ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τι δεν καταλαβαίνεις;

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Τι δεν καταλαβαίνεις;











Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε τα τελικά αποτελέσματα του Δήμου μας. Όσο ακόμα ψάχνουν τα επιτελεία των δημοτικών παρατάξεων να δουν τι δεν πήγε καλά εμείς σας έχουμε γράψει και την άποψή μας και βέβαια σας είχαμε γράψει τρεις μήνες και πλέον πριν τις εκλογές ποιος ήταν το μεγάλο φαβορί.


Σας είχαμε πει και τον Νικητή του δεύτερου γύρου όσο οι διαδικτυακοί μας συκοφάντες άλλαζαν ιδεολογία και πήγαιναν από το ένα άκρο στο άλλο. Τελικά παρά την "αντιμνημονιακή" προσπάθεια το αποτέλεσμα δεν δικαίωσε την ετερόκλητη συμμαχία ΕΝΑΚ-ΗΛΙΟΥ-ΠΟΛΙΣ- ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.

 Δεν πειράζει ήδη εμείς κρατάμε τα στατιστικά μας και τους υποψήφιους αυτών των "αντιμνημονιακών" συνδυασμών για να τα έχουμε σε πέντε χρόνια. Τότε ένας από τους δύο θα έχει δικαιωθεί . Απλά πράγματα είναι. Μένοντας και ακολουθώντας η Χώρα τις μνημονιακές συνταγές της Ε.Ε θα έχει "πεθάνει" ή βγαίνοντας θα πεθάνει. Μέχρι τότε μάλιστα δύσκολα θα έχουμε την παρούσα συγκυβέρνηση (για εμάς ΑΔΥΝΑΤΟΝ) επομένως θα έχει δοκιμαστεί πιθανότητα και η λύση των δήθεν  "αντιμνημονιακών".

Εμείς και το λέμε με κάθε ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ θέλουμε να πέσει αυτή η Κυβέρνηση γιατί όφελος δεν έχουμε ΚΑΝΕΝΑ σε ατομικό επίπεδο. Ότι γράφουμε το κάνουμε για αυτό που νομίζουμε πως είναι καλύτερο για την ελληνική κοινωνία. Βαρεθήκαμε βέβαια να πουλάμε το ένα μετά το άλλο τα ακίνητα που μας άφησαν οι γονείς μας για να πληρώνουμε φόρους και χαράτσια με τα οποία η συγκυβέρνηση διατηρεί στρατιές τεμπέληδων και ανίκανων δημοσίων και δημοτικών υπαλλήλων. Μάλιστα μας φαίνεται αδιανόητο να μας βρίζουν όσοι επί χρόνια έπαιρναν χρήματα από δημόσια και δημοτικά ταμεία.

 Το παραμύθι αυτό έχει τελειώσει το μήνυμα των εκλογών είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ για την συγκυβέρνηση. Απολύσεις των δημοσίων υπαλλήλων μέσα στο 2014 στο όριο που έθεσε η Τρόϊκα. Δεν θα πεθάνουμε οι περισσότεροι για δημοσίους υπαλλήλους που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή. Είχαμε γράψει στο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ τι γίνεται στην ΕΛ.ΑΣ αλλά παρόλα αυτά η Κυβέρνηση έδωσε χρήματα σε αστυνομικούς που ντροπιάζουν την χώρα μας διεθνώς. Δεν θα γράψουμε τώρα για τις εκθέσεις της Διεθνούς Αμνηστίας και πάλι αυτά είναι γνωστά.

Κάποιοι δήθεν "δημοκράτες" ξυπνάνε και κοιμούνται υμνώντας στυγνούς δικτάτορες, προπηλακίζουν νόμιμα οικονομικούς μετανάστες , χτυπάνε διαδηλωτές και συμμετέχουν σε χουντογλέντια. Από την άλλη πλευρά οπαδοί του Στάλιν και του Μαδούρο ετοιμάζονται να μας φιμώσουν με "λαϊκές" δημοκρατίες που καταπατούν τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Η ψήφος σε κόμματα που εκθειάζουν την ΒΙΑ μπορεί να είναι ψήφος διαμαρτυρίας αλλά οδηγεί σε εκτροπή. Άλλωστε ο πεινασμένος και ο θυμωμένος δεν έχει την κρίση να ψηφίσει με βάση το δικό του καλό αλλά το κακό των άλλων!!! Και επειδή ειλικρινά βαρεθήκαμε να ακούμε ένα σωρό μπαρούφες για τους δημοσιογράφους που σε ποσοστό 80% και παραπάνω πλήττονται όπως και οι άλλοι πολίτες από την ανεργία και την ανέχεια σας λέμε μόνο αυτό. Για να υπάρχουν ανεξάρτητα ΜΜΕ χρειάζεται ο λαός να στηρίζει όσους το παλεύουν εις βάρος των δικών τους συμφερόντων.

Μέχρι τώρα και στο διαδίκτυο που είναι το ίδιο εξαρτημένο από την διαπλοκή σας βλέπουμε να επιλέγετε να στηρίζετε τους κλασσικούς και μη εξαιρετέους εφοπλιστές και επιχειρηματίες. Δεν ξέρετε π.χ ποιο site έχει ο Μαρινάκης , ο Κοπελούζος , ο Βαρδινογιάννης; Εκατό φορές να σας τα γράψουμε εκεί θα πάτε.

Όχι οι πολιτικοί μας είναι πολύ ικανότεροι από τους πολίτες που ψηφίζουν για αυτό και τους ξεγελάνε. Δεν σας φταίει κανένα συστημικό ΜΜΕ για το χάλι σας. Είσαστε το ίδιο υπεύθυνοι όταν ψηφίζετε κλέφτες , δολοφόνους και απολιτίκ τύπους για να σας λύσουν τα προβλήματά σας. Το μόνο που πετυχαίνετε είναι να λύσουν αυτοί τα δικά τους!!

Καλή συνέχεια και δεν θέλω να ακούσω πάλι πως δεν ξέραμε. Ξέρατε αλλά είσαστε χειρότεροι από αυτούς και ίσως τα λαμόγια είναι πρότυπα για εσάς και ντρέπεστε να το πείτε.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: