ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αφού είχατε την ίδια ιδεολογία γιατί δεν είχατε κοινή κάθοδο στις δημοτικές εκλογές;

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Αφού είχατε την ίδια ιδεολογία γιατί δεν είχατε κοινή κάθοδο στις δημοτικές εκλογές;

ΕΝΑΚ-ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΗΛΙΟΥ-ΠΟΛΙΣ ΜΑΖΙ

 ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ; 

Τελικά σε αυτή την Πόλη υπάρχουν πολλοί χωρίς ιδεολογία!!! Πάμε λοιπόν να απαντήσουμε στα σχόλια σας. Για να μην λέτε πως δεν απαντάω και πως σας αγνοώ.
Θα έπρεπε βέβαια γιατί εσείς οι ελάχιστοι σχολιαστές μας  είσαστε κακεντρεχείς αλλά ακόμα και εσείς έχετε συμβάλλει ώστε να είμαστε το ΠΡΩΤΟ ιστολόγιο με θέματα της Ηλιούπολης.

Δεν θα απαντάω πάλι στον Βουδούρη ,ας του απαντήσει καλύτερα ο πρώην Πρόεδρός του των ΑΝ.ΕΛ  ο οποίος ασχολείται με το διαδίκτυο και ξέρει πως το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είναι πιο ψηλά στην alexa από αυτούς που σκοτίζονται για την Νίκη του κ. Κοκοτίνη.

Πάμε παρακάτω λοιπόν

Εγώ ποτέ δεν πληρωνόμουν από την εφημερίδα τα ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ. Έφυγα γιατί δεν είχα χρόνο. Εκτιμώ ως άνθρωπο τον κ. Γιάννη Αναγνώστου , γνωρίζω πως είναι έντιμος όμως δεν συμφωνώ με καμία από τις επιλογές του.

Του έκαναν πόλεμο οι δημοτικοί του σύμβουλοι και είχε χρέος να τους διαγράψει . Αυτή ήταν η άποψή μου. Η άλλη άποψή μου ήταν ό,τι αφού δεν είχε κομματικό χρίσμα δεν έπρεπε να κατέβει.

Μπορεί να βγήκε τρίτος χωρίς κομματικό χρίσμα και να δικαιώθηκε για την επιλογή του αυτή με μια διαφορά της τάξεως των 1000 ψήφων αλλά δεν είναι στο δεύτερο γύρο.

Εάν ήταν δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να τον ψηφίσω. Άλλωστε το έκανα το 2010 παρόλο που η διοίκησή του εμένα προσωπικά δεν με ενθουσίασε αλλά με απογοήτευσε.

Βέβαια θα αντιδρούσα εάν ήμουν στη Δημοτική του Παράταξη στην στήριξη που παρείχε στον κ. Κοκοτίνη στο δεύτερο γύρο και φυσικά όσοι υποψήφιοί του δεν διαχωρίσουν την θέση τους δημόσια είναι για μένα καμμένα χαρτιά. 

Για μένα βέβαια που είμαι δεξιός για να μην παρεξηγούμε, εσείς που δεν έχετε κομματική προέλευση ούτε Ιδεολογία ψηφίστε και τον Τσίπρα κανένα πρόβλημα δεν έχω με την φυσιογνωμία του Αλέξη και μου είναι συμπαθής ως προσωπικότητα αλλά όχι και να τον ψηφίσω για να δηλώνει ως Πρωθυπουργός της Χώρας  π.χ πως το μέλλον της Τσεχίας είναι το Κομμουνιστικό Κόμμα Βοημίας!!!

Μάλλον δεν έχει ακούσει ΤΙΠΟΤΑ για τα εγκλήματα του κομμουνισμού τα οποία έχει καταδικάσει με ΨΗΦΙΣΜΑ η Ε.Ε.

Αφού λοιπόν οι δημοτικές παρατάξεις ΕΝΑΚ- Νέα Δημοτική Κίνηση και Ηλιου-πόλις  έχουν κοινές αρχές και αξίες γιατί δεν κατέβηκαν μαζί έτσι ώστε να έχουν περισσότερες πιθανότητες για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ της διοίκησης του κ. Βαλασόπουλου;

Εάν σας έχει πιάσει ο πόνος εσάς που δήθεν δεν με ξέρετε (μικρή Πόλη όλοι γνωριζόματε) ήμουν πάντα δεξιός και φυσικά καμιά εφημερίδα δεν θα έβγαζα κομματική.

Εάν έχετε καταλάβει εκτίθεστε για ακόμη μια φορά γιατί αυτό το ιστολόγιο έχει κάνει ουσιαστική κριτική στην παρούσα δημοτική αρχή και όχι λάσπες όπως είχατε συνηθίσει με τα παλιά τοπικά έντυπα που τα έπαιρναν από την ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Α.Ε

Και επειδή θεωρείτε πως το θέμα της ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Α.Ε έκλεισε οριστικά και αμετάκλητα θα σας πούμε πως ανεξάρτητα από το αυριανό αποτέλεσμα εμείς θα συνεχίσουμε να γινόμαστε ενοχλητικοί και να ρωτάμε πως χάθηκαν 1.700.000 ευρώ μέσα σε 1,5 χρόνο.

Και βέβαια έχουμε τσαντιστεί που η παράταξη Ηλιου-πόλις δεν μας απάντησε για την ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Α.Ε

Δηλαδή εάν ήταν Δήμαρχος ο κ. Κοκοτίνης πάλι δεν θα απαντούσε;

Και μάλιστα αφού ο ίδιος δεν ασκούσε διοίκηση ποιο το πρόβλημα να πει τι ξέρει και τι είδε;

Τα είπε στο δημοτικό συμβούλιο κάποια από αυτά.

Το θέμα είναι όμως να τα πει σε έναν εισαγγελέα για να βγάλει και κάποια άκρη.

Και θα τα πει γιατί το θέμα έχει φτάσει πολύ ψηλά. Να το ξέρει αυτό και η παρούσα διοίκηση πως την ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Α.Ε θα την "πληρώσει" και αυτή και θα το καταλάβει όταν δει την κρατική της επιχορήγηση για το 2015.

Σε λίγες ώρες οι μόνοι που θα μείνετε εκτεθειμένοι είναι όσοι στον βωμό μικροσκοπιμοτήτων μας χρεώσατε πράγματα που εμείς δεν έχουμε κάνει.

Η Δημοσιογραφία της σχολής Τριανταφυλλόπουλου σταματάει μόνο με σφαίρες

Η στυγνή δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια στην Πόλη μας , μας δείχνει πως αυτή η Πόλη πρέπει να καθαρίσει επιτέλους.

Και καθαρίζει απλά και αθόρυβα.

Για όσους δεν το έχετε προσέξει η παρουσία της Αστυνομίας στην Πόλη μας είναι έντονη και θα συνεχίσει να είναι επειδή η παρανομία κάθε μορφής τελειώνει.

Προς το παρόν δεν θα σας γράψουμε ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω.

Ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά την ηγεσία του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως για ό,τι έχει κάνει για να διευκολύνει το έργο μας.

Είμαστε σίγουροι πως αυτή η Πόλη θα έχει καλύτερες μέρες.

'Οσον αφορά την αυριανή μέρα 

Όχι δεν γυρίζουμε πίσω γιατί η πλειοψηφία των δημοτών μας δεν αντέχει ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ.

Η Δημοκρατία μας δεν φοράει κουκούλες και θα την βγάλουμε σε όσους την φορούν πουλώντας δήθεν "ασφάλεια".

Μόνη νόμιμη βία είναι η κρατική και αυτή βέβαια μέσα στο δημοκρατικό πλαίσιο.

Σε λίγες ώρες οι δημότες μας θα επιβεβαιώσουν την αντιπάθεια τους στους κουκουλοφόρους.

Η Δημοκρατία μας θα νικήσει οι ανώνυμοι συκοφάντες μας έχουν ήδη ηττηθεί.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"Λαγοί":
Περιορισμένων δυνατοτήτων δρομείς που συμμετεχουν σε μια κούρσα με μοναδικό σκοπό να βοηθήσουν καποιους άλλους να κανουν επιδόσεις