ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Χρήστος Κοκοτίνης τακτικό μέλος του Δ.Σ της ΕΥΩΝΥΜΟΣ Α.Ε από την πρώτη μέρα λειτουργίας της

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Ο Χρήστος Κοκοτίνης τακτικό μέλος του Δ.Σ της ΕΥΩΝΥΜΟΣ Α.Ε από την πρώτη μέρα λειτουργίας της

ΚΥΡΙΕ ΚΟΚΟΤΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΩΚΟΠΟΗΣΕ Η ΕΥΩΝΥΜΟΣ  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΕ ; 

ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ Ή ΡΕΜΟΥΛΑ; 

Διαφημίζει ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Χρήστος Κοκοτίνης την συμμετοχή του ως τακτικό μέλος στο Δ.Σ της ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΕ σε βιογραφικό του που έχει αναρτηθεί σε κάποια sites. Εμάς μας το έστειλε άθελα του υποψήφιος δημοτικός του σύμβουλος. Κάνοντας κλικ εδώ βλέπετε το βιογραφικό του και την σελίδα που το δημοσιεύει.
Αφού συγχαρούμε δημόσια τον "δεξιό" πρώην Δήμαρχο κ. Γιάννη Αναγνώστου για την επιλογή του αυτή.

Βλέπετε η δική μας παράταξη δεν είχε ικανούς λογιστές για να στελεχώσουν την ΕΥΩΝΥΜΟΣ Α.Ε να προχωρήσουμε στην ταμπακιέρα.

Όπως θα δείτε ο κ. Κοκοτίνης όπως αναφέρει ο ίδιος στο βιογραφικό του έχει διενεργήσει ελέγχους σε Δήμους και Δημοτικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο των καθηκόντων τους ως Ορκωτός Ελεγκτής- Λογιστής επομένως εύκολα θα έχει καταλήξει σε ένα συμπέρασμα για το τι έχει συμβεί σε μια εταιρία που συμμετείχε στο Δ.Σ και μας φέσωσε με 968.965,14 ευρώ. 

Τόση είναι η ζημιά που καλούμαστε να πληρώσουμε όλοι εμείς τα κορόιδα .

Και όλα αυτά μέσα σε 1,5 χρόνο λειτουργίας της.

Επειδή βλέπουμε πως η παρούσα Δημοτική Αρχή δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον να μας παράσχει αναλυτικά στοιχεία και τιμολόγια της συγκεκριμένης εταιρίας εμείς υποσχόμαστε πως θα τα βρούμε και θα τα δημοσιεύσουμε με οποιοδήποτε κόστος.

Θα δείτε ποσά που πήραν τυχάρπαστοι δημοσιογράφοι για υπηρεσίες μηδαμινής αξίας και δεν θα αναρωτιέστε ξανά  αλλά θα ξέρετε γιατί ο Δήμος έφτασε να χρωστάει πάνω από 10 εκ ευρώ.

Αλήθεια τι έγινε με το site της Ευώνυμος στο διαδίκτυο; Πόσο στοίχισε για να κατασκευαστεί; Ποια εταιρία το ανέλαβε;

Όπως βλέπετε πλέον δεν λειτουργεί www.evonimos.gr  έμεινε μόνο η σελίδα της στο facebook κάντε κλικ εδώ για να την δείτε

Αλλά για να τελειώνουμε με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Πόλη μας τον καλούμε να πάρει ΘΕΣΗ για το σκάνδαλο κακοδιαχείρησης της ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΕ όπως καλούμε πλεόν και όλους τους  υποψηφίους Δημάρχους αλλά και δημοτικούς συμβούλους.

Η σιωπή σε μερικές περιπτώσεις δεν είναι χρυσός όπως κάποιοι ισχυρίζονται ,αλλά ενοχή .

Εμείς θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τους Ηλιουπολίτες για οτιδήποτε πέφτει στην αντίληψή μας.

Τα ΨΕΜΑΤΑ τελείωσαν ,η κακοδιαχείρηση οδήγησε την χώρα σε χρεοκοπία και τους περισσότερους από  εμάς σε ανθρωπιστική κρίση.

Και επειδή εμείς δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ από δημόσιο ταμείο μπορούμε να γράφουμε ΕΠΩΝΥΜΑ και με θάρρος την άποψή μας.

Δεν νιώθουμε καμιά συναδελφικότητα άλλωστε για κάποιους που ασκούν διατεταγμένη δημοσιογραφία.

Σπάμε την ομερτά και για αυτό μας αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή .

Η Ηλιούπολη δεν μπορεί να πάει μπροστά με ένοχες αντιλήψεις συγκάλυψης του παρελθόντος.

Αυτά μας οδήγησαν εδώ , στα σημερινά μας χάλια.

Εάν δεν αλλάξουμε νοοτροπία θα παραμείνουμε δέσμιοι για πάντα ενός Χρέους που είναι θηλιά για τις επόμενες γενιές.

Θα παλέψουμε για να αλλάξουμε την νοοτροπία και να τιμωρηθούν όσοι έβλαψαν τον Δήμο μας.

Την πολιτική τιμωρία θα την δώσετε εσείς σε λίγες μέρες .

Τις ποινικές ευθύνες η Δικαιοσύνη εφόσον υπάρχουν.

Για εμάς υπάρχουν, δεν είναι δυνατόν να "χάνονται" δις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και να μην υπάρχουν ένοχοι.

Σταύρος Μαρίνης 

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εντέλει όλοι κάνετε πληρωμένη δημοσιογραφία αγαπητέ Σταύρο.
Βάλατε περισσότερους υποψηφίους του κ. Ευσταθίου, άρα γράφετε εναντίον των άλλων.... Αλήθεια οι υποψήφιοι που έβαλαν "διαφημιστική" κάρτα στο blog σου έχουν διαβάσει τα κείμενα σου ενάντια στην αριστερά. Νομίζεις ότι οι άνθρωποι αυτοί γυαλίζουν τα όπλα και τα μαχαίρια για να κάνουν εμφύλιο στην Ηλιούπολη;
Το blog σου δεν είναι καν δημοκρατικό, είναι φασιστικό και το ξέρεις... Φωτογραφίες με τους νεκρούς χρυσαυγίτες είχες γράφοντας Αθάνατοι, το ξέχασες.

Εδώ τα έβαλες με τον αείμνηστο τον Ανδρέα Αναγνώστου γράφοντας τα εξής:

"Το γεγονός πως υπήρχε σε εκείνο το φύλλο η φωτογραφία του αείμνηστου Ανδρέα Αναγνώστου σε καμιά περίπτωση δεν αποτελεί μομφή για εμάς.

Όποιος άλλωστε του λείπει ας τον αναρτήσει στο δικό του site ή blog ή ας τον βάλει στην σελίδα του στο facebook.

Σε εμάς άλλωστε ποτέ δεν άρεσε η Ιδέα της συνέχειας μιας τυχοδιωκτικής προσπάθειας και ουδέποτε υπηρετήσαμε στρατευμένη δημοσιογραφία αφού δεν υπήρξαμε ΠΟΤΕ Αριστερής νοοτροπίας και λογικής."

Επίσης γράφεις για την παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης :
"Τους πληρώνουμε για να επιβουλεύονται την Δημοκρατία μας και αποτελούν ΜΟΝΙΜΑ το ΟΝΕΙΔΟΣ της Ελληνικής Κοινωνίας.
Απολαύστε τους συνεχιστές της κομμουνιστικής διακυβέρνησης του Κιντή στην Πόλη μας και θαυμάστε το θράσος τους να ζητάνε την ψήφο μας την ώρα που οι ομοϊδεάτες τους στη Βόρεια Κορέα δολοφονούν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τους πολιτικούς τους αντιπάλους."

Καλή συνέχεια και ονειρέψου νησιά εξορίας για όλους τους Αριστερούς...

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Ανώνυμε συκοφάντη μας. Εσύ που μας κατηγορείς για φασισμό μάλλον βρίσκεσαι σε απόλυτη σύγχυση. Είμαστε τόσο "φασίστες" που σε αφήνουμε ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία να αναρτείς τα σχόλιά σου. Εμείς θεωρούμε Αθάνατους τα δυο παλικάρια που δολοφονήθηκαν από τους τρομοκράτες όπως και τον Παύλο Φύσσα. Πάλι μας βάζεις να ασχοληθούμε με έναν νεκρό αυτή την φορά δεν θα σου κάνουμε την χάρη. Οι απόψεις μας άλλωστε είναι γνωστές όπως γνωστό σε όλους είναι και πως τα πρωτοσέλιδα των ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ για τον κ. Γεωργάκη σταμάτησαν. Κοινώς τα βρήκαν. Η άποψη μου για όσους είναι κομμουνιστές και πιστεύουν σε κόκκινες χούντες δεν αλλάζει. Άλλωστε δημοσιογράφος που να του αρέσει η λογοκρισία που επιβάλλουν τα κομμουνιστικά καθεστώτα είναι σχήμα οξύμωρο. Σε εμάς μπορεί να διαφημιστεί όποιος θέλει αρκεί να σέβεται την Δημοκρατία και να καταβάλει ένα ευρώ την ημέρα. Τα κείμενά μας κατά των εγκληματικών πρακτικών της Χρυσής Αυγής είναι δεκάδες. Προφανώς κάνεις πως δεν τα βλέπεις. Έχουμε καταδικάσει την Χούντα των Συνταγματαρχών άπειρες φορές. Θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε δημοσιογραφικά και να υπερασπιζόμαστε τις Ιδέες μας. Και κυρίως θα βοηθήσουμε τις αρμόδιες αρχές να επιβάλλουν την ΚΑΘΑΡΣΗ που χρειάζεται. Δεν ονειρεύομαι εξορίες για όσους είναι αριστεροί μάλλον εσύ ονειρεύεσαι γκουλάνγκ για όσους δημοσιογράφους ασκούν το λειτούργημά τους. Ονειρεύομαι μια κοινωνία αλληλέγγυη στους αδυνάμους που θα τιμωρεί όσους κατασπαταλούν το δημόσιο χρήμα.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που υπάρχεις και εσύ Σταύρο και μαθαίνουμε και καμιά αλήθεια. Οι άλλοι όλοι μούγκα και διαπλοκή

Ανώνυμος είπε...

Μην ασχολείσαι στην Ηλιούπολη δεν θα υπάρξει ποτέ κάτι καλύτερο και ο Βαλασόπουλος πολύς μας είναι

Ανώνυμος είπε...

Συνέχισε μην σταματάς κάνε δικό σου συνδυασμό και κλείσε στην φυλακή τους κλέφτες

Πέτρος Αλεξόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Συνέχισε Σταύρο γράψε πόσο μας στοιχίζει αναλυτικά κάθε ΝΠΔΔ στο Δήμο μας . Άμα θες στοιχεία έχω άκρη στο Υπουργείο Εσωτερικών .

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο Τασούλας ποιος είναι υποψήφιος του Κοκοτίνη;

Ανώνυμος είπε...

Πίσω από το blog Ηλιούπολη για όλους είναι ένας υποψήφιος του Κοκοτίνη ο Παπαδόπουλος εάν τον ξέρεις ψάξτο

Ανώνυμος είπε...

Άμα είναι να σε κατηγορούν εσένα για Φασισμό τι να πει κανείς μάλλον δεν σε ξέρουν καθόλου

Μαρία

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ρε Σταύρο να πάμε να ψηφίσουμε έχουμε δεξιό υποψήφιο στην Πόλη μας ή να ψηφίσουμε μόνο Κουμουτσάκο που τουλάχιστον δεν κρύβει πως είναι ΝΔ;

Ανώνυμος είπε...

Όλοι μαζί τα τρώγανε Σταύρο πήγα στο εκλογικό κέντρο του Ευσταθίου και ούτε μια φωτογραφία του Σαμαρά σαν τον Αναγνώστου είναι και αυτός να τα έχει καλά με όλους και ο Δήμος θα φεσωθεί και πάλι . Κανείς στη ΝΔ δεν τον ξέρει ούτε ο θυρωρός στα γραφεία της Συγγρού . Τζάμπα παιδεύεσαι βγες και πες ΑΠΟΧΗ να τελειώνουμε δεν υπάρχει κόμμα στην Ηλιούπολη πάρτο απόφαση . Ούτε ένα site δεν έχουν και τα χώνουν στους κομμουνιστές του Κοκοτίνη για διαφήμιση . Μια ζωή δηλαδή κοιμούνται ορθοί .

Ανώνυμος είπε...

Άντε βάλε εσύ και σταμάτα την κριτική ο Μωραίτης θα τους τα έχωνε και θα πέρναγε αέρα στον δεύτερο γύρο τώρα κάτσε με τον μαλάκα που θέλει να γίνει και Δήμαρχος . Βαλασόπουλο δαγκωτό την δεύτερη Κυριακή πιο δεξιός από τους δικούς μας