ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Έχουν σχεδόν διπλασιαστεί οι κεντροδεξιοί ψηφοφόροι στην Ηλιούπολη από τις δημοτικές του 2010!!!

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Έχουν σχεδόν διπλασιαστεί οι κεντροδεξιοί ψηφοφόροι στην Ηλιούπολη από τις δημοτικές του 2010!!!


ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3000 ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!! 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΩΤΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ 
2.386 Χρυσαυγίτες είχε  η Ηλιούπολη με βάση τα αποτελέσματα των Εθνικών εκλογών του Ιουνίου του 2012 , 9724 η ΝΔ και 3019 οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και 527 ΛΑ.Ο.Σ. Εάν σε αυτούς προσθέσουμε και τους 867 ψήφους που πήρε ο Τζήμερος και το Δημιουργία Ξανά βλέπουμε πως η δεξιά στροφή  ήταν κάτι  παραπάνω από εμφανής σε ένα Δήμο που από το 1974 και μετά έχει διοικηθεί από δεξιό Δήμαρχο μόλις μια φορά!!!
Αυτά το καλοκαίρι του 2012 γιατί σήμερα είναι ξεκάθαρο πως το άθροισμα των δεξιών ψήφων ξεπερνάει κατά πολύ το 42% που χρειάζεται για να εκλεγεί κάποιος Δήμαρχος. Μάλιστα στις νέες ηλικίες η Χρυσή Αυγή κάνει πάρτι και αυτό όσο και να προβληματίζει τους δημοτικούς συμβούλους της ευρύτερης αριστεράς είναι το νέο δεδομένο για τα επόμενα χρόνια. Ο σημερινός Δήμαρχος κ. Βασίλης Βαλασόπουλος σε ένα ξέσπασμα "δημοκρατικότητας" τόνισε πως δεν θα επιτρέψει σε μέλη της Χ.Α να πραγματοποιήσουν δράσεις ακόμα και συσσιτίων στην Πόλη μας. Αυτό όμως που δεν είπε είναι το πως σκέφτεται να αντιμετωπίσει τις συμμορίες αναρχικών που χρόνια τώρα έχουν καταστήσει την Πόλη μας έρμαιο εξτρεμιστικών ενεργειών. Η ΕΛ.ΑΣ έχει εντοπίσει στην περιοχή της Ηλιούπολης κατά το παρελθόν ομάδες αναρχικών που είχαν διασυνδέσεις με προφυλακισμένα σήμερα μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς ενώ οι ποινικοί της περιοχής παρόλο που ελέω Σαμαρά-Δένδια δεν τολμούν να ξεμυτίσουν δεν την έχουν οριστικά εγκαταλείψει. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του κ. Βαλασόπουλου να απομονώσει ακραία στοιχεία της περιοχής οι τελευταίοι καταφεύγουν στην αγκαλιά του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος αγνοεί ακόμα και τι θα πει νόμιμη διαμαρτυρία σε οποιοδήποτε ζήτημα. Συχνά πυκνά μια χούφτα ανθρώπων κλείνουν δρόμους για να διεκδικήσουν παράλογα αιτήματα όπως αυτό της απαγόρευσης να υπάρχουν ψηφοφόροι "φασίστες" στην όμορφη Πόλη μας. Το γεγονός της κόκκινης τρομοκρατίας έχει οδηγήσει στη δημιουργία ομάδων Χρυσαυγιτών που αργά ή γρήγορα θα διεκδικήσουν το αυτονόητο. Να μπορούν και αυτοί να εκφέρουν άποψη στα δρώμενα της Πόλης μας. Εάν αναλογιστεί κανείς πως σύμφωνα με μυστικές δημοσκοπήσεις πλέον αυτοί που δηλώνουν πως θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή στην Ηλιούπολη είναι πάνω από το 7% του πληθυσμού γίνεται φανερό πως στις δημοτικές εκλογές θα επιδιώξουν να καρπωθούν αυτή τους την δυναμική. Δεν γνωρίζουμε εάν πίσω από την υποψηφιότητα του κ. Μωραϊτη κρύβεται η Χρυσή Αυγή (οι δικές μας πληροφορίες λένε πως η Χ.Α δεν θα στηρίξει κανέναν υποψήφιο στις δημοτικές εκλογές στην Ηλιούπολη) αυτό που ξέρουμε είναι πως αρκετοί συμπολίτες μας θα μείνουν μακριά από τις κάλπες αφού θεωρούν πως κανένας δεξιός υποψήφιος δεν συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα έδιναν μια άνετη νίκη στην κεντροδεξιά παράταξη. Το πρόβλημα έχει φτάσει μέχρι τα γραφεία της Συγγρού και οι επιτελείς θεωρούν πως μέχρι τις αρχές Μαρτίου θα έχουν τον υποψήφιο εκείνο που θα μπορέσει να κερδίσει τις δυνάμεις της κεντροαριστεράς στην Πόλη μας. Μέχρι τότε και με δεδομένο πως πάνω από 10 υποψήφιοι συνδυασμοί θα διεκδικήσουν την Δημαρχία της Πόλης αναμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις. Όσοι μας παρακολουθείτε θα μάθετε πρώτοι και τα ποσοστά επιτυχίας ή αποτυχίας αυτών των κινήσεων γιατί εδώ μάθαμε να σας γράφουμε αλήθειες και όχι να χαϊδεύουμε τα αυτιά του κάθε υποψήφιου βλαχοδήμαρχου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: