ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σε λίγες μέρες σε λειτουργία το εκλογικό κέντρο του Τάσου Ευσταθίου

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Σε λίγες μέρες σε λειτουργία το εκλογικό κέντρο του Τάσου Ευσταθίου





Έτοιμο θα είναι σε λίγες ημέρες το εκλογικό κέντρο του Υποψηφίου Δημάρχου Τάσου Ευσταθίου.
Εκεί σε ειδική εκδήλωση θα παρουσιαστούν και όλα τα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που θα απαρτίζουν την δημοτική Παράταξη  "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" .

Η συμμετοχή είναι μεγάλη και σίγουρα οι υποψήφιοι που θα κατέβουν μαζί του θα είναι περισσότεροι από 41 που προβλέπει ο νόμος.

Αυτά τα γράφουμε για κάποιους που διαδίδουν ΨΕΥΔΩΣ πως δεν μπορεί να κλείσει ψηφοδέλτιο.

Ο μόνος ευχάριστος "πονοκέφαλος" του είναι να επιλέξει τους ικανότερους από την πλειάδα των προσώπων που επιθυμούν να κατέβουν μαζί του στη δύσκολη εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου.

Τον επισκεφθήκαμε στο Τεχνικό του Γραφείο - που χρησιμοποιεί για λίγες μέρες ακόμα μέχρι να ανοίξει το εκλογικό του κέντρο- και ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της εκλογικής μάχης που δίνει μαζί με τους συνεργάτες του.

Είδαμε νέα παιδιά στο γραφείο του και διαπιστώσαμε πως είναι αποφασισμένος να δώσει με όλες του τις δυνάμεις την εκλογική μάχη  προκειμένου να αλλάξει η κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο μας.

Νιώσαμε στα λόγια του ,  την αυτοπεποίθηση που έχει πως θα πετύχει στα δύσκολα και φυσικά διαπιστώσαμε και πάλι(δεν είναι η πρώτη φορά που τον συναντάμε)  πως είναι άνθρωπος του διαλόγου και αφήνει τον συνομιλητή του να εκφράσει τις δικές του αντίθετες απόψεις.

"Η πολιτική λένε πως είναι η τέχνη του εφικτού"  και φαίνεται πως αυτή είναι η μεγάλη της αδυναμία.

Γιατί σε αυτές τις συνθήκες που το εφικτό είναι λίγο οι λαοπλάνοι εύκολα σας παραμυθιάζουν τάζοντας πράγματα που είναι αδύνατον να υλοποιηθούν.

Ο Τάσος Ευσταθίου δεν είναι ένας τέτοιος δημαγωγός και φυσικά χαιρόμαστε για αυτό αλλά από την άλλη λυπόμαστε γιατί όταν το κοινό έχει εκπαιδευτεί για χρόνια να ακούει ΨΕΜΑΤΑ ή αλήθεια τον απωθεί!!!

Ελπίζουμε πως με τα μέσα που διαθέτουμε να σας κάνουμε επιτέλους να καταλάβετε πως πρέπει επιτέλους να ψηφίζετε με βάση την λογική και όχι το συναίσθημα.

Δύσκολο θα μου πείτε αλλά μετά εσείς και φυσικά και εμείς θα πληρώσουμε την ανοησία σας.

Το τεχνικό γραφείο του κ. Ευσταθίου  είναι στην οδό Ανδρούτσου 3 στην Ηλιούπολη και τα τηλέφωνα επικοινωνίας μαζί του είναι τα 210 9934518 και 210 9937046 .

Το εκλογικό του κέντρο θα γίνει λίγα μέτρα μακρύτερα και συγκεκριμένα στη γωνία που σχηματίζει η Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα με την οδό  Αργοναυτών.

Μπορείτε επίσης να στείλετε mail στο ilioupolipamemprosta@gmail.com

ή να επισκεφθείτε την ομάδα του στο facebook (κάντε κλικ εδώ για να την δείτε)καθώς και στην προσωπική του σελίδα στο facebook
Τάσος Ευσταθίου  την οποία όμως ίσως λόγω έλλειψης χρόνου δεν ενημερώνει τακτικά.


Μέχρι τις εκλογές εμείς από εδώ θα στείλουμε τις ίδιες ερωτήσεις σε όλους τους υποψηφίους Δημάρχους και επειδή θα είναι ιδιαίτερες δεν ξέρουμε ποιος θα μπει στον κόπο να μας απαντήσει.

Γιατί θα ρωτάμε π.χ εάν σκέφτονται να βρουν πόρους πέρα από την Κρατική Χρηματοδότηση, εάν επιθυμούν να είμαστε μέλη της Ε.Ε (αυτής που υπάρχει ) και όχι της άλλης που μπορεί να μην υπάρξει και ΠΟΤΕ!! Και κυρίως πόσους δημοτικούς υπαλλήλους νομίζουν πως πρέπει να έχει ο Δήμος μας.

Θα τους ρωτήσουμε και την άποψή τους για τις προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου, και φυσικά θα τους ρωτήσουμε για τα ΝΠΔΔ που διατηρεί ο Δήμος μας χωρίς να προσφέρουν τίποτα στον Δημότη της Πόλης.

Και επειδή στα μαθηματικά τα πράγματα είναι απλά δύσκολα θα θελήσει κάποιος να μπει στη διαδικασία να απαντήσει τις δικές μας ερωτήσεις χωρίς πολιτικό κόστος.

Αυτά και ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους με ΑΠΟΨΗ και φυσικά ΛΥΣΕΙΣ στα προβλήματά μας.

Για το λόγο αυτό επιμένουμε πως η ψήφος στις Δημοτικές Εκλογές είναι μια καθαρά ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΨΗΦΟΣ αφού τα προβλήματα του Δήμου μας εξαρτώνται σε τεράστιο βαθμό από την Κεντρική Διοίκηση.

Οι τσάμπα μάγκες με τα λεφτά του Κράτους έχουν τελειώσει και δυστυχώς κοιτάζοντας τα φυλλάδια κάποιων παρατάξεων αυτό δεν έχει γίνει αντιληπτό.

Τέλος και σε αυτές τις εκλογές θα  πρέπει να ξαναποφασίσουμε σε ποια κοινωνία θέλουμε να ζούμε.

Εμείς θέλουμε να ζούμε σε μια δυτική δημοκρατική  κοινωνία και απεχθανόμαστε κάθε τι που "μυρίζει" δικτατορία μαύρη ή κόκκινη.

Εσείς;














ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 



Δεν υπάρχουν σχόλια: