ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ενθουσιασμός και αποφασιστικότητα στον συνδυασμό

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ενθουσιασμός και αποφασιστικότητα στον συνδυασμό

29/04/2014 Δελτίο Τύπου 

«ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ                 ΜΠΡΟΣΤΑ» 
του Τάσου Ευσταθίου
Ενθουσιασμός, αποφασιστικότητα και πίστη για το νέο ξεκίνημα που θα πάει πραγματικά την Ηλιούπολη μπροστά, ήταν τα χαρακτηριστικά του κλίματος που επικράτησε στην συνάντηση του Yποψήφιου Δημάρχου Ηλιούπολης Τάσου Ευσταθίου με τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού «ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ».

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 28 Απριλίου στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού (Μαρ. Αντύπα 124Α) και σε αυτήν συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, θέματα που αφορούν στις δράσεις της προεκλογικής περιόδου, τόσο από πλευράς του Τάσου Ευσταθίου, όσο και από πλευράς των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων.

Ο Τάσος Ευσταθίου μιλώντας στους υποψηφίους, τόνισε ότι το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού εμπεριέχει την εμπειρία, τη γνώση και τα νιάτα που είναι τα απαραίτητα στοιχεία για την πραγματοποίηση του οράματος για ένα Δήμο που θα έχει ως κύριο σημείο αναφοράς τον άνθρωπο και θα υλοποιεί την συμμετοχή, τις δημοκρατικές διαδικασίες και θα κάνει πράξεις για την βελτίωση της πόλης και της ποιότητας της ζωής σε αυτήν.


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ
Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια: