ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συνελήφθη υποψήφια της Νέας Δημοτικής Κίνησης για διανομή ανυπόγραφου δυσφημιστικού εντύπου

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Συνελήφθη υποψήφια της Νέας Δημοτικής Κίνησης για διανομή ανυπόγραφου δυσφημιστικού εντύπου

ΛΑΣΠΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΑΦΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ
xaidemenou

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συνελήφθη σήμερα 17.5.2014, και ώρα 01:00 το πρωί, η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την Παράταξη «Νέα Δημοτική Κίνηση» του κ. Αναγνώστου, Χαϊδεμένου Αικατερίνη με τον συνεργό της να διανέμει συκοφαντικό και ανυπόγραφο υλικό κατά του Δημάρχου και συνεργατών του.
Είναι η ίδια που πρωταγωνίστησε στις κατηγορίες κατά του κυλικείου του Νεκροταφείου του Δήμου μας, ιδιοκτήτρια καφενείου – το οποίο τελικά έκλεισε – απέναντι από το Νεκροταφείο.
Ο κ. Αναγνώστου , τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και περιφερόμενος σε κανάλια, υπερασπιζόταν με πάθος τα συμφέροντα της κας Χαϊδεμένου και καταφερόταν συνεχώς κατά του Δημοτικού κυλικείου μιλώντας για «σκάνδαλο» (μέχρι και το ΣΔΟΕ έστειλαν στον Δήμο).

Σε αυτή την ιστορία είχε τη συμπαράσταση της συντριπτικής πλειοψηφίας των άλλων δημοτικών παρατάξεων. Βασικός υποστηρικτής της στον έντυπο τύπο η γνωστή ρυπαρογράφος – εκδότρια της εφημερίδας «Νότια Προάστια».

Απαιτούμε την άμεση παραίτηση του κ. Αναγνώστου από την υποψηφιότητα του Δημάρχου καθώς και την ανακοίνωση καταδίκης της παραπάνω πράξης από τις υπόλοιπες παρατάξεις, μιας και οι περισσότερες από αυτές διδάσκοντας «πολιτικό πολιτισμό» περιφέρονταν στις προεκλογικές εκδηλώσεις η μια της άλλης.

Τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου επιβεβαιώνουν πως συγκεκριμένες παρατάξεις με τις παρεμβάσεις τους στήριξαν τότε τον κ. Αναγνώστου και την κα Χαϊδεμένου.

Καλούμε τους συμπολίτες μας να καταδικάσουν μαζικά τέτοιες συμπεριφορές που προκειμένου να χτυπήσουν τον Δήμαρχο και τη Δημοτική του Παράταξη δεν δίστασαν και δεν διστάζουν να λασπολογούν διδάσκοντας «ήθος» και «πολιτικό πολιτισμό».

17.5.14
Η Παράταξη «Πρώτα η Ηλιούπολη»
υπ. Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος


ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να σχολιάσουμε το θλιβερό περιστατικό. Άλλωστε έχουμε καταδικάσει όλους τους λασπολόγους και για αυτό γίναμε στόχος. Δεν πειράζει μια μέρα έμεινα και όλοι θα καταλάβουν πως αντιπολίτευση με ΛΑΣΠΗ δεν γίνεται να αποδώσει. Τα ψέματα τελειώνουν αύριο στις 19:00 για τους οπαδούς του Αυριανισμού στην Πόλη μας. Η φωτογραφία είναι από το site myilioupolis.gr από το οποίο και την αναδημοσιεύουμε. Όταν έχεις κοντά σου επικοινωνιακά ανθρώπους που νομίζουν πως ο κόσμος τρώει κουτόχορτο αυτά παθαίνεις. Μια βόλτα στα γραφεία των δημοτικών παρατάξεων της Πόλης μας αρκεί για να δει κάποιος ποιος διακινεί ανυπόγραφα συκοφαντικά έντυπα όπως τα ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: