ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ούτε οι κομμουνιστές "σύντροφοί" τους δεν στηρίζουν τον Κοκοτίνη

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Ούτε οι κομμουνιστές "σύντροφοί" τους δεν στηρίζουν τον Κοκοτίνη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ Κ.Ο. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Το ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ, που στηρίζει το ΚΚΕ στην Ηλιούπολη, χαιρετίζει τους χιλιάδες ψηφοφόρους, που στήριξαν και συμπορεύτηκαν μαζί του μέχρι την κάλπη. Αποτελεί θετικό και ελπιδοφόρο στοιχείο για το λαό και την οργάνωση της πάλης του, η καθαρά ανοδική τάση στο Δήμο και στην Περιφέρεια, που καταγράφει το ΚΚΕ και στην πόλη μας, με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.Να είναι σίγουροι όλοι όσοι συμπορεύτηκαν μαζί μας, ότι η ψήφος στην Λαϊκή Συσπείρωση δεν θα μεταλλαχτεί, ούτε πρόκειται να γίνει αντικείμενο εκλογικών ανταλλαγών.
Δεσμευόμαστε να γίνει βόλι ενάντια στην πολιτική που χτυπάει το λαό μας, δύναμη οργάνωσης της πάλης του, για την αντεπίθεσή του.


Το ΚΚΕ ήδη από την αρχή της εκλογικής μάχης απευθύνθηκε στο λαό και τον κάλεσε να σταθεί με ενιαίο κριτήριο και στις τρεις κάλπες στην εκλογική μάχη που είχε μπροστά του. Να σταθεί με βασικό κριτήριο την καταδίκη της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης , των κομμάτων του ευρωμονόδρομου, και των υποψηφίων τους, είτε αυτοί εμφανίζονται με επίσημη στήριξη από το κόμμα τους, είτε εμφανίζονται ως «υπερκομματικοί» και δήθεν ανεξάρτητοι.
Η καταδίκη της αντιλαϊκής πολιτικής, δεν κρίνεται μόνο με τη μη ψήφιση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αλλά με την απόρριψη συνολικά της λογικής του ευρωμονόδρομου, την απόρριψη του «μικρότερου κακού».


Για αυτό και τώρα μπροστά στον β΄γύρο δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, ελέω εκλογικού νόμου, καλούμε τους εργαζόμενους, ανέργους, φτωχούς αυτοαπασχολούμενους, τους νέους και τις νέες, να μην μπούν στο δίλλημμα να επιλέξουν κάποιον από τους δύο, είτε στο Δήμο Βαλασσόπουλο – Κοκοτίνη, είτε στην Περιφέρεια Σγουρό – Δούρου. Είναι και θα είναι διαχειριστές της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής, της στρατηγικής του ευρωμονόδρομου. Ο λαός δεν μπορεί να σύρεται στις κάλπες, με βάση αποπροσανατολιστικά διλήμματα, εκβιασμούς, τρομοκρατία και ελέω β΄γύρου, που επιβάλλει ο εκλογικός νόμος και πρέπει να καταργηθεί.
Η θέση μας είναι ξεκάθαρη, δεν αλλάζει με βάση το ένα ή το άλλο εκλογικό αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει επόμενα κανένας χώρος για παρερμηνείες ή υπόγειες φήμες. Τα παζάρια και οι ανταλλαγές ψήφων χαρακτηρίζουν την πρακτική και στάση άλλων πολιτικών χώρων και όχι του ΚΚΕ.

Εργαζόμενοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι,
Οι στιγμές είναι κρίσιμες για την επόμενη μέρα, τη ζωή και τον τόπο μας. Είναι ώρα επιλογής και ευθύνης. Όποιος και όποια δυσανασχετεί, αντιτάσσεται στα μέτρα της ΕΕ, των κυβερνήσεων και των κομμάτων που τη στηρίζουν, όποιος προσβλέπει σε πολιτική προς όφελος του λαού, ανεξάρτητα από την επιλογή του στον α΄γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, είναι ανάγκη τώρα, να δώσει δύναμη και ψήφο στο ΚΚΕ.
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ, ΚΑΜΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ
Η ψήφος στο ΚΚΕ :

Εκφράζει τη γνήσια λαϊκή αντίθεση στην ΕΕ, την άρχουσα τάξη, τα μονοπώλια, στοχεύει στην καρδιά του συστήματος της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης.

Δίνει δύναμη στο λαό να οργανώσει την πάλη του, την εργατική-λαϊκή αντιπολίτευση για την επόμενη ημέρα, όπου ανεξάρτητα ποιο θα είναι πρώτο ή δεύτερο κόμμα, η πολιτική της ΕΕ θα είναι εδώ , τα μνημόνια διαρκείας θα είναι εδώ, οι απαιτήσεις του κεφαλαίου για περαιτέρω μειώσεις μισθών και συντάξεων θα είναι εδώ.

Δίνει δύναμη να ριζώνει η Λαϊκή Συμμαχία, να δυναμώνει το εργατικό λαϊκό κίνημα για να γίνει ένα βήμα στην αλλαγή συσχετισμού των δυνάμεων υπέρ της εργατικής τάξης, των φτωχών λαϊκών στρωμάτων στο δρόμο της ανατροπής.
Η ΕΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ,
ΜΟΝΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

όπως και σε όλους τους Δήμους της Ελλάδας. Κοινή γραμμή είπαν... Τώρα όλα αυτά που γράφετε τα γράφετε γιατί δεν σας απάντησαν για τον ΕΥΩΝΥΜΟ; Γιατί δεν σας εδωσαν διαφημίσεις; Γιατί είστε με τον Βαλασόπουλο; Γιατί ξυπνήσατε ένα πρωί και αποφασίσατε να βρίζετε όλους τους αριστερούς; γιατί; γιατί; γιατί;