ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όλη η ομιλία του Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Ηλιούπολης Δημήτρη Παρρά

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Όλη η ομιλία του Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Ηλιούπολης Δημήτρη Παρρά


Φίλες και Φίλοι,
Απόψε αποδείξατε πως η Ηλιούπολη, θέλει αλλαγή. Απαιτεί από αυτούς που μας κορόιδεψαν επί 3,5 χρόνια να φύγουν. Αυτοί που κακόβουλα ενέταξαν την πόλη μας στη δίνη της αδράνειας και της στασιμότητας και καυχιόνται ότι νοικοκύρεψαν το δήμο. Και εγώ αναρωτιέμαι όπως και εσείς.

Τι σημαίνει νοικοκύρεμα;

ü Το κλείσιμο των αναψυκτηρίων ; Οι μοναδικές οάσεις στην πόλη και πηγές εσόδων που ρήμαξαν;

ü Το κίνημα δεν πληρώνω τους προμηθευτές του δήμου; Πρόσφατο είναι το περιστατικό ξυλοδαρμού δημοτικών συμβούλων στο δημαρχείο από προμηθευτές, όσο και τα φέσια σε ενοικιαζόμενα δημοτικά κτήρια.

ü Η εγκατάλειψη της γειτονίας που έπαιξα και μεγάλωσα της Αγίας Μαρίνας

ü Η παύση λειτουργίας της φιλαρμονικής του Δήμου.

ü Η καταπάτηση της συμφωνίας της διαπαραταξιακής επιτροπής; Πρώτη η απερχόμενη δημοτική αρχή καταστρατήγησε τη συμφωνία για να ακολουθήσουν και οι άλλοι.

ü Η μηδενική απορροφητικότητα από ευρωπαϊκά κονδύλια;

ü Η «δημοκρατικότητά» του και η αλαζονεία του δημάρχου που ανάγκασε σε παραίτηση τον επικεφαλής μας Τάσο Ευσταθίου και αυριανό δήμαρχο;

Φίλες και Φίλοι, η παραζάλη της εξουσίας έχει κάνει αμνήμονα και ψεύτη τον απερχόμενο δήμαρχο, τον πρώην διευθυντή του Γιωργάκη Παπανδρέου, για να μη ξεχνιόμαστε, Όποιος έχει αντίθετη άποψη με αυτόν είναι μεθυσμένος, δεν έχει παιδεία είτε είναι ακροδεξιός φασίστας.

Κ. Βαλασσόπουλε φτάνει πια. Ο ολοκληρωτισμός που νιώσατε όταν σπουδάζετε με χρήματα του κομμουνιστικού κόμματος δεν είναι το ανάλογο περιβάλλον που θέλει η Ηλιούπολη. Πηγαίνετε να τα εφαρμόσετε εκεί που εκπαιδευτήκατε.

Εδώ είναι η πόλη που δημιούργησε ο Κωνσταντίνος Δελλαπόρτας και βελτίωσε ο Δημήτρης Κιντής. Εμείς δώσαμε δείγματα αναμόρφωσης και μεταρρυθμίσεων ανάπλασης της πόλης από το 2006 έως το 2010.

Ο Τάσος ήταν ο αντιδήμαρχος των τεχνικών υπηρεσιών όταν έγιναν οι αναπλάσεις των πλατειών Ανεξαρτησίας, Κανάρια και Κάτω Ηλιούπολης.

Το μαρτυράνε

1. Οι αθλητικές υποδομές που σήμερα έχουν εγκαταλειφθεί.

2. Οι εξελίξεις στην υπόθεση της δημόσιας περιουσίας

3. Η πολιτική προστασία στα αντιπυρικά όσο και στα καιρικά φαινόμενα.

4. Η πρόοδος στις διαπολιτισμικές αλλαγές που έφερε η αδελφοποίηση με το Ιάσιο.

5. Το χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα περίθαλψης των αδέσποτων ζώων που διεκόπη.

6. Η αναμόρφωση του ανοιχτού θεάτρου του Άλσους.

7. Το 5ετές επιχειρησιακό πρόγραμμα που συντάχθηκε και εγκαταλείφθηκε γιατί δεν υπάρχουν λεφτά. Αφού είναι νοικοκύρης ας τα βρει να το εφαρμόσει.

8. Ο εκσυγχρονισμός που ξεκίνησε και διεκόπη από την παρένθεση Βαλλασόπουλου.

Φίλες και Φίλοι εδώ σήμερα μπροστά σας συμβαίνει κάτι αξιοπρόσεκτο. Αυτοί που ξεκίνησαν το 2006 να δημιουργούν μαζί μας υπό τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας τώρα το παίζουν υπερκομματικοί και ανθρώπινοι. Αυτοί που αμφισβήτησαν τη στήριξη του κόμματος μας, αντέδρασαν λασπολόγησαν και μας κατηγόρησαν για διασπαστές και αχάριστους. Εμείς τους χαρίζουμε τη σιωπή μας.

Ο κόσμος τους ξεπέρασε, η πόλη μας τους έδιωξε, η εποχή τους προσπέρασε αλλά αυτοί δεν το κατάλαβαν. Επιμένουν ορμώμενοι από τον εγωισμό τους και την μωροφιλοδοξία τους. Εμείς παρόλα ταύτα τους καλούμε να ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.


ü Να διορθώσουν τα λάθη τους και να στηρίξουν αυτούς που τόσα χρόνια τους στήριζαν.

ü Να δεχτούν την Ανανέωση

ü Να μάθουν να πολεμούν με ΗΘΟΣ

ü Να επιδιώξουν την ποιότητα για την πόλη μας και για το μέλλον των παιδιών μας

ü Να διακόψουν τα συμφέροντα που τους τροφοδοτούν γιατί αυτοί μάλλον κακό προκάλεσαν τόσα χρόνια.

Συμπολίτισσες , Συμπολίτες

Υπάρχει λύση. Την έχτε υποδείξει τόσες τετραετίες εκλέγοντας τον Τάσο Ευσταθίου πρώτο δημοτικό σύμβουλο. Τώρα ήρθε η ώρα να τον κάνετε πρώτο πολίτη του Δήμου και αυτό όχι γιατί υπάρχει επετηρίδα.

Αλλά γιατί ήταν ο Τάσος και είναι ο Τάσος ο ακούραστος μαχητής, ο εργασιομανής αυτόν που επέλεξη η κυβέρνηση Καραμανλή να ηγηθεί της ενιαίας ανεξάρτητης αρχής για τους σιδηροδρόμους.

Αυτόν που επέλεξε η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά σε μία Νέα Ελλάδα που ξημερώνει να στηρίξει γιατί είναι επιτυχημένος επαγγελματικά, με συμπάθειες σε όλους τους ιδεολογικούς χώρους.

Δίπλα του εμείς χωρίς παρενθέσεις και αποσιωπητικά. Με κέφι και ορμή. Ένα ψηφοδέλτιο που το 90% δοκιμαζόμαστε για πρώτη φορά. Με ανθρώπους σαν …….

Κι όλα αυτά για να φύγει η καταχνιά που έχει σκεπάσει την πόλη μας και να ξαναγίνει πόλη μας πόλη του Ήλιου και των χρωμάτων.

Γιατί εμάς;

Για τον πιο απλό λόγο. Έχουμε όραμα, σχεδιάσαμε με ευαισθησία και ρεαλισμό.

Ώστε

1. Να αξιοποιήσουμε τη Δημόσια Περιουσία προς όφελος της Κοινωνικής Συνοχής

2. Να αντλήσουμε έσοδα από κοινοτικά κονδύλια

3. Να τερματίσουμε την υποβάθμιση της Αγίας Μαρίνας

4. Να νοικοκυρέψουμε με διαφάνεια τη διοίκηση και τα οικονομικά του δήμου

5. Να ελέγχουμε το Πόθεν Έσχες των πρώην Αντιδημάρχων και Δημάρχων

6. Να κάνουμε πολιτισμικές και αθλητικές κυψέλες χωροταξικά σε όλη την πόλη

7. Να ενδυναμώσουμε τη επιχειρηματικότητα και να προστατέψουμε το δημότη καταναλωτή.

Και όπως λέει ο Τάσος και η γυναίκα μου να βγάλουμε τους συμπολίτες μας στην πόλη όχι μόνο για σουβλάκια αλλά για να ψωνίσουν και να ζήσουν ποιοτικά.

Στη νέα Ηλιούπολη που ξημερώνει δεν έχουν θέση οι συνιστώσες των μεταλλαγμένων σταλινικών καταληψιών. Έχουν θέση αυτοί που ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ στην ανάπτυξη και ξαναφέρνουν την ελπίδα.

Ευχαριστώ για μία ακόμη φορά που είστε εδώ , σας ζητώ να μας στηρίξετε να μην αφήσουμε κανέναν σε αυτή την πόλη χωρίς να του μιλήσουμε να μεταλαμπαδεύσουμε το όραμά μας και τις ελπίδες μας. Να ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ αυτή την πόλη. Να γίνει επίκεντρο ο άνθρωπος.

Κι όπως τόσο συγκινητικά στηρίξατε μέχρι σήμερα, σας καλώ την άλλη Κυριακή να με επιλέξετε με τη ψήφο σας. Δώστε μου τη δύναμη να παλέψω όπως τόσα χρόνια κοντά σας. Δε ξεχνάτε δε ξεχνώ.

Ζητώ το σταυρό σας ζητώ τη δικαίωση όλων αυτών που υπερασπιζόμαστε .

Θα ήθελα να κλείσω την ομιλία μου με τη σοφία των στίχων του έλληνα νομπελίστα Οδυσσέα Ελύτη.

Κι ας μας φωνάζουν αεροβάτες φίλε μου,

Όσοι δεν ένιωσαν ποτέ με τι σίδερο με τι πέτρες τι αίμα τι φωτιά

Χτίζουμε ονειρευόμαστε και τραγουδάμε.

Σας ευχαριστώ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στις επόμενες εκλογές σε 5 χρόνια σε βλέπω για δημαρχο..!!!!