ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ναι ή Όχι στην Ε.Ε.; Ας μας πει επιτέλους ο ΣΥΡΙΖΑ Ηλιούπολης

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Ναι ή Όχι στην Ε.Ε.; Ας μας πει επιτέλους ο ΣΥΡΙΖΑ Ηλιούπολης



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:


Τουλάχιστον έκπληξη προκαλεί το δελτίο τύπου της παράταξης ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη, με τον… ευφάνταστο τίτλο «Χάντρες και καθρεφτάκια σε συνεργασία με το Δήμο Ηλιούπολης».
Στο δελτίο τύπου η παράταξη καταφέρεται με απαράδεκτους πραγματικά χαρακτηρισμούς εναντίον της συνδιοργάνωσης από το Γραφείο Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, τον Δήμο Ηλιούπολης και τον Δήμο Παιανίας, Συνεδρίου για την Ανεργία των Νέων. Και μάλιστα μία ημέρα πριν αυτό υλοποιηθεί (!), χωρίς δηλαδή καν να γνωρίζει τι ελέχθη, σαν να την κατέλαβε πανικός για την τυχόν επιτυχία του, την οποία έσπευσε να αποτρέψει!

 Στο δε σκεπτικό αυτής της εκ των προτέρων αποστροφής προς το Συνέδριο, περιλαμβάνονται βίαιες επιθέσεις για την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αναρωτιόμαστε, ποια είναι τελικά η θέση της παράταξης ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη, η οποία εκπροσωπεί τον ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη μας, απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Θέλει ή δεν θέλει την Ελλάδα μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση; 

Θέλει ή δεν θέλει την στήριξη και τα κονδύλια που αυτή παρέχει; Ας μας πει ο ΣΥΡΙΖΑ και η εδώ εκπροσώπησή του, πια είναι τελικά η θέση του για την Ε.Ε. 

Ή μήπως πρέπει να υποθέσουμε ότι η δημοτική παράταξη της Ηλιούπολης έχει αποφασίσει αυτοτελώς –στο πλαίσιο της πολυφωνίας του κόμματος- να προσχωρήσει στις θέσεις του ΚΚΕ, το οποίο βεβαίως με συνέπεια υποστηρίζει την έξοδό μας από την Ε.Ε. 

Αυτό επιθυμεί και η παράταξη ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρωπινη πόλη; Αν ναι, πρέπει να ενημερώσει τους δημότες, για ένα τόσο κρίσιμο θέμα.

Επίσης από ποτέ ένα Συνέδριο υψηλού επιπέδου, με εξειδικευμένους επιστήμονες, το οποίο μάλιστα στοχεύει στην ενημέρωση και στήριξη των νέων που είναι άνεργοι, θεωρείται «χάντρες και καθρεφτάκια»; Αν δεν είναι αυτό ευτελέστατος λαϊκισμός, τότε τι είναι;

Επειδή αδυνατούμε να ακολουθήσουμε τέτοιου είδους χυδαιότητες και ασυνάρτητα πολιτικά παραληρήματα, δεν έχουμε παρά να τα αγνοήσουμε, και να συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, για την στήριξη των δημοτών μας, ιδιαίτερα αυτών που πλήττονται από την κρίση, όπως είναι οι άνεργοι.

Και -θα συμφωνήσουμε σ’ αυτό- οι δημότες θα είναι οι τελικοί κριτές όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: