξελέγησαν…
στο νέο κεντρικό γαλάζιο όργανο

ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ – ΓΕΝΙΚΟ

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

1. ΛΟΥΛΟΥ∆ΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Άγρια δολοφονία 80χρονης μέσα στο σπίτι της στην Ηλιούπολη



Τραγικό θάνατο βρήκε μια ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της στην Ηλιούπολη την οποία δολοφόνησαν ληστές. Την έδεσαν στο κρεββάτι της, την φίμωσαν και την χτύπησαν στο κεφάλι. Στη συνέχεια έκαναν άνω κάτω τη μονοκατοικία, άρπαξαν οτι πολύτιμο βρήκαν και εξαφανίστηκαν.
Το βίαιο έγκλημα που έγινε στην οδό Κρέοντος 43 στην Ηλιούπολη αποκαλύφθηκε σήμερα το πρωί οταν μια γειτόνισσα βρήκε νεκρή την 80χρονη και ειδοποίησε την αστυνομία.