ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Κ.Σεφτελής ανέβασε φωτογραφίες με βρώμικα σημεία της πόλης!!!

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Κ.Σεφτελής ανέβασε φωτογραφίες με βρώμικα σημεία της πόλης!!!



Σε μια περίεργη αλλά και αξιέπαινη πρωτοβουλία προέβη χθες ο Αντιδήμαρχος που είναι επιφορτισμένος με την καθαριότητα κ. Κώστας Σεφτελής.
Τι έκανε;
Ανέβασε στο facebook φωτογραφίες από σημεία που δεν είχαν καθαριστεί σωστά μετά τη Λαϊκή του Σαββάτου στις οδούς Ηρακλέους, Σπύρου Μήλιου, Χρυσοστόμου Σμύρνης και Περικλέους. Μάλιστα, ευχαρίστησε συγκεκριμένο συμβασιούχο εργαζόμενο του Δήμου, έναν επόπτη και μια επιστάτρια που την Κυριακή εθελοντικά πήγαν στα σημεία και τα καθάρισαν.
Δείτε την ανάρτηση:
«Ζητάω προσωπικά συγνώμη από τους κατοίκους των οδών Ηρακλέους, Σπύρου Μήλιου, Χρυσοστόμου Σμύρνης και Περικλέους για τον πλημμελή καθαρισμό του χώρου μετά το τέλος της λειτουργίας της Λαϊκής το Σάββατο.
Αν και μεμονωμένο περιστατικό τα 3 χρόνια που έχω την ευθύνη, για την απαράδεκτη αυτή κατάσταση θα αναζητηθούν ευθύνες και θα παρθούν μέτρα.
Το οφείλω στους συμπολίτες αλλά και στην πλειοψηφία των εργαζομένων στην Καθαριότητα του Δήμου.
Επιπλέον να ευχαριστήσω τον 5μηνίτη Σ.Π. συμβασιούχο εργαζόμενο του ΟΑΕΔ, που σήμερα Κυριακή καθάρισε την περιοχή, τον Επόπτη Θ.Π. και την επιστάτρια Β.Ρ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: