ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ»




Με αφορμή την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο Τάσος Ευσταθίου και ο συνδυασμός «ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ» ευχαριστούν τους πολίτες που αποδέχθηκαν, με την ψήφο τους, την πρόταση του συνδυασμού για μια διαφορετική Ηλιούπολη αλλά και όλους όσους συμμετείχαν στη μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας, με σεβασμό στην απόφασή τους.


Επειδή όμως πολλές φορές η σιωπή, η έντιμη αντιμετώπιση των αντιπάλων σε έναν προεκλογικό αγώνα και οι χαμηλοί τόνοι εκλαμβάνονται από μερικούς ως αδυναμία, ο συνδυασμός «ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ» είναι υποχρεωμένος να σημειώσει τα παρακάτω:


· Πριν από τρεις περίπου μήνες δημιουργήθηκε από την ανάγκη για ουσιαστική αλλαγή στα πράγματα της πόλης μας ένας καινούργιος συνδυασμός με επικεφαλής τον Τάσο Ευσταθίου, ο οποίος έχει αποδείξει έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια την αγάπη του για την πόλη.


· Ο συνδυασμός αυτός δεν ήρθε για να συμμετάσχει απλά σε μια εκλογική μάχη. Ήρθε για να προσφέρει στην πόλη και τους πολίτες της μια διαφορετική πρόταση για το σήμερα και το αύριο της Ηλιούπολης και τιμήθηκε από 3.000 και πλέον ψηφοφόρους, τους οποίους ευχαριστούμε και πάλι για την αποδοχή της πρότασής μας, θέλοντας να τους τονίσουμε ότι η προσπάθειά μας για μια καλύτερη σε όλα τα επίπεδα Ηλιούπολη, μόλις άρχισε.


· Κατά την προεκλογική περίοδο υπήρξε μια άνευ προηγουμένου ανέντιμη αντιμετώπιση με κτυπήματα «κάτω από τη ζώνη» από αυτούς που παραμένουν στο παρελθόν και στους οποίους ο λαός της Ηλιούπολης έχει επανειλλημένως δείξει ότι δεν τους συμπεριλαμβάνει στο αύριο της πόλης.


· Το μέλλον δεν μπορεί να συμπεριλάβει στην πορεία του το παρελθόν και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να στηρίξει αυτούς που δεν καταλαβαίνουν ότι όλα στη ζωή έχουν εκτός από μια αφετηρία και ένα τέλος.


· Δυστυχώς, γίνονται τιμητές των πάντων αυτοί που ουσιαστικά έφεραν στην διοίκηση του Δήμου τον κ. Βαλασόπουλο, ανέχθηκαν την πολιτική του κατά τη διάρκεια των προηγούμενων τρεισήμισι χρόνων και ενδεχομένως θα τον οδηγήσουν και σε δεύτερη θητεία, γιατί το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κρατηθούν «γαντζωμένοι» από μια καρέκλα.


· Ο Τάσος Ευσταθίου ήταν ένας από αυτούς που έκαναν συγκεκριμένες προσπάθειες, προκειμένου οι υγιείς δυνάμεις της πόλης, ενωμένες, να βρεθούν απέναντι στη νυν διοίκηση του Δήμου, όμως όλες απέβησαν άκαρπες εξ αιτίας της άρνησης ενός και μόνο ανθρώπου που με «Ναπολεόντιο» ύφος θεωρεί τον εαυτό του ως τη μόνη «λύση» σε προβλήματα που δεν κατάφερε ωστόσο να αντιμετωπίσει όταν του δόθηκε η δυνατότητα από τον λαό της Ηλιούπολης.


Κλείνοντας, θα θέλαμε να τονίσουμε, ειδικότερα προς αυτούς που νομίζουν πως αιωνίως θα «κρατούν αιχμάλωτη» την πόλη, ότι είτε το θέλουν, είτε όχι, η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ θα πάει ΜΠΡΟΣΤΑ απαλλαγμένη από τους ανθρώπους και τις πρακτικές του παρελθόντος.


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

Γραφείο Τύπου

1 σχόλιο:

Βλαχάκης Γιώργος είπε...

Τάσο μας ...ενταξει με όλα τούτα όμως αν ηταν "εύκολο" να διαχωρίσεις τη θέση σου μέσα στο χώρο σου ...νομίζω ότι θα σου είναι το ίδιο "εύκολο" να τολμήσεις ανοιχτά και καθαρά να πεις και την άποψή σου , την προσωπική έστω, για το ποιος πιστεύεις ότι θα είναι ο καλυτερος δήμαρχος για την επόμενη πενταετία από τους μονομάχους της Κυριακής ...νομίζω ότι η πολιτική σου εντιμότητα το επιβαλλει για να διαλύσεις σκιές , φήμες και καφενοκουβέντες
....