ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ανακοίνωση του συνδυασμού «ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ανακοίνωση του συνδυασμού «ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ»

ΣΕ ΨΗΦΟ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ"

Ο συνδυασμός «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» ευχαριστεί τους ανθρώπους (ψηφοφόρους, συνεργάτες, υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους & εκλογικούς αντιπροσώπους), που συνέβαλαν στην πρώτη παρουσία του στα δημοτικά πράγματα της πόλης μας και στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.

Με αίσθημα ευθύνης, απέναντι στους ανθρώπους που στήριξαν την πρόταση για μια διαφορετική Ηλιούπολη, ο συνδυασμός συνεχίζει την προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από τρεις περίπου μήνες και θα συνεργαστεί για το καλό της πόλης, σεβόμενος το αποτέλεσμα των εκλογών και τη διοίκηση που θα επιλέξουν οι πολίτες, έχοντας όμως παράλληλα ως στόχο να ελέγξει, να προτείνει και να συμβάλλει ουσιαστικά στα κοινά της Ηλιούπολης, ενώ θα βρίσκεται καθημερινά δίπλα στους πολίτες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο συνδυασμός «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» έχοντας ως πάγια αρχή τον σεβασμό στην προσωπικότητα όλων αυτών που ως σκεπτόμενοι άνθρωποι επέλεξαν να στηρίξουν έμπρακτα με την ψήφο τους την πρόταση του για την Ηλιούπολη, θεωρεί απόλυτα αυτονόητη την μόνη επιλογή που εκφράζει αυτόν τον σεβασμό, την επιλογή της ψήφου κατά συνείδηση στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, με το ίδιο σκεπτικό που πριν από τις εκλογές ζητούσε την ψήφο του κάθε Ηλιουπολίτη.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά», Τάσος Ευσταθίου, κατά την προεκλογική περίοδο με σαφήνεια έχει τοποθετηθεί για την κατάσταση στην πόλη μας.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ
Γραφείο Τύπου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε Τάσο. Οι ψηφοφόροι σου δεν είναι πρόβατα. Το άλλο με τον Τοτό; Που πρότεινε Ταμίνη και Κατσαρό; Ε ρε γέλια τη Δευτέρα.