ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Να μην λείψει κανείς για να πάμε επιτέλους μπροστά !!!

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Να μην λείψει κανείς για να πάμε επιτέλους μπροστά !!!



Τα ψέματα τελειώνουν σε τρεις μέρες, οι κάλπες ανοίγουν και οι Δημότες μας θα πρέπει να επιλέξουν τον εκλεκτό τους για Δήμαρχο της Πόλης μας.

Η επιλογή από τον χώρο της Κεντροδεξιάς με μεγάλη πιθανότητα να μπει στο δεύτερο γύρο και να δώσει νικηφόρα μάχη απέναντι στο νυν Δήμαρχο είναι μόνο αυτή του Τάσου Ευσταθίου.

Εμείς σε αυτό το ιστολόγιο μάθαμε να σας γράφουμε μόνο αλήθειες. Οι επικριτές μας ήδη ετοιμάζονται για να εγκαταλείψουν την μάχη.

Έχουν καταλάβει πως δεν πείθουν ΚΑΝΕΝΑΝ ούτε με την σιωπή τους αλλά ούτε και με τα μισόλογα τους.

Τα "κουκιά" δεν βγαίνουν και πλέον το μόνο που προσπαθούν είναι να κόψουν την είσοδο κεντροδεξιού υποψήφιου στον δεύτερο γύρο.

Όμως εμείς οι κεντροδεξιοί αυτής της Πόλης , οι Νεοδημοκράτες αλλά και οι οπαδοί άλλων δεξιών σχηματισμών γνωρίζουμε πως αυτό δεν πρέπει να συμβεί.

12 χρόνια Κιντή , 16 χρόνια Γεωργάκη 4 Αναγνώστου και 3 και κάτι Βαλασόπουλου και είδαμε που φτάσαμε.

35 χρόνια διοικούν και πάλι σε εμάς ρίχνουν το φταίξιμο.

Είναι ο καιρός να φύγουμε από ό,τι μας έφτασε στα σημερινά μας χάλια.

Είναι καιρός να αποφασίσουμε πως αυτή η Πόλη δεν μπορεί να είναι αφημένοι στα χέρια ανθρώπων που δεν ξεκάθαρη θέση για την διαφθορά και την διαφάνεια.

Είναι ο καιρός και εδώ οι ψίθυροι σκανδάλων να μη μένουν κουτσομπολιό αλλά να οδηγηθούν οι υπεύθυνοι ενώπιον της Δικαιοσύνης για να τιμωρηθούν.

Για εμάς που θέλουμε να πιστεύουμε πως κάτι θα αλλάξει η παρουσία μας αύριο στην ομιλία του Τάσου Ευσταθίου είναι επιβεβλημένη.

Άλλωστε ουδείς από τους αρχηγούς των άλλων κεντροδεξιών παρατάξεων δεν κατάφερε να συσπειρώσει γύρω του τους δημότες που επιθυμούν αλλαγή.

Ο Αναγνώστου δοκιμάστηκε και απέτυχε , η Πίκουλα απλώς καταγράφει μια παρουσία στο δημοτικό συμβούλιο και οι πολιτικοί μας αντίπαλοι διοικούν τον Δήμο τρίβοντας τα χέρια τους.

Ούτε ο Αναγνώστου που έχασε από τον κ. Βαλασόπουλου , ούτε η Πίκουλα που στις προηγούμενες εκλογές δεν κατάφερε να μπει στο δεύτερο γύρο είναι επιλογές ΝΙΚΗΣ για τους κεντροδεξιούς δημότες της πόλης μας.

Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από συμπάθειες ή αντιπάθειες η ΑΛΗΘΕΙΑ θα φανεί σε τρεις μέρες.

Οι μη απαντήσεις τους δεν είναι χρυσός σε καμιά περίπτωση.

Όσον αφορά την παράταξη του κ. Κοκοτίνη είναι σαφές πως οι κεντροδεξιοί δεν θα ψήφιζαν ΠΟΤΕ έναν αριστερό για την διοίκηση του Δήμου.

Αριστερό είχαμε για 12 χρόνια και είδαμε ακριβώς τα έργα του. Όσοι διαφωνούν ας συνεχίσουν να του στήνουν μνημεία.

Άλλωστε η Πόλη μας είναι γεμάτοι με δρόμους των Παπανδρέου που μας οδήγησαν στα μνημόνια και στην χρεοκοπία.

Το Νέο ΠΑ.ΣΟ.Κ (ΣΥΡΙΖΑ) συνεχίζει την ίδια ανεύθυνη πολιτική και φυσικά δεν πρόκειται να ψηφίσουμε δημοτική παράταξη χωρίς κοστολογημένο πρόγραμμα, με αντιευρωπαϊκές κορώνες και κυρίως με πολύ Βαθύ -ΠΑ.ΣΟ.Κ μέσα της !!

"Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" λοιπόν γιατί η Νέα Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει και κυρίως δεν μπορεί να έχει ως βαρίδια τις παθογένειες που μας βούλιαξαν!!!


ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά για το θεο...!!!θυμηστε μου !!!ο Ευσταθίου δεν ηταν επι Αναγνώστου αντί δήμαρχος????μας περνάτε για χαζους????τιεκανε στη θητεία του???