ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συνεχίζουν τον διαδικτυακό τους κατήφορο οι ανώνυμοι συκοφάντες

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Συνεχίζουν τον διαδικτυακό τους κατήφορο οι ανώνυμοι συκοφάντες

ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ 
Οι "ανώνυμοι" συκοφάντες της Ηλιούπολης αφού διασύρουν πρώτα από όλα τον κ. Μωραίτη ο οποίος δεν έχει ουδεμία σχέση με τα κατάπτυστα κείμενά τους, συνεχίζουν να συκοφαντούν και να προτείνουν υποψηφίους που δεν πρέπει εσείς να ψηφίσετε!!!
Και βέβαια δικαίωμά τους να προτείνουν αρκεί να έγραφαν έστω και μια αλήθεια. Επειδή οι ip από τις οποίες αναρτούν ανήκουν σε συνταξιούχους!!! και βέβαια εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να τραβάμε σε δικαστήρια υπερήλικους καλό θα είναι να σταματήσουν να αναρτούν χυδαιότητες γιατί θα αναγκαστούμε να δώσουμε τις ακριβείς διευθύνσεις τους και φυσικά ανάμεσα στα συγγενικά τους πρόσωπα θα ανακαλύψουν ΟΛΟΙ τους δράστες αυτής της αήθους συκοφαντικής επίθεσης που δεν έχει καμιά λογική.

Εμείς ως γνωστόν μηνύσεις δεν κάνουμε γιατί έχουμε ΒΗΜΑ και δεν μας ενοχλεί η εμμονή και η κακοήθεια κανενός εκτός και εάν ο τελευταίος είναι δημόσιο πρόσωπο ή έχει πολιτικές φιλοδοξίες!!

Καλούμε μάλιστα τον κ. Μωραίτη να καταδικάσει αυτές τις αήθεις επιθέσεις (οι ip δεν ανήκουν σε αυτόν) γιατί πολλοί είναι αυτοί που θα πιστέψουν πως ο ίδιος βρίσκεται πίσω από όλα αυτά. 

Κάτι βέβαια που δεν φαίνεται από τις ip των αναρτήσεων.

Καθώς φυσικά εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε μηνύσεις σε blogger που εκτελούν συμβόλαια ζητούμε από τις αρμόδιες αρχές να πράξουν το καθήκον τους.

 Η συκοφαντική δυσφήμιση πολιτικών προσώπων είναι κακούργημα και διώκεται ποινικά.

Ο Νόμος περί τύπου δεν καλύπτει κανέναν ανώνυμο συκοφάντη και φυσικά αρκεί μια αναφορά στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για να κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.

Εμείς δεν χάνουμε τίποτα αλλά όποιος χάσει έστω και μια ψήφο από ανώνυμες συκοφαντίες έχει έννομο συμφέρον να κινηθεί δικαστικά.

Οι δημοσιογράφοι δεν κάνουν μηνύσεις αυτό είναι αρχή μας και δεν θα κάνουμε.

Οι "ανώνυμοι" συκοφάντες μας δεν πετυχαίνουν τίποτα άλλο παρά να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες εμμονές τους.


Τα Νέα της Ηλιούπολης θα συνεχίσουν να ασκούν το λειτούργημα της δημοσιογραφίας με αξιοπρέπεια και μάλιστα θα σας προτείνουν να ψηφίσετε όσους συκοφαντεί το παρακμιακό και ανελεύθερο αυτό blog

Οι κουκούλες θα πέσουν, η Δημοκρατία έχει νικήσει η δημοσιογραφία δεν μπορεί να έχει ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση με κανενός είδος συκοφαντία.

Σας προτείνουμε λοιπόν να δείτε με συμπάθεια επειδή συκοφαντήθηκαν βάναυσα τις εξής υποψηφιότητες:

 Κώστας Σεφτελής : Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Πρώτα η Ηλιούπολη)




Άγγελος Δημητρόπουλος Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Πρώτα η Ηλιούπολη)

Δημήτρης Παρράς (Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά)

Παναγιώτης Παπαδόπουλος (Ηλιού-πολις)



Μιχάλης Τασούλας : Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιου-πόλις (Κοκοτίνης)


ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΖΙΝΑΣ (ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ)


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ (ΕΝΑΚ)


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ 




ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Τους βάλαμε όλους εάν και είναι γνωστές οι απόψεις μας για το ΚΚΕ και για όσους δεν πιστεύουν στη Δημοκρατία στην οποία ζούμε. Αυτή η Δημοκρατία επιτρέπει σε ανώνυμους κουκουλοφόρους να κρύβονται ως αρουραίοι και να συκοφαντούν χωρίς να ξέρουμε ούτε ποιοι είναι ούτε τι συμφέροντα εξυπηρετούν. Να τονίσουμε πως ο ιδιοκτήτης αυτού του ιστολογίου ο Σταύρος Μαρίνης με ένα πλούσιο βιογραφικό σε ιδιωτικά ΜΜΕ που μπορείτε να το διαβάσετε κάνοντας κλικ εδώ  δεν συνομιλεί με ανώνυμους κουκουλοφόρους απροσδιορίστου φύλου που κρύβονται για να αποφύγουν τις συνέπειες των πράξεών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: