ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μας κοροϊδεύει ο Δήμαρχος;

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Μας κοροϊδεύει ο Δήμαρχος;

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Βασίλης Βαλασόπουλος μας πληροφορεί μέσω facebook πως το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης πήρε για το 2012 επιχορήγηση 42.000 ευρώ  λόγω λέει προηγούμενων οφειλών του που το είχαν καταστήσει δέσμιο του ΤΕΙΡΕΣΙΑ. Μάλιστα ο Δήμαρχος έδωσε αγώνα για να μην καταργηθεί από ΝΠΔΔ και μας λείψει το τεράστιο έργο του!! Για το 2013 το εν λόγω έκτρωμα χρηματοδοτήθηκε με 50.000 ευρώ αλλά οι μπολσεβίκοι έφαγαν λιγότερα και έτσι έμεινε ταμειακό διαθέσιμο ύψους 33.200. Έλα όμως που το ρημάδι το Μουσείο Εθνικού Διχασμού ήθελε και καθάρισμα. Έτσι το 2013 δαπανήθηκαν ακόμα 15.365 ευρώ για να καθαριστεί αυτό και άλλοι χώροι του Δήμου. Για αποκατάσταση της αλήθειας  λοιπόν διαβάστε εδώ τι "απολογείται" ο Δήμαρχος μας. Και βέβαια εμάς η θέση μας είναι σαφής και ΞΕΚΑΘΑΡΗ δεν χρειάζεται Μουσείο Εθνικής Αντίστασης η Πόλη μας. Καθαρές κουβέντες ,μνημείο στο οποίο τιμάται ο σφαγέας Άρης Βελουχιώτης και το σινάφι του δεν θέλει η πλειοψηφία των πολιτών. Δυστυχώς όμως αυτή η πλειοψηφία δεν πάει στις κάλπες να δώσει και το αντίστοιχο μήνυμα. Τον Μάιο όμως του 2014 για πρώτη φορά ο Ηλιουπολίτης θα πάει και θα ψηφίσει ώστε να μην υπάρχει κόκκινη χούντα στην Πόλη μας. Τα ψέμματα τελείωσαν και όσοι έκλεψαν θα πάνε φυλακή. Ναι με εντολή Σαμαρά ξεφτίλες της κεντροαριστεράς λαμογιάς. Αρκετά κλέψατε. Και εάν μερικοί "δεξιούληδες" σας έβαλαν πλάτη τα τελευταία χρόνια και αυτούς ο Σαμαράς τους έστειλε να κάνουν τους αντάρτες και να εκλιπαρούν για την ψήφο των αριστερών τους κολλητών!!! Αυτά προς το παρόν και μην ξεχάσετε σύντροφοι να βάλετε και κανένα άγαλμα του Λένιν στην κεντρική πλατεία για να καταλαβαίνουν όλοι πόσο δημοκράτες είσαστε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εντέλει πρέπει να έχεις πολλά τραύματα από την παιδική σου ηλικία φίλε μου. Μεγάλωσες πια... Ζήσε με την σκέψη ότι θα τα φτιάξεις με την Μέγκαν Ντενίζ Φοξ, βάλε καμιά φωτογραφία με ξέκωλα στο άλλο site σου και όταν η Ηλιούπολη γίνει Βόρεια Κορέα, τότε πάρε τα βουνά... Φαντάζεσαι να τα πεις αυτά που γράφεις εδώ στους παππούδες που πολέμησαν και που ζουν ακόμη και θα βρεθούν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη. Το δοκίμασες. Μάλλον έχασες Εθνικιστή, η Ηλιούπολη δεν χρειάζεται "μαύρους" σωτήρες...

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Μάλλον ανώνυμε μπερδεύεις τις εθνικές εορτές. Δύσκολα στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου να εμφανιστούν συμπολίτες μας που πολέμησαν το 1821!! Μάλλον εννοείς την άλλη εθνική επέτειο και την Νίκη κατά του Φασισμού όπως λέτε εσείς οι επαγγελματίες δικτάτορες κομμουνιστές λάτρεις του σφαγέα των Ελλήνων Εθνικιστών Άρη Βελουχιώτη.Δεν φοβάμαι πως η Ηλιούπολη θα γίνει Βόρεια Κορέα γιατί με εκλογές ο Κομμουνισμός δεν επικράτησε ΠΟΥΘΕΝΑ . Ούτε φοβάμαι πως θα νικήσετε με "επανάσταση". Άλλωστε το μάθημά σας το πήρατε στον Εμφύλιο και η μαμά -Ρωσία δεν σας έσωσε. Θα παραμείνετε μια θλιβερή μειοψηφία για να θυμίζετε στην Ανθρωπότητα πως οι εγκληματίες ινδάλματά σας Στάλιν , Τσαουσέσκου κ.α οδήγησαν Κράτη και Λαούς σε ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ- ΑΠΟΓΝΩΣΗ - ΘΑΝΑΤΟ. Η Δημοκρατία νίκησε. Και θα νικάει πάντα. Οι δικές σας κόκκινες δικτατορίες έπεσαν. Και επειδή δεν μας διαβάζεις και καλά κάνεις γιατί εμείς δεν θέλουμε αναγνώστες ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ οπαδούς του Μάρξ και του Λένιν καταδικάζουμε σε κάθε ευκαρία τους Απριλιανούς και την Χούντα της 21 Απριλίου. Σε κάθε περίπτωση δεν τους θεωρούμε Εθνικιστές ούτε καν πατριώτες. Άλλωστε εξαιτίας αυτής της Χούντας υπάρχει ακόμα το ΚΚΕ έστω και με αυτό το μικρό ποσοστό το οποίο έχει. Αυτά φίλε και επειδή είσαι και Ηλιουπολίτης να σου ξεκαθαρίσουμε πως η Πόλη μας δεν είχε ποτέ Εθνικιστή Δήμαρχο για να μην μας περάσεις για οπαδούς του διορισμένου κ. Δελλαπόρτα. Όσο για τον Κιντή τα έχουμε γράψει χιλιάδες φορές τα έργα και τις ημέρες του.
Σταύρος Μαρίνης