ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μια μέρα πριν τις εκλογές και όλοι έχουν δικαίωμα στην ελπίδα

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Μια μέρα πριν τις εκλογές και όλοι έχουν δικαίωμα στην ελπίδα

brady-kyriakhs-osh-h-xara-toy-samara-allh-tosh-kai-toy-tsipra
ΚΑΝΕΙΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 

Λένε πως η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού. Μάλλον για αυτό την απεχθάνονται σήμερα οι νέοι και οι νέες μας γιατί αυτό το εφικτό είναι λίγο και δεν καλύπτει ούτε τις βασικές τους ανάγκες πόσο μάλλον τα όνειρά τους.


Στην Πόλη μας το δίδυμο Βαλασόπουλου-Κοκοτίνη αφήνει μακριά από τις κάλπες όσους δεξιούς ψηφοφόρους έλπιζαν πως θα υπήρχε και μια Κεντροδεξιά επιλογή την δεύτερη Κυριακή.

Στην Περιφέρεια το ίδιο αφού το δίδυμο Σγουρού-Δούρου τους αποκλείει και εκεί.

Ενώ η κάλπη των ευρωεκλογών είναι η μόνη στην οποία έχουν μια πλειάδα κεντροδεξιών , δεξιών και ακροδεξιών συνδυασμών για να επιλέξουν.

Οι δημοσκοπήσεις παρόλο που δεν έχουν τα τελευταία έτη στην Πατρίδα μας ιδιαίτερη επιτυχία δείχνουν σε όσους έχουν την δυνατότητα να τις μαθαίνουν από την πηγή και όχι κατά την μεταφορά τους στα ΜΜΕ χρήσιμα συμπεράσματα για την επόμενη μέρα.

Δεν χρειάζεται να σας πει κάποιος ποιος θα επικρατήσει εάν δεν έχετε κομματικές παρωπίδες και βλέπετε με προσοχή γύρο σας.


Μπορεί να θέλει κάποιος την ανατροπή στην Πόλη μας όμως δεν θα ψηφίσει τον πολιτικό του αντίπαλο μόνο και μόνο για να φύγει ο νυν Δήμαρχος.

Οι δεξιοί ψηφοφόροι της Πόλης μας έχουν βαθύτατες ευθύνες εάν αποφασίσουν πως ξαφνικά θα γίνουν οπαδοί του μηδενισμού και του λαϊκισμού που πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ και η επιλογή του στην Πόλη μας.

Ελάχιστοι κεντροδεξιοί ψηφοφόροι από το 25% που κατέχει η κεντροδεξιά στην Πόλη μας θα κινηθούν προς τα αριστερά.

Επομένως το θέμα πλέον είναι εάν θα αποφασίσουν να πάνε στις ευρωκάλπες για να επιβεβαιώσουν το καθαρό ποσοστό της Κεντροδεξιάς στην Πόλη μας.

Ψήφους θα πάρουν και άλλοι κομματικοί σχηματισμοί όπως η Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό , το Ελληνικό Μέτωπο , και φυσικά η εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής αφού ουδείς από τους κυβερνώντες και από τα κόμματα της αντιπολίτευσης έπεισε την κοινή γνώμη για τις εγκληματικές ενέργειες του συγκεκριμένου κόμματος.

Επειδή κάποιοι "δεξιούληδες" της Πόλης μας στηρίζουν τον κ. Κοκοτίνη οι "σύντροφοι" θεωρούν πως έχουν ελπίδες να πάρουν τον Δήμο.

Άρχισαν λοιπόν τις χυδαιότητες πως τάχα το ιστολόγιό μας γλύφει τον Δήμαρχο την ώρα που είναι και το μοναδικό που άσκησε ουσιαστική κριτική και έβγαλε και δυο τιμολόγια ΔΕΚΟ για να μάθουμε ΟΛΟΙ μας πόσα χρέη τελικά έχει ο Δήμος Ηλιούπολης και πόσα παρέλαβε από την προηγούμενη ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ διοίκηση του κ. Αναγνώστου.

Αυτοί που δήθεν κατηγορούν εμάς για γλύψιμο του νυν Δημάρχου είναι αυτοί που τον ψήφισαν το 2010 αφού το νέο-Πασόκ (ΣΥΡΙΖΑ) έχει στενές σχέσεις με το βαθύ -Πασόκ που διέλυσε την χώρα.

Εμείς από την πλευρά μας είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ο κ. Βαλασόπουλος εξαφάνισε τον κ. Γεωργάκη από τα κοινά της Πόλης μας και που άλλες δημοτικές παρατάξεις που κρίθηκαν από τους δημότες μας και πάλι έχουν πολλούς αντιδημάρχους της κάκιστης διοίκησης Γεωργάκη στην Πόλη μας.

Όχι άθλιοι επικριτές μας δεν αγαπήσαμε τον κ. Βαλασόπουλου ούτε βέβαια μας έταξε κάποια θέση.

Άλλωστε ποτέ δεν δουλέψαμε στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και δεν πήραμε ούτε μισό ευρώ.

Απλώς βλέπουμε πως η νυν διοίκηση έκανε μάζεμα στα έξοδα αλλά δεν έδιωξε ως όφειλε δημοτικούς υπαλλήλους που δεν είναι χρήσιμοι και περιμένει την Κυβέρνηση να γίνει η κακιά της υπόθεσης.

Με δεδομένο η χώρα μας  θα οδηγηθεί σε μερικούς μήνες σε εθνικές εκλογές η εκλογή του επόμενου Δημάρχου της Πόλης μας για πέντε έτη είναι σημαντική υπόθεση.

Η Αριστερά του ΚΚΕ κυβέρνησε και κατέστρεψε τον Δήμο μας επί 12 χρόνια και φυσικά το βαθύ-Πασόκ του Γεωργάκη επί 16 χρόνια συνέχισε την ολοκληρωτική καταστροφή.

Η αναγκαστική συγκυβέρνηση με το ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν αναγκάζει κανέναν δεξιό ψηφοφόρο να ψηφίσει Βαλασόπουλο ή Κοκοτίνη.

Σίγουρα όμως ουδείς δεξιός δεν ψηφίζει ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Το 25% της κεντροδεξιάς της πόλης μας θα το δείτε στην ΑΠΟΧΗ στα ΛΕΥΚΑ και τα ΑΚΥΡΑ.

Και βέβαια στις ευρωκάλπες ως άθροισμα κεντροδεξιών συνδυασμών . 

Μη φοβάστε Συριζαίοι δεν θα ψηφίσουμε τον δήθεν αντίπαλό σας αφού οι περισσότεροι δικοί σας ψηφοφόροι θα τον επιλέξουν γιατί τον θεωρούν ικανότερο από τον επικεφαλή σας.

Άντε τώρα μην σας αραδιάσουμε τους Πασόκους που έχετε στον συνδυασμό σας και πέσετε σε κατάθλιψη.

Ούτε οι σύντροφοί σας του ΚΚΕ και ούτε η Αριστερή Πρωτοβουλία του κ. Σόφη δεν σας ψηφίζουν πως θα βγείτε με δεξιές ψήφους;

Ξεχάστε το αποδεχθείτε την ΗΤΤΑ σας και πάμε για άλλα.

Σε πέντε χρόνια ίσως βγείτε και πάλι να μας λέτε για την Βενεζουέλα και την Αργεντινή.

Η Ηλιούπολη θα μείνει δημοκρατική και όσο περισσότερο προκαλείτε κάποιοι συμπολίτες μας που έχουν νιώσει στο πετσί τους την κομμουνιστική θηριωδία θα ψηφίσουν τον εκλεκτό του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ξεχάσατε φαίνεται πως σε αυτή την Πόλη και εξαιτίας των δικών σας αποκλεισμών φτάσαμε να έχουμε πάνω από 2500 Νεοναζί.

Μέχρι να τσακίσετε εσείς τους φασίστες το κόμμα που βρίζετε έβαλε πολλούς βουλευτές τους στην φυλακή.

Οι ψηφοφόροι τους έγιναν πλέον ανάρπαστοι και οι Ιδέες τους ανεκτές στην νεολαία της Πόλης μας.

Σου λένε αφού γίνεται ανεκτή και διοικεί τον Δήμο η Κόκκινη Χούντα και ο κομμουνισμός γιατί όχι και εμείς;

Στις 25 Μαίου η Δημοκρατία θα νικήσει στον Δήμο μας και παντού.

Μπορεί να βγει τραυματισμένη αλλά δεν πέθανε.

Όχι δεν ζούμε την Δημοκρατία της Βαϊμάρης αλλά εάν την ζήσουμε και διοικήσετε εσείς τότε μετά θα έρθει όπως πάντα στην Ιστορία ο μαύρος φασισμός και η Χρυσή Αυγή.

Οι κεντροδεξιοί πολίτες της Πόλης μας δεν ρίχνουν στις κάλπες το ψηφοδέλτιο της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ξεχάστε το.

12 χρόνια ήταν πάρα πολλά και ευτυχώς και στη νεολαία οι απόψεις σας είναι μειοψηφικές

Ο κομμουνισμός στην Πόλη μας δεν πουλάει το 30% δεν είναι δυνατόν να διοικήσει το 70%

Ετοιμαστείτε να πανηγυρίσετε για τις ευρωεκλογές και προβληματιστείτε και εσείς για τα υψηλά ποσοστά της Χ.Α .


Ουδείς δεξιός θα επιλέξει την αστάθεια και την ανευθυνότητα την οποία προτείνετε.

Μπορεί το ψυγείο μας να είναι άδειο, μπορεί να είμαστε άνεργοι αλλά με λόγια δεν γεμίζουν ψυγεία ούτε βρίσκονται δουλειές.

Λεφτά δεν υπάρχουν γιατί τα φάγατε.

Δεν έχετε κυβερνήσει θα πείτε

Μα όλοι αυτοί οι Υπουργοί του ΠΑ.ΣΟ.Κ που είναι τώρα βουλευτές σας τι έκαναν;

Κουρουμπλής , Σακοράφα και όλοι οι συνδικαλιστές του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑ.ΣΟ.Κ σας στηρίζουν για να ξανακλέψουν και πάλι.

Άλλωστε το δικό μας ιστολόγιο ΑΠΕΔΕΙΞΕ πως μέσα στην ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Α.Ε που βούλιαξε και μας φέσωσε τακτικό μέλος ήταν ο εκλεκτός σας κ. Χρήστος Κοκοτίνης που και λόγω σπουδών θα έπρεπε να μας γλιτώσει από αυτό το σκάνδαλο κακοδιαχείρησης.

Δεν είναι δυνατόν να κάθεται και να ανέχεται την κακοδιαχείρηση Χριστοδουλάκη για να έχουν δήθεν δουλειά κάποιοι δημότες μας.

Δηλαδή να χρεωθούμε όλοι μας για να δουλέψουν οι "εκλεκτοί" της εκάστοτε δημοτικής αρχής;

Αυτές οι λογικές μας καταχρέωσαν και αυτές τις λογικές θα πολεμάμε ακόμα και όταν εφαρμόζονται από δεξιούς Δημάρχους.

Τα ψέματα τελείωσαν βρίστε ακόμα μια μέρα και τα λέμε πάλι την Κυριακή μετά το άνοιγμα της κάλπης.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: