ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η Αριστερά και εμείς

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Η Αριστερά και εμείς

may25left1
Ευχαριστούμε τον φίλο ανώνυμο αναγνώστη που μας πληροφόρησε πως ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλιούπολη έκανε απλώς εγκαίνια του πολιτικού γραφείου της δημοτικής παράταξης που στηρίζει του κ.Κοκοτίνη και δεν έκανε παρουσίαση του ψηφοδελτίου του. Βλέπεται οι σχέσεις μας με την Αριστερά είναι υποτυπώδης έως ανύπαρκτες.
Ουδείς μας ενημερώνει για τις εκδηλώσεις τους και βεβαίως ούτε και εμείς δείχνουμε το ανάλογο ενδιαφέρον για τις παρανοϊκές εξαγγελίες τους όσον αφορά τον Δήμο Ηλιούπολης.

Να πληροφορήσουμε τους "συντρόφους" που είναι κατά κύριο λόγο δημοτικοί υπάλληλοι μαζί με τους άλλους συντρόφους τους του ΚΚΕ πως στο μόνο που ποντάρουν πλέον για να μπουν στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών είναι η πολυδιάσπαση της κεντροδεξιάς στην Πόλη μας.

Μάλιστα επειδή μαθαίνουμε πως οι σχέσεις τους με πολλούς πρώην συντρόφους τους δεν είναι και οι καλύτερες να τους πληροφορήσουμε πως συνεργάτες του αείμνηστο Κονδύλη κατεβαίνουν στις δημοτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του μνημονιακού Βαλασόπουλου.

Αυτοί οι αντιμνημονιακοί (λες και σε δανείζει κάποιος υπέρογκα ποσά χωρίς μνημόνια) ας εξηγήσουν στους πολίτες της Πόλης μας πως σκέφτονται να να πορευθούν αφού χωρίς τα μνημονιακά λεφτά που δίνει το Κράτος στο Δήμο μας καμιά δομή του δεν θα λειτουργούσε.

Και επειδή είναι και κατά των ιδιωτικοποιήσεων φανταζόμαστε πως ούτε δομές θα παραχωρούσαν σε Ιδιώτες έτσι ώστε να έχει εισοδήματα ο Δήμος μας.

 Μένει να μας πουν με ποιο ΘΑΥΜΑ θα έμπαιναν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δημοτικών υπαλλήλων οι αυξημένοι μισθοί τους (έτσι λέει ο αρχηγός τους Αλέξης πως θα επαναφέρει τους μισθούς στα παλιά τους επίπεδα) στο τέλος ή στις αρχές του μήνα.

Σε κάθε περίπτωση για εμάς η Αριστερά όταν διοίκησε τον Δήμο μας τον κατέστρεψε και την καταστροφή συνέχισε η σοσιαλιστική διακυβέρνηση του κ. Γεωργάκη.

Καθόλου θετική δεν θεωρούμε την διοίκηση του κ. Αναγνώστου (αύξησε το χρέος του Δήμου μας) και αναγκαστικό συμμάζεμα χωρίς μεγάλα έργα κρίνουμε πως έκανε η τωρινή διοίκηση.

Ουδείς μέχρι σήμερα δεν σκέφθηκε πως το να ζητάς συνέχεια χρήματα από τον κρατικό κορβανά δεν είναι παρά μια προσωρινή λύση και χρειάζονται δομές για να μπορέσει ο Δήμος μας να είναι παραγωγικός.

Με το χέρι απλωμένο και ξάπλα όλη μέρα αυξάνει μόνο το χρέος και η Εθνική Κυριαρχία πάει περίπατο "σύντροφοι".

Αυτά "σύντροφοι" του ΣΥΡΙΖΑ που ετοιμάζεστε να κυβερνήσετε όποτε γίνουν εθνικές εκλογές.

Σύντομα ελπίζουμε για να δούμε πως θα διαχειριστείτε την κατάσταση της Χώρας μας.

Ε όχι δεν θα σας ψηφίσουμε εμείς, άμα είναι αυτοκτονούμε και μόνοι μας!!!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

χαίρομαι που δεν θα είσαι μαζί μας Σταύρο Μαρίνη, Εθνικιστή. Επίσης χαίρομαι που δεν βγάζεις την εφημερίδα του αείμνηστου Ανδρέα, πόσο δε μάλλον που έβγαλες και τη φωτογραφία του από το blog σου. Το αν αυτοκτονήσεις μόνο ένας καλός ψυχολόγος μπορεί να σε βοηθήσει στο να μην το κάνεις και λείψει η πένα σου από την Ηλιούπολη. Καλό Πάσχα.