ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στην Ηλιούπολη το βαθύ ΠΑ.ΣΟ.Κ δυστυχώς ζει και βασιλεύει

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Στην Ηλιούπολη το βαθύ ΠΑ.ΣΟ.Κ δυστυχώς ζει και βασιλεύει


Είναι τραγικό αυτό που γίνεται στην πανέμορφη Πόλη μας. Λίγο πριν τις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου και φαβορί για να επικρατήσει και πάλι είναι ο τωρινός καταπράσινος (ΠΑ.ΣΟ.Κ) Δήμαρχος κ.Βασίλης Βαλασόπουλος.
Οι δυνάμεις της "δεξιάς" στην Ηλιούπολη που δείχνουν να είναι μειοψηφικές είναι διασπασμένες σε 2-3 κομμάτια. Εκτός από τις παλιές παρατάξεις που την εκπροσωπούν Νέα Δημοτική Κίνηση (Γ. Αναγνώστου) και Ηλιούπολη Ανεξάρτητη Κοινωνία (Α. Πίκουλα) θεωρείται σίγουρο πως ακόμα ένας δεξιός υποψήφιος θα δώσει την μάχη για την Δημαρχία της Πόλης.

Από την άλλη το ΠΑ.ΣΟ.Κ με τον συνδυασμό ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ του Βασίλη Βαλασόπουλου δείχνει να αντιμετωπίζει με επιτυχία την απώλεια του πρώην συντρόφου του Δημήτρη Πανταζόπουλου (Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα) που δείχνει να έχει ξεθωριάσει στην συνείδηση των Πασόκων της περιοχής. Ο ΣΥΡΙΖΑ με τον κ. Χρήστο Κοκοτίνη επικεφαλή του συνδυασμού Ηλιού-Πολις -Ανθρώπινη Πόλη δείχνει να είναι παντελώς αδύναμος να καρπωθεί την συγκυριακή πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές του 2012 όταν όλοι οι κλέφτες του ΠΑ.ΣΟ.Κ κατέφυγαν στην αγκαλιά του για να μη βγει η "κακιά" δεξιά και τους στείλει σπίτια τους.

Τελικά η δεξιά βγήκε με δεκανίκια και η κάθαρση στην Πόλη μας δεν έγινε ποτέ. Εκατομμύρια ευρώ φαγώθηκαν από τις διοικήσεις Κιντή-Γεωργάκη με ευθύνη δημοτικών συμβούλων που τάχα τώρα αγωνιούν για το μέλλον της Πόλης μας. Είναι βέβαιο πως άμα παραμείνει ακόμα μερικούς μήνες η Κυβέρνηση Σαμαρά ακόμα και με τις γκρίνιες του Βενιζέλου δυο-τρία πράσινα μπουμπούκια της Ηλιούπολης θα οδηγηθούν στις φυλακές!!! '

Ήδη ερευνώνται τραπεζικοί λογαριασμοί καταπράσινου στελέχους του ΠΑ.ΣΟΚ ενώ στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ έχουν βρεθεί 2-3 ακόμη δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης Γεωργάκη!!! Είναι βέβαιο πως οποιαδήποτε σχέση με το βαθύ ΠΑ.ΣΟ.Κ οδηγεί χιλιάδες συμπολίτες μας μακριά από την εκλογική διαδικασία.

Το γεγονός πως στην Πόλη μας υπάρχουν συνεργασίες με πρώην στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ έχει οδηγήσει την ΝΔ στο να κρατάει αποστάσεις από όλους τους συνδυασμούς της Πόλης μας. Μάλιστα ουδέποτε ο Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε την Ηλιούπολη μια πόλη που συμπαθεί ιδιαίτερα για λόγους που θα εξηγήσουμε σε άλλο μας κείμενο.

Είναι φανερό πλέον πως σε αυτή την Πόλη η "αριστερά" έχει πλήρως ξεθωριάσει αφού οι κρατικοδίαιτοι κομμουνιστές του Δήμου μας δεν είναι ικανοί να δώσουν υψηλό ποσοστό στο προδοτικό κόμμα του Περισσού. Αυτό που λείπει στην περιοχή μας είναι ηπροσωπικότητα εκείνη που θα ενώσει όλους τους δεξιούς ψηφοφόρους.

Εάν υπήρχε αυτό το πρόσωπο το 42% ήταν εφικτό από τον πρώτο κιόλας γύρο. Και επειδή είναι βέβαιο πως ο χρόνος κυλάει εις βάρος της ΝΔ στην Ηλιούπολη εάν δεν θέλουν τον Δήμο να παραμένει σε πράσινη διοίκηση καλό θα ήταν να επιβάλλουν υποψήφιο που θα είναι ικανός να περάσει στο δεύτερο γύρο γιατί φαίνεται πως θα έχουμε να κάνουμε με τα γνωστά φαινόμενα πολυδιάσπασης που θα οδηγήσουν τους δεξιούς ψηφοφόρους στην ΑΠΟΧΗ.

 Άλλωστε δεν έχουν και κάτι να ελπίζουν ακόμα και με γαλάζιο Δήμαρχο οι υπάλληλοι του Δήμου σε πλειοψηφία πάνω από 80% παρέμειναν πρασινοκόκκινοι!!! Αυτά προς το παρόν και να πούμε και μια καλή κουβέντα για τον κ. Βαλασόπουλο που έχει βάλει στο στόχαστρο κάποιους τεμπέληδες κομμουνιστές υπαλλήλους του Δήμου μας που νόμιζαν πως θα πληρώνονταν για να μας εκθειάζουν τον εγκληματία Στάλιν!!!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: