ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συνάντηση Ευσταθίου-Τσιφάκη

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Συνάντηση Ευσταθίου-Τσιφάκη

Εμφάνιση tsifakis.jpgΜε την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Καταναλωτή (15/3), ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Τάσος Ευσταθίου συναντήθηκε με το προεδρείο της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδος, προκειμένου να συζητήσει θέματα που αφορούν τα δικαιώματα και τις μεθόδους προστασίας του καταναλωτή, μέσω δράσεων της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Ο κ. Ευσταθίου ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της Ένωσης, κ. Μιχάλη Τσιφάκη, για την ενίσχυση, προς όφελος των καταναλωτών, του υγιούς ανταγωνισμού στις τοπικές κοινωνίες.

Επίσης έγινε συζήτηση για το θέμα της εμπέδωσης στα παιδιά της μεσογειακής διατροφής, μέσω δράσεων που θα πρέπει να δημιουργήσει, στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Δήμος Ηλιούπολης σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι δύο πλευρές συμφώνησαν να επεκτείνουν την συνεργασία τους στην προσπάθεια ανάπτυξης της καταναλωτικής συνείδησης των πολιτών και της βελτίωσης των όρων που διέπουν την εξυπηρέτηση του δημότη-καταναλωτή, με την ενεργό συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης και ειδικά σήμερα που ζούμε σε μια περίοδο όπου η οικονομική κρίση έχει δημιουργήσει στον καταναλωτή ποικίλες αρρυθμίες και παρενέργειες, που ενώ ο ίδιος ο καταναλωτής δεν ευθύνεται κι όμως επιβαρύνεται.


Γραφείο Τύπου: 15-3-2014


Δεν υπάρχουν σχόλια: