ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μια οφειλόμενη απάντηση στον ανώνυμο σχολιαστή μας

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Μια οφειλόμενη απάντηση στον ανώνυμο σχολιαστή μας


Μέρες που είναι είπα να μην μπω καθόλου στον πειρασμό να ασχοληθώ με τους αριστερούς με δεξιές τσέπες στην Πόλη μας.

Άλλωστε γιατί να απαντάς σε όσους δεν θα καταλάβουν ΠΟΤΕ πως αποτελούν το όνειδος της Ελληνικής Κοινωνίας.

Όμως επειδή η ΣΙΩΠΗ μπορεί να θεωρηθεί αδυναμία ή ενοχή θα απαντήσω σύντομα αφού πρώτα ευχηθώ σε όλους σας να έχετε Υγεία , Δύναμη και κυρίως Αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπό σας τις Άγιες Αυτές μέρες.

Πάμε λοιπόν να απαντήσουμε σε σένα ανώνυμε σχολιαστή της ανάρτησης μας "Η Αριστερά και εμείς"

Εσύ λοιπόν που ενοχλήθηκες  που κατεβάσαμε το πρώτο  φύλλο επανέκδοσης της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ από το blog μας.

Μάθε πως το κάναμε γιατί δεν ήταν δυνατόν να έχουμε ένα φύλλο του περασμένου Αυγούστου αναρτημένο στην κεντρική μας σελίδα.

Το γεγονός πως υπήρχε σε εκείνο το φύλλο η φωτογραφία του αείμνηστου Ανδρέα Αναγνώστου σε καμιά περίπτωση δεν αποτελεί μομφή για εμάς.

Όποιος άλλωστε του λείπει ας τον αναρτήσει στο δικό του site ή blog ή ας τον βάλει στην σελίδα του στο facebook.

Σε εμάς άλλωστε ποτέ δεν άρεσε η Ιδέα της συνέχειας μιας τυχοδιωκτικής  προσπάθειας και ουδέποτε υπηρετήσαμε στρατευμένη δημοσιογραφία αφού δεν υπήρξαμε ΠΟΤΕ Αριστερής νοοτροπίας και λογικής.

Σεβόμαστε όλους τους συναδέλφους μας άλλωστε που έχουν σταθερές επιλογές και δεν συνεργάζονται με τους πολιτικούς τους αντιπάλους με γνώμονα μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Καμιά ανάγκη δεν μας κάνει να συμμαχούμε με εχθρούς της Δημοκρατίας και του Έθνους και ουδέποτε αναζητούμε ευρύτερες συμμαχίες χωρίς ιδεολογική συνοχή.

Δεν ξέρω εάν και κατά πόσο ο ανώνυμος αναγνώστης μας διάβαζε τα κείμενα του συναδέλφου και φυσικά πως νομίζει πως εμείς θα θέλαμε ποτέ να συνεχίσουμε να υμνούμε Κομμουνιστές Δημάρχους που ρήμαξαν την Πόλη μας.

Γιατί από όσο γνωρίζω τα ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ υπήρξε μια εφημερίδα που απαξιώθηκε στη συνείδηση των πολιτών μας όταν υποχώρησε και έθαψε τα σκάνδαλα της διοίκησης Γεωργάκη αμέσως μόλις ο τελευταίος έχασε την χρυσοφόρα καρέκλα του Δημάρχου.

Χαίρομαι που ενδιαφέρεσαι για  την ψυχική μου υγεία και φυσικά χαίρομαι που αυτό εδώ το blog αποτελεί μέσο επικοινωνίας όλων των Πολιτών.

Τα ελεύθερα σχόλια μας δίνουν την δυνατότητα σε όλους εσάς να μας βρίζετε αφού για εμάς η Ελευθερία της έκφρασης είναι αδιαπραγμάτευτη.

Σου εύχομαι ειλικρινά Καλό Πάσχα και θα συνεχίσω να έχω ελεύθερα τα σχόλια έτσι ώστε να μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας αριστεροί με δεξιές τσέπες.

Γιατί δυστυχώς για όσους πιστεύουν πως το διαδίκτυο είναι ένας ανώνυμος χώρος επικοινωνίας αυτό δεν ισχύει.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: