ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τα ψηφοδέλτια των δημοτικών παρατάξεων της Πόλης μας και η δική μας άποψη

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Τα ψηφοδέλτια των δημοτικών παρατάξεων της Πόλης μας και η δική μας άποψη


Καθώς ανακοινώνονται ονόματα από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους γίνεται σε εμάς εδώ στα ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ αντιληπτό πως ελάχιστα έχουμε να περιμένουμε και από το νέο δημοτικό συμβούλιο που θα προκύψει από τις εκλογές του Μαΐου.


Το γεγονός πως οι δημοτικοί σύμβουλοι είναι αμισθί και η γενικότερη απαξίωση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τα χιλιάδες σκάνδαλα οδηγεί πολλούς συμπολίτες μας μακριά από την εμπλοκή με τα διοικητικά του Δήμου μας. Βλέπουμε π.χ στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης ονόματα που μας εκπλήσσουν.

Θα αναφερθούμε αναλυτικά τις επόμενες μέρες σε κάποιες υποψηφιότητες που θεωρούμε εμείς πως δεν τιμάνε τις παρατάξεις στις οποίες συμμετέχουν. Άλλωστε εδώ θα τα λέμε όλα αφού κανένα πολιτικό κόστος δεν έχουμε.

Δεν μας αρέσει να πετροβολάμε από έξω αλλά η δική μας συμμετοχή θα ήταν εφικτή μόνο για να βοηθήσουμε την Πόλη να βγει επιτέλους από το τέλμα δεκαετιών.

 Η δική μας ΑΠΟΨΗ είναι πως ο Δήμος μας εκτός από καταχρεωμένος η ίδια η Διοίκηση ομολογεί χρέος (ρυθμισμένο ύψους 10.000.000 ευρώ) για εμάς είναι πολύ μεγαλύτερο αφού δεν έχουν υπολογιστεί χρέη προς Ιδιώτες  και γίνεται συμψηφισμός με έσοδα που δεν θα εισπραχθούν είναι και καταδικασμένος σε ΑΜΕΣΗ εξάρτηση από μια Κεντρική Διοίκηση που κάθε χρόνο θα κάνει περικοπές για να μπορέσουμε να υπάρχουμε ως Κράτος!!!

Ουδείς σκέφτεται τρόπους με τους οποίους ο Δήμος μας θα έχει έσοδα και θα μπορεί να σταθεί στα πόδια του με μειωμένες κρατικές επιχορηγήσεις και ουδέποτε αναρωτήθηκε κανείς από τους διοικούντες πως η αποκεντρωμένη Διοίκηση όσο ζητιανεύει την κρατική επιχορήγηση χάνει μάταιο χρόνο από το να στρωθεί στην δουλειά και να δει πως μπορεί να τα βγάλει πέρα με ιδίους πόρους.

Βλέπουμε επίσης μια επιχειρηματικότητα από συνδημότες μας της αρπαχτής και καμιά πρόνοια στο πως θα στηριχθούν ι υγιείς επιχειρήσεις σε βάρος εκείνων που συστηματικά φοροδιαφεύγουν.

Ουδείς αναρωτιέται (ή δεν κάνει τίποτα) για το παράνομο εμπόριο και ουδείς ασχολείται πραγματικά με την κατάληψη δημόσιων χώρων από επιχειρήσεις έναντι ευτελούς τιμήματος.

Και μπορεί να γινόμαστε κακοί αλλά και την εποχή των παχιών αγελάδων οι ίδιες επιχειρήσεις δεν συνεισέφεραν παρά ψίχουλα στα δημοτικά ταμεία!!

Εμείς από εδώ μέσα θα καταδικάζουμε την ανευθυνότητα από όπου και εάν προέρχεται και κυρίως θα σας λέμε την ΑΠΟΨΗ μας για θέματα που μας αφορούν όλους.

Όπως δεχόμαστε εμείς την κριτική σας θα ασκούμε και εμείς κριτική σε όσα συμβαίνουν και δεν μας αρέσουν αλλά εκεί που θα γίνεται ο κακός χαμός είναι στις περιπτώσεις κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος.

Γιατί μας ενημέρωσαν από την Κεντρική Διοίκηση πως ο Δήμος μας την τελευταία 10ετία έχει εισπράξει ένα μυθικό ποσό και εμείς ως Ηλιουπολίτες δεν έχουμε δει έργα.

Μια Νέα Υόρκη θα χτίζαμε και εδώ εμείς κοντεύουμε να κυκλοφορούμε σε χωριό!!!!

Τα ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ σπάζοντας τον κώδικα της σιωπής θα φέρουν αποτέλεσμα αφού πλέον και με την βοήθεια της Τρόικας το συμμάζεμα  θα φέρει στο φως της δημοσιότητας κατασπατάληση του δημόσιο χρήματος σε βαθμό κακουργήματος.

 Όσο λοιπόν εμείς βλέπουμε να συμμετέχουν στα κοινά συμπολίτες μας που έβαλαν το χέρι στο μέλι τόσο θα απέχουμε αφού δεν είναι δυνατόν να είμαστε στο ίδιο δημοτικό συμβούλιο μαζί με αυτούς που η θέση τους είναι στις φυλακές.

Αυτοί την φορά βέβαια θα είσαστε ενήμεροι και εάν τους ξαναψηφίσετε θα είσαστε συνένοχοι!!!

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: