ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άγγελος Κάνδηλας μια καλή επιλογή που δεν θα προδώσει την εμπιστοσύνη σας

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Άγγελος Κάνδηλας μια καλή επιλογή που δεν θα προδώσει την εμπιστοσύνη σας




Για όσους κατοικούν στην Αγία Μαρίνα είναι ιδιαίτερα γνωστός και συμπαθής.
Ο Άγγελος Κάνδηλας είναι ένας πραγματικός εργάτης της Παράταξης και συμμετέχει στα κοινά πολλά χρόνια τώρα.
Αυτή την φορά ζητάει και την ψήφο μας και ειλικρινά πιστεύουμε πως την αξίζει.

Έχει δουλέψει χρόνια για το καλό της  Πόλης στηρίζοντας τόσους άλλους. Νομίζουμε πως ήρθε η ώρα να του αναγνωρίσουμε  αυτή την προσφορά δίνοντας του έναν σταυρό.

Δεν είναι άνθρωπος με κομματικές παρωπίδες και πάντα βοήθησε όπου μπορούσε όλους τους Ηλιουπολίτες ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης.

Ελάτε να γνωρίσουμε μαζί τον Άγγελο Κάνδηλα.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ:

Ο Άγγελος Κάνδηλας παντρεύτηκε την Ηλιουπολίτισσα Αρετή Φουντουλάκη με την οποία απέκτησε δυο παιδιά. Αγαπάει την Πόλη μας και θέλει να την βοηθήσει να γίνει καλύτερη.

Ως υπάλληλος του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων συνεργάζεται με το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας για θέματα λαϊκών αγορών και υπαίθριου εμπορείου. Παρακολουθεί λόγω της ειδικότητάς του την κατάσταση στην αγορά και γνωρίζει τρόπους για να γίνουν τα πράγματα καλύτερα.

Υπήρξε μέλος των Δ.Σ του Ενιαίου Φορέα Τροφίμων και του Οργανισμού Λαϊκών Αγορών Αττικής.

Ανέπτυξε επί μακρού συνδικαλιστική δράση. Διετέλεσε Πρόεδρος του Δ.Σ του Συλλόγου των Εργαζομένων στον Ε.Φ.Ε.Τ και μέλος Δ.Σ του Συλλόγου των υπαλλήλων του Ταμείου Λαϊκών Αγορών.

Κατεβαίνει Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" στο πλευρό του Υποψηφίου Δημάρχου Τάσου Ευσταθίου για να αλλάξει προς το καλύτερο τις συνθήκες των αθλητικών δραστηριοτήτων όλων των παιδιών της πόλης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: