ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας εμπιστεύθηκαν για την προβολή τους

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας εμπιστεύθηκαν για την προβολή τους


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που εμπιστεύθηκαν το blog μας για να παρουσιάσουν τις πολιτικές θέσεις τους για την επίλυση των προβλημάτων της Πόλης μας.

Θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε πως οι ΑΠΟΨΕΙΣ τους δεν είναι σε καμιά περίπτωση ταυτόσημες με τις δικές μας και πως εμείς θα στηρίξουμε και υποψήφιο Δήμαρχο αλλά και δημοτικούς
συμβούλους με βάση τις δικές μας απόψεις για το πως η Πόλη μας θα γίνει καλύτερη.

Επομένως είναι λογικό πως οι καταχωρημένες κάρτες υποψηφίων που θα εμφανιστούν τις επόμενες μέρες στο blog μας αποτελούν για εμάς ανάγκη επιβίωσης και όχι δικής μας επιλογής για να εκλεγούν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πόλης μας.

Τονίζουμε μάλιστα πως εμείς θα κάνουμε την ΔΙΑΦΟΡΑ και θα συνεχίσουμε να παίρνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ θέση σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους που τα έχουν καλά με όλους για να τσεπώνουν διαφήμιση.

Οι αναγνώστες μας είναι και οι μόνοι κριτές μας και αυτοί καθορίζουν εν πολλοίς και το ποιους προβάλλουμε.

Επομένως μην αναζητάτε σε εμάς υποψηφίους της Λαϊκής Συσπείρωσης του ΚΚΕ γιατί εμείς δεν συζητάμε με εχθρούς της Δημοκρατίας μας.

Όσο δεν καταδικάζουν τα εγκλήματα του Κομμουνισμού θα μας βρίσκουν σταθερά απέναντί τους.

Το δικό μας blog δεν οραματίζεται μια Ηλιούπολη για όλους και αποκλείει όσους θέλουν να καταλύσουν την Δημοκρατία στην Χώρα μας.

Θεωρεί μάλιστα πως η Πολιτεία έχει υποχρέωση να οδηγήσεις στις Φυλακές όσους απεργάζονται σχέδια ανατροπής της κοινοβουλευτικής μας Δημοκρατίας όντας νοσταλγοί δικτατοριών μαύρων ή κόκκινων.

Θεωρούμε τέλος πως με Δημοτική Αρχή που σέβεται την Δημοκρατία η Πόλη μας θα έχει καλύτερη τύχη.

Δυστυχώς εμείς δεν ξεχάσαμε τα 12 χρόνια τυραννίας της κομμουνιστικής Διοίκησης Κιντή και τους προπηλακισμούς όσων ήθελαν να εκφράσουν αντίθετη άποψη.

Η κόκκινη χούντα στην Πόλη μας θα νικηθεί ολοκληρωτικά όταν στις δημοτικές επιχειρήσεις μας δεν θα υπάρχει ούτε ένας υπάλληλος που δεν θα σέβεται την Δημοκρατία.

Οι αποτυχημένες Δημαρχίες των Κιντή , Γεωργάκη , Αναγνώστου είναι για εμάς παραδείγματα προς αποφυγείν.

Θεωρούμε πως τα επόμενα χρόνια η Πόλη μας θα έχει καλύτερη τύχη και κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να επιλέξετε εσείς με την δική σας ΒΟΥΛΗΣΗ εκείνους που θα μας κάνουν και πάλι υπερήφανους που μένουμε σε αυτή την Πόλη.

Για τους νοσταλγούς τέλος της κάκιστης διακυβέρνησης Δελαπόρτα θα θέλαμε να τονίσουμε και λόγω της σημερινής ΜΑΥΡΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ πως η Δημοκρατία νικάει πάντα στο τέλος απλώς γιατί είναι το καλύτερο  εφαρμόσιμο πολίτευμα.

Για εμάς βέβαια το καλύτερο πολίτευμα περιγράφεται στην "ΠΟΛΙΤΕΙΑ" του Πλάτωνα αλλά μας είναι αδιανόητο να σκεφθούμε πως στα σημερινά μας χάλια θα υπάρχουν κάποιοι με ΤΕΛΕΙΑ κρίση που θα αποφασίζουν ποιοι είναι οι ΑΡΙΣΤΟΙ που θα πρέπει να μας κυβερνάνε.

Γιατί με τέτοια μυαλά που έχουμε οι ΑΡΙΣΤΟΙ θα εξελιχθούν σε μια ελίτ που θα μετατρέψουν γρήγορα σε τυραννία την διακυβέρνησή μας.

Αυτά προς το παρόν και όσοι θέλουν μέσα από εμάς να προβάλλουν τον πολιτικό τους αγώνα δεν έχουν παρά να μας στείλουν ένα mail (στο stavros.marinis@gmail.com) για να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες.

Άλλωστε όπως ήδη γνωρίζετε παρέχουμε την φθηνότερη διαδικτυακή διαφήμιση.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: