ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Μωραΐτης ζητά διαχειριστικό έλεγχο στον Δήμο Ηλιούπολης

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Ο Μωραΐτης ζητά διαχειριστικό έλεγχο στον Δήμο Ηλιούπολης


Να γιατί… απειλούν τον Μωραΐτη τα κομματόσκυλα της Ηλιούπολης.
Τον τελευταίο καιρό διαβάζουμε φήμες στο Facebook από τονσκυλολόι των κομμάτων της Ηλιούπολης (διαρρέουν ανυπόστατες φήμες πως ο υποψ. Δήμαρχος Ηλιούπολης Δ. Μωραΐτης, δεν θα κατέβει στις εκλογές του Μαΐου 2014.)Είναι τόσο μεγάλος ο φόβος τους, (ξέρουν ήδη από δημοσκοπήσεις, αλλά και συνομιλώντας με τους δημότες στα καφενεία, πως είναι το φαβορί για την Δημαρχία) και ότι ο Ηλιουπολίτικος λαός, θα δώσει την ευκαιρία στον πρωτοεμφανιζόμενο άφθαρτο, ακομμάτιστο, συγγραφέα στις εκλογές του Μαΐου να ηγηθεί της πόλη μας.
Από πληροφορίες που έχουμε, συνομιλώντας ο Μωραΐτης με το περιβάλλον του, αναφέρει τον πόλεμο αλλά και τις απειλές που δέχεται για την ζωή του.
Παρόλα αυτά, δηλώνει πως δεν θα τους κάνει το χατίρι και παρότι εχει πέσει στην λάσπη με τα κομματικά γουρούνια , στο τέλος θα βγει νικητής.

Διαβάστε εδώ τι ζητούσε πριν ένα χρόνο ο Δ. Μωραϊτης και γιατί… τα κομματόσκυλα της Ηλιούπολης ,έχουν φάει τα λυσακά τους να τον… φάνε!!!


Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012


Δ. ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΖΗΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ετια.

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΩΡΑΙΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.


Έπειτα από την συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Β. Βαλασόπουλος στις 14/11 και απαντώντας στις κατηγορίες του τοπικού τύπου για αθρόα σπατάλη (ανοιχτό Πανεπιστήμιο, απευθείας αναθέσεις έργων, υπερκοστολογήσεις συναυλιών...),και εξ αφορμής αυτών, ο επικεφαλής της΄΄ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ΄΄ Δημήτρης Μωραΐτης δήλωσε.
΄΄ Έμεινε ενάμισης χρόνος πριν από τις δημοτικές εκλογές. Εφόσον ο δημότης της Ηλιούπολης θα μας εμπιστευτεί στο τιμόνι της πόλης, να γνωρίζει ο μνημονιακός προσωρινός Δήμαρχος Β. Βαλασόπουλος, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι που διατέλεσαν Δήμαρχοι αυτής της πόλης, ό,τι θα προχωρήσουμε σε διαχειριστικό έλεγχο τουλάχιστον κατά την τελευταία 20ετία. Μάλιστα η σημερινή ηγεσία θα πρέπει να μαζέψει τις αλόγιστες δαπάνες της, και να σταματήσει τις απευθείας αναθέσεις. Θα μας βρουν απέναντι όλοι αυτοί οι επαγγελματίες πολιτικοί, που το μόνο που τους νοιάζει είναι να διατηρήσουν τις καρέκλες τους με κάθε κόστος.
Όταν υφιστάμεθα οικονομική βλάβη ως αποτέλεσμα του μπάχαλου που επικρατεί στον Δήμο μας, δεν θα καθίσουμε με τα χέρια σταυρωμένα΄΄.
Έτσι εξηγούνται όλα..!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: