ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τα πράγματα είναι πολύ απλά ...

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Τα πράγματα είναι πολύ απλά ...

ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ "ΖΩΑ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ; 
Καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί τα ψηφοδέλτια των παρατάξεων που μας ζητάνε την ψήφο μας παρακολουθούμε ξανά το ίδιο θέατρο του παραλόγου. Παρατάξεις χωρίς καμιά ιδεολογική συνοχή αποτελούμενοι από "ανεξάρτητους" υποψηφίους που θέλουν να σώσουν την Πόλη μας και εμάς από την σημερινή μας κατάντια.
Για εμάς οι Ιδεολογίες δεν πέθαναν και ποτέ δεν θα ψηφίζαμε κάποιον επειδή είναι  χωρίς ιδεολογία. Είχαμε υποσχεθεί και θα το τηρήσουμε όπως πάντα πως θα πάρουμε ξεκάθαρη θέση για την δική μας επιλογή σε επίπεδο υποψηφίου Δημάρχου.

Αυτό βέβαια δεν θα μας αποτρέψει από το να σας έχουμε καλά πληροφορημένους για το τι παίζει στην Πόλη μας και κυρίως για τις προσπάθειες που γίνονται παρασκηνιακά με μοναδικό θύμα την Ηλιουπολίτισσα και τον Ηλιουπολίτη που θα πάει και πάλι (εάν φυσικά πειστεί να πάει) να δώσει την ψήφο του για να συνεχιστεί ή να αλλάξει  πορεία η Πόλης μας.

Από εμάς μην περιμένετε να διαβάσετε σάχλες και να σας χαϊδέψουμε τα αυτιά. Άλλωστε δεν είμαστε καλοί σε αυτό τον τομέα ούτε θεωρούμε τους δημότες μας ανεύθυνους για τα χάλια της Πόλης.

Εμείς πιστεύουμε πως έχουμε τον Δήμαρχο που μας αξίζει αφού εσείς η πλειοψηφία από εσάς το εξέλεξε απέναντι σε μια άλλη επιλογή. Δεν κρύψαμε ποτέ την ιδεολογία μας επομένως έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αντικειμενικοί αφού εμείς στην Πόλη μας δεν είδαμε ποτέ Δήμαρχο που να πιστεύει στα ίδια πράγματα με εμάς!!

Εθνικιστή Δήμαρχο δεν είχαμε αλλά ούτε καν δεξιό αφού ο κ. Αναγνώστου ελάχιστα επιδεικνύει την προέλευσή του.

Δικαιωθήκαμε απόλυτα με την τωρινή του ανεξάρτητη υποψηφιότητα αφού το χρίσμα του κεντροδεξιού κόμματος της ΝΔ το πήρε ο κ. Τάσος Ευσταθίου. Μην περιμένετε από εμάς να σας γράψουμε σάχλες πως στις Τοπικές Εκλογές δεν παίζουν ρόλο οι Ιδεολογίες και τα κόμματα.

Μην περιμένετε να σας πούμε πως Δήμος σαν τον δικό μας που εξαρτάται ακόμα και η επιβίωσή του από την Κρατική Χρηματοδότηση μπορεί να πάει καλά με Δήμαρχο παντελώς ανεύθυνο που να πιστεύει σε προλεταριάτα κ.τ.λ.

Με τα λεφτά του Κράτους τα οποία ως γνωστόν μας τα δίνει αυτή την περίοδο τη ΕΕ κατά κύριο λόγο και το ΔΝΤ  ζείτε στα χάλια που ζείτε όλοι όσοι παίρνετε μισθούς και συντάξεις από το Δημόσιο αλλά και εσείς στον Ιδιωτικό Τομέα γιατί χωρίς Τράπεζες το πράγμα θα είχε καταρρεύσει πλήρως.

Επομένως εδώ θα σας λέμε όχι ό,τι θέλετε να ακούσετε αλλά ό,τι έρχεται. Και χωρίς παραδειγματική τιμωρία όσων έφαγαν τα χρήματα το πράγμα δεν προχωράει. Έχουμε έρθει σε πλήρη ρήξη με όσους πιστεύουν πως τόσα χρόνια που πληρώνονταν από εμάς και μας βούλιαξαν θα μας ξαναβγούν και πάλι ως "αντάρτες" να μας μιλάνε για κομμουνιστικούς παραδείσους και Βενεζουέλες!!!

Και κυρίως δεν ανεχόμαστε από δήθεν πολιτευτές που κατεβαίνουν με τη ΝΔ να κριτικάρουν τις μνημονιακές επιλογές της Κυβέρνησης. Η ψήφος στις δημοτικές εκλογές είναι καθαρά ΠΟΛΙΤΙΚΗ ψήφος και η ακομμάτιστη Τοπική Αυτοδιοίκηση θα μπορούσε να είναι έτσι μόνο εφόσον είχε εξασφαλίσει τους πόρους για να είναι βιώσιμη η λειτουργία των οργανισμών της.

 Άλλωστε στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης φαγώθηκαν δις ευρώ και δυστυχώς εάν εξαιρέσουμε τον κ. Παπαγεωργόπουλο δεν βλέπουμε να έχουν γεμίσει οι φυλακές δημάρχους που κατέκλεψαν δημόσιο χρήμα.

Και επειδή πιστεύουμε πως αυτή η Κυβέρνηση αυτό τουλάχιστον μπορεί να το κάνει για αυτό και στηρίζουμε την προσπάθειά της παρά τις πάμπολλες διαφωνίες μας σε επιμέρους θέματα.

Έτσι εάν θέλετε να μας κατατάξετε στους συστημικούς κανένα πρόβλημα μόνο που εμείς είμαστε χωρίς όφελος και δεν πήραμε ποτέ ούτε μισό ευρώ από Δημόσιο Ταμείο.

Αυτά και τα καλύτερα έρχονται αφού κάποιοι επιλέγουν να γεμίσουν τα ψηφοδέλτια τους με λαμόγια που φέρουν την ταμπέλα του δήθεν ακομμάτιστου!!!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: