ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στήριξη σε Κοκοτίνη από την Κουμουνδούρου

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Στήριξη σε Κοκοτίνη από την Κουμουνδούρου


Ο ΣΥΡΙΖΑ Ηλιούπολης βλέποντας πως δεν τραβάει η υποψηφιότητα Κοκοτίνη έριξε σήμα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος και μάλλον έφερε αποτέλεσμα.
Έτσι οι επιτελείς του κόμματος αποφάσισαν πως ο Δήμος Ηλιούπολης μπορεί να κερδηθεί από τον Κοκοτίνη!!! αφού η πολυδιάσπαση της κεντροδεξιάς δίνει μοναδική ευκαιρία στον υποψήφιό τους να περάσει στον δεύτερο γύρο.

 Με αντιμνημονιακές κορώνες που ίσως συγκινήσουν και κομμουνιστές ψηφοφόρους αλλά και με την παρουσία του ίδιου του Τσίπρα σε εκδηλώσεις της Δημοτικής Παράταξης προσπαθούν να σώσουν μια ιστορία που έδειχνε παντελώς χαμένη πριν ένα μήνα.

Ήδη οι κινητοποιήσεις των μελών του κόμματος είναι έντονες και πλέον ο Κοκοτίνης δείχνει πιο δυναμικός και αισιόδοξος.

Η αποτυχημένη στρατηγική των εκλογών του 2010 δεν ακολουθείται και έτσι οι κορώνες για κακή δεξιά και ακροδεξιά ΝΔ άρχισαν και πάλι να εκτοξεύονται από τα χείλη των οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλιούπολη.

Ταυτόχρονα ο πόλεμος προς τον μνημονιακό Δήμαρχο κ. Βαλασόπουλο έχει κορυφωθεί με αποτέλεσμα να συσπειρώνει γύρω του όσους θεωρούν πως τα μνημόνια κατέστρεψαν την ζωή τους.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον το ψηφοδέλτιο του κ. Κοκοτίνη αφού θα υπάρχουν σοβαρές εκπλήξεις από στελέχη με έντονους κοινωνικούς αγώνες που δεν ανήκουν στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά παλιότερα ήταν σημαίες του ΠΑ.ΣΟ.Κ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: