ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τα Νέα της Ηλιούπολης δικαιώθηκαν για όσα έγραφαν εδώ και ένα χρόνο

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Τα Νέα της Ηλιούπολης δικαιώθηκαν για όσα έγραφαν εδώ και ένα χρόνο

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΞΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΥΘΥΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ 
ΕΠΟΜΈΝΩΣ ΟΥΔΕΙΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ 

Κάποιοι έχουν μείνει στην Πόλη μας στην εποχή της επταετίας, κάποιοι άλλοι συμμετέχουν στις εκλογές αλλά θέλουν να καταλάβουν την εξουσία με "επανάσταση" και ευτυχώς η πλειοψηφία των δημοτών μας πιστεύει στη Δημοκρατία και κρίνει πως η Ηλιούπολη δεν μπορεί να γυρίσει πίσω.


Η στήριξή μας σε έναν από τους τρεις υποψήφιους της κεντροδεξιάς στην Πόλη μας έγινε με βάση την  πίστη μας πως σε όλες τις  εκλογές η ψήφος είναι πολιτική.

Εμείς που συκοφαντηθήκαμε ποιο πολύ από όλους είμαστε από τα πρώτα  θύματα της "μνημονιακής" κρίσης ξεπουλώντας μέσα σε 3 χρόνια το 1/3 της ακίνητης περιουσίας μας για να επιβιώσουμε και να είμαστε συνεπείς σε φόρους και χαράτσια κάθε λογής.

Δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ από το δημόσιο και παλεύουμε επί 17 συναπτά έτη στον ιδιωτικό τομέα σε ένα επάγγελμα που για εμάς είναι λειτούργημα.

Έχουμε κάνει μέσα στην κρίση και ένα σωρό άλλες δουλειές την ώρα που οι επικριτές μας είναι κρατικοδίαιτοι και κάνουν διακοπές στη Μύκονο.

Δεν πειράζει όμως, έστω και έτσι η εμπλοκή μας με την ενημέρωση  σε τοπικό επίπεδο  είχε μικρότερο κόστος από τις αγωγές εκατομμυρίων που είχαν καταθέσει εναντίον μας επιχειρηματίες που τώρα βρίσκονται στην φυλακή για κακουργήματα.

Και όλα αυτά γιατί το διαδικτυακό "αδελφάκι" μας ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ δεν χαρίστηκε ποτέ σε κανέναν.

Εμείς εξακολουθούμε να έχουμε λευκό ποινικό μητρώο και παρά τις απειλές συνεχίζουμε να ασκούμε σωστά το λειτούργημά μας.

Τα ποιο πολλά μηνύματα που δεχόμαστε είναι θετικά , τα αρνητικά σχόλια είναι αυτά που μας δείχνουν πως πρέπει να συνεχίσουμε γιατί η Πόλη θέλει την φωνή μας.

Η πρώτη θέση μας σε ιστολόγια και site που αναρτούν ειδήσεις μόνο για την Ηλιούπολη το αποδεικνύει περίτρανα.

Επικριτές μας "σωτήρες" που δεν κατεβαίνουν ποτέ να διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών και όσοι έχασαν την διακομματική κακοδιαχείρηση που γίνονταν για δεκαετίες στο Δήμο μας.

Κάποιοι σύντομα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την Ελληνική Δικαιοσύνη ...γιατί ναι υπάρχει και αυτή με τις τόσες ελλείψεις και καθυστερήσεις της.

Μια Δικαιοσύνη που αλλάζει άρδην και προσαρμόζεται σε πρότυπα ανεπτυγμένων ευρωπαϊκών κρατών εξαιτίας της δημοσιογραφικής έρευνας που έβγαλε ένα παραδικαστικό κύκλωμα και συνεχίζει να ελέγχει τους πάντες.

Εχθροί μας και επικριτές μας είναι επίσης και όσοι πιστεύουν πως ο λαϊκισμός και η χυδαιότητα είναι πολιτικός λόγος όπως και αυτοί που θεωρούν πως η σιωπή τους είναι χρυσός!!!

Στις 25 Μαϊου οι Ηλιουπολίτισσες και οι Ηλιουπολίτες θα αναδείξουν τον Δήμαρχο της Πόλης μας και αφού απέτυχαν να ενωθούν οι κεντροδεξιές δυνάμεις της Πόλης μας κάποιοι φαντάζονται πως θα υπάρξει έστω και ένας δεξιός ψηφοφόρος που θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.

Το βράδυ θα ξέρουν πως οι δεξιοί ψηφοφόροι της Πόλης μας είναι περισσότεροι από όσους υπολόγισαν(γιατί θα πάνε να ψηφίσουν για τις ευρωεκλογές)  και φυσικά για θα επιλέξουν να μη πέσει ο Δήμος μας στα χέρια της Αριστεράς.

Μια Αριστερά ανεύθυνη που διοίκησε τον Δήμο μας επί 12 έτη με καταστροφικά αποτελέσματα.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο εύγε... Συνέχισε να γράφεις υπέρ του Βαλασόπουλου...

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για το ρεσιτάλ παραλογισμού. Αφού το βλέπεις, δεν μπορείς να βρεις λογικό ειρμό σε αυτά που γράφεις,μη μας ζαλίζεις. Πείτε το απλά και ξεκάθαρα, μη διστάζεις: ρίξτε Βαλασσόπουλο!

Αλλά και εσύ ο ίδιος ντρέπεσαι να το γράψεις
(αυτά που έκανε η αριστερά του Κιντή μέσα σε 12 χρόνια,και τα χαίρεσαι εσύ και τα παιδιά σου, δεν θα τα είχες δει ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα από δεξιό δήμαρχο)
με εκτίμηση, ένας Ηλιουπολίτης

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Δεν χρειάζεται την δική μου δεξιά ψήφο ο κ. Βαλασόπουλος για να επανεκλεγεί Δήμαρχος. Τα έργα και τα χρέη που άφησε η διοίκηση Κιντή στην Πόλη είναι φανερά σε όλους τους Ηλιουπολίτες που έδωσαν μόλις 3885 ψήφους στους νοσταλγούς του Στάλιν της Πόλης μας. Μην έχετε καμιά αμφιβολία πως εάν χρειαζόταν και η δική δεξιά ψήφος για να μην διοικήσει η ανεύθυνη κομμουνιστική αριστερά ξανά την Πόλη μου θα την έδινα . Άλλωστε μεταξύ Δημοκρατίας και Κόκκινου Φασισμού έχω επιλέξει χρόνια τώρα υπέρ της πρώτης. Στις 25 Μαίου για ακόμη μια φορά οι δημότες της Πόλης μας θα σας καταδικάσουν για τα "εγκλήματα" που έχετε διαπράξει. Δυστυχώς "σύντροφοι" ο Στάλιν , ο Τσαουσέσκου , ο Χότζα και ο Μάο δεν είναι δημότες μας για να σας ψηφίσουν και οι Βορειοκορεάτες σύμμαχοί σας είναι πολύ μακριά για να σας σώσουν από το εκλογικό βατερλό σας. Συνεχίστε για να μειώσετε την ΑΠΟΧΗ και να πάρετε το μάθημα που σας αξίζει σε μεγαλύτερο ποσοστό. Σε ποσοστό Τσαουσέσκου θα φτάσει εάν συνεχίσετε να λέτε παράλογο όποιον καταδικάζει τον κόκκινο φασισμό σας. Άντε στις 25 ετοιμαστείτε για Καράκας η Ηλιούπολη θα μείνει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ!!!!