ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μέχρι τώρα έχουμε γίνει ΝΔ, Φασίστες , ΠΑ.ΣΟ.Κ και σύντομα θα μας πουν και ΣΥΡΙΖΑ έλεος!!!

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Μέχρι τώρα έχουμε γίνει ΝΔ, Φασίστες , ΠΑ.ΣΟ.Κ και σύντομα θα μας πουν και ΣΥΡΙΖΑ έλεος!!!

Η βλακεία είναι ανίκητη σε μερικούς αναγνώστες μας και σχολιαστές των αναρτήσεων μας.
Εμείς βέβαια χαιρόμαστε που μας διαβάζουν και μας έχουν στην πρώτη θέση αλλά δεν κατανοούμε πως ενώ εμείς εδώ έχουμε ξεκαθαρίσει εδώ και χρόνια την Ιδεολογία μας κάποιοι μας ψέγουν και μας κατατάσσουν σε άλλους ιδεολογικούς χώρους κάθε φορά που γράφουμε μια ΑΛΗΘΕΙΑ που δεν τους αρέσει.



Εμείς και το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ έχουμε συγκεκριμένη Ιδεολογία και δεν θα την γράφουμε κάθε τρεις και λίγο επειδή κάποιος τώρα μπήκε πρώτη φορά στα ιστολόγιά μας.

Βαριόμαστε ειλικρινά να ανοίγουμε διάλογο με ανθρώπους οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν καν ελληνικά.

Θα μπορούσαμε να συνεννοηθούμε άνετα με υπηκόους άλλων χωρών στα αγγλικά παρά μαζί τους.

Τα σχόλια είναι ελεύθερα γιατί εδώ είμαστε Δημοκράτες όχι στα λόγια αλλά στις πράξεις.

Γράφετε  ό,τι θέλετε και πηγαίνετε να μάθετε να γράφετε ελληνικά ή χρησιμοποιείτε άλλη γλώσσα την οποία γράφετε καλύτερα.

Εάν είσαστε αλλοδαποί δικαιολογείστε γράψτε μας στην μητρική σας γλώσσα και εμείς θα το διαβάσουμε ή έστω σε Greeklish!!!

Για το λόγο αυτό αλλάζουμε και τον τίτλο του ιστολογίου μας και τον κάνουμε από σήμερα ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μην μπερδεύεται με άλλο και να παραπέμπει και στο διαδικτυακό μας "αδελφάκι" ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και πλέον ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: