ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ανακοίνωση από «ΗΛΙΟΥ-πόλις» για το εκλογικό αποτέλεσμα

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ανακοίνωση από «ΗΛΙΟΥ-πόλις» για το εκλογικό αποτέλεσμα



Η «ΗΛΙΟΥ-πόλις, ανθρώπινη πόλη» έδωσε μια τίμια και αξιοπρεπή μάχη χωρίς υποσχέσεις, εκβιασμούς και προσωπικές στρατηγικές απέναντι σε μια επιθετικότητα και παλιές νοοτροπίες. Ευχαριστούμε όλους τους πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους.


Δώσαμε έναν αγώνα χωρίς εκπτώσεις στα πιστεύω και τις αξίες μας, με όπλα μας το ήθος, την ανιδιοτέλεια, την συλλογικότητα. Αγωνιστήκαμε, αναδεικνύοντας πρώτιστα την ενότητα με άλλες συλλογικότητες και δημοκράτες συμπολίτες και αφήσαμε παρακαταθήκη.


Η «ΗΛΙΟΥ-πόλις, ανθρώπινη πόλη» έδειξε ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Αποδείξαμε ότι μία αριστερή ριζοσπαστική και προγραμματική αυτοδιοικητική πρόταση μπορεί να έχει δύναμη και να νικήσει.


Παραταύτα οι Ηλιουπολίτες αποφάσισαν έστω και με αυτή την ισχνή πλειοψηφία αντίθετα απ’ όσα εμείς θέλαμε. Ο αγώνας μας οριακά δεν δικαιώθηκε. Όμως η σελίδα γύρισε. Το μέλλον είναι εδώ.


Θα συνεχίσουμε από τη θέση της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο μαζί με όλους τους πολίτες και τις συλλογικότητες της πόλης να δίνουμε αγώνα για το δικαίωμα των πολιτών για μια ανθρώπινη διαβίωση. Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα οι ευθύνες μας είναι μεγαλύτερες και θα πρέπει η ανταπόκριση και η δουλειά μας να είναι περισσότερη και ουσιαστικότερη.


Το ταξίδι συνεχίζεται, προορισμός μας μια Ηλιούπολη δημοκρατική, συμμετοχική, αλληλέγγυα και αξιοπρεπή.

Ηλιούπολη,26-5-2014
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: