ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ανακοίνωση από τον Γιάννη Αναγνώστου για τις εκλογές

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Ανακοίνωση από τον Γιάννη Αναγνώστου για τις εκλογές




Αγαπητοί συνδημότες,
θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους 4.500 περίπου από εσάς που εμπιστευτήκατε τη Νέα Δημοτική Κίνηση κατά τις χθεσινές εκλογές αλλά και όλους τους υπόλοιπους Ηλιουπολίτες οι οποίοι, μέσα σε κλίμα πολιτικού πολιτισμού –με μικρές εξαιρέσεις- συμμετείχατε στην κορυφαία στιγμή της δημοκρατίας μας.
Είμαστε υπερήφανοι για τον αγώνα μας, ο οποίος έγινε με γνώμονα, όπως πάντα, το συμφέρον της πόλης. Ανέκαθεν, η σκέψη μας ήταν στο πώς θα κάνουμε την Ηλιούπολη καλύτερη και στο πώς οι νέες γενιές θα παραλάβουν από εμάς μια πόλη πιο ανθρώπινη και λειτουργική.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες και τα εμπόδια που ορισμένοι μας έβαζαν πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, θεωρώ ότι δώσαμε έναν καλό και αξιοπρεπή αγώνα. Αγώνας που θα είχε τελείως διαφορετική εξέλιξη αν συγκεκριμένα πρόσωπα, λίγο πριν από την κρίσιμη μάχη, δεν επέλεγαν τη διάσπαση της παράταξής μας για ανεξήγητους λόγους και με προφανή σκοπό να ανακόψουν την πορεία της Νέας Δημοτικής Κίνησης προς την ανάληψη της Διοίκησης του Δήμου μας.

Ο λαός της Ηλιούπολης τους έδωσε πάντως την απάντησή του , παρά τα «χρίσματα» που επικαλούνταν και τα εκβιαστικά διλήμματα που έθεταν σε κάθε ευκαιρία όλο αυτό το διάστημα.

Σας διαβεβαιώνω ότι η παράταξή μας ήταν, είναι και θα είναι εδώ. Πάντα μπροστά στους αγώνες και πάντα για το καλό της πόλης μας. Από τη θέση της αντιπολίτευσης, όπως μας όρισαν οι πολίτες, δεσμευόμαστε ότι η Νέα Δημοτική Κίνηση θα κάνει και πάλι το καθήκον της, ενωμένη, δυνατή και απαλλαγμένη από όσους αποδείχθηκαν «λιγόψυχοι» και ότι δεν αξίζουν να βρίσκονται ανάμεσά μας.

Από σήμερα, επομένη των εκλογών, κάνουμε μια νέα αρχή, συνεχίζοντας να έχουμε λόγο για όλα τα μείζονα ζητήματα που αφορούν την πόλη και τους κατοίκους της.

Σας ευχαριστώ πολύ,
Γιάννη Αναγνώστου
επικεφαλής Νέας Δημοτικής Κίνησης

Δεν υπάρχουν σχόλια: