ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Υπόψιν Κεντροδεξιών ψηφοφόρων της Πόλης μας και όχι μόνο

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Υπόψιν Κεντροδεξιών ψηφοφόρων της Πόλης μας και όχι μόνο

Μιχάλης  Κουρής
Όσοι ανήκετε στο κεντροδεξιό χώρο  σίγουρα τον γνωρίζετε. Αλλά φυσικά τον γνωρίζουν και οι περισσότεροι Ηλιουπολίτες γιατί είναι πρόθυμος να βοηθήσει όπου μπορεί τον οποιοδήποτε χωρίς κομματικές παρωπίδες.
Μιλάμε φυσικά για τον εκλεγμένο Πρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης τον κ. Μιχάλη Κουρή.

Έχουμε δημοσιεύσει ήδη στο ιστολόγιό μας την επιστολή του με την οποία τάσσεται στο πλευρό του Τάσου Ευσταθίου και της Δημοτικής Παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά". 

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε ένα σύντομο βιογραφικό του γιατί μπορεί να τον ξέρετε εξ' όψεως αλλά καλό είναι να μάθετε και κάποια πράγματα για αυτόν. 

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Μιχάλης Κουρής γεννήθηκε στο Βύρωνα και κατοικεί στην Ηλιούπολη από το 1960. 

Η καταγωγή του είναι από την Αρκαδία (Δημητσάνα). 

Είναι πατέρας δυο παιδιών , του  Γιάννη και της  Άννας , 32 και 27 ετών αντίστοιχα. 

Από το 1978 διατηρεί στην Πόλη μας Τεχνικό Γραφείο Ηλεκτρικών Εφαρμογών όπου τα τελευταία χρόνια είναι συνέταιρος και ο γιός του.

Ασχολείται από το 1980 με τα κοινά  και έχει αποδείξει την ΑΓΑΠΗ του για την Πόλη μας. 

Ο ίδιος δηλώνει πως έχει την δύναμη και την πείρα να προσφέρει στην Πόλη , γιατί γνωρίζει τα προβλήματά της και έχει προτάσεις για τη λύση τους. 

Όπως μας εξήγησε: 

"Σε αυτές τις εκλογές στηρίζω την ανανεωτική προσπάθεια του υποψηφίου Δημάρχου Τάσου Ευσταθίου μέσα από το συνδυασμό "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" . Ως Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνω τη στήριξή μας στο πρόσωπο του Τάσου Ευσταθίου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: