ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οκτωβρίου 2013

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Το νόημα της 28ης Οκτωβρίου σε μερικές αράδες...Επιστολή πατέρα προς το στρατιώτη γιό του








Μια επιστολή ενός πατέρα προς τον γιό του που πολεμούσε στο μέτωπο στις 25 Νοεμβρίου 1940, δείχνει το αστείρευτο πάθος των Ελλήνων να αντισταθούν σ΄ όποιον βάναυσα τους πρσβάλει και επιχειρεί να τους στερήσει την ελευθερία.

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

"'Αρχοντα" της καλοδιαχείρησης πόσα εκατομμύρια ευρώ χρωστάει ο Δήμος Ηλιούπολης;

Καθώς θα πλησιάζουμε στις δημοτικές εκλογές θα εμφανίζονται σιγά-σιγά όλοι όσοι σας ξέχασαν τα προηγούμενα 3,5 χρόνια. Ξαφνικά θα αρχίσουν να ακούνε τα προβλήματά σας , να ενδιαφέρονται για την ανεργία σας και για το ότι δεν έχετε πετρέλαιο να ζεστάνετε το διαμέρισμά σας. Είναι όλοι αυτοί που νοιάζονται για την Πόλη μας ΜΟΝΟ κάποιους μήνες πριν τις εκλογές!!

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σε ένα ακόμη παραλήρημά του, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, ο Δήμαρχος της πόλης μας, κ. Βαλασόπουλος, επιχείρησε να κάνει το «άσπρο μαύρο», παρουσιάζοντας τα… επιτεύγματά του και φυσικά, ως συνήθως, ισοπεδώνοντας το έργο της προηγούμενης διοίκησης. Έφτασε στο σημείο να καυχιέται, προβάλλοντας ως έργα της νυν Δημοτικής Αρχής τις αναπλάσεις της πλατείας Αναγνωσταρά, της πλατείας Ανεξαρτησίας και την αναστροφή της λεωφόρου Πατριάρχου Γρηγορίου. Του διέφυγε βέβαια να υπενθυμίζει πως και τα τρία αυτά έργα σχεδιάστηκαν, μελετήθηκαν, εξασφαλίστηκαν οι απαιτούμενες πιστώσεις, δημοπρατήθηκαν και ξεκίνησαν επί της Διοίκησης του Γιάννη Αναγνώστου και απλά ολοκληρώθηκαν στη θητεία του.