ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ήττα της ΝΔ στην Πόλη μας δίνουν οι πρώτες εκτιμήσεις

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Ήττα της ΝΔ στην Πόλη μας δίνουν οι πρώτες εκτιμήσεις


ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Η ΝΔ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ 
Ανεβαίνει όσο περνάει η συμμετοχή των δημοτών μας στις εκλογές και έτσι είδαμε αρκετούς ψηφοφόρους της κεντροδεξιάς στη βόλτα που κάναμε πριν από λίγο σε 10 εκλογικά τμήματα της Πόλης μας.


Ο "φόβος" της ευρείας νίκης του ΣΥΡΙΖΑ τους κινητοποίησε και έτσι έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν και κάποιον εκ των Βαλασόπουλο - Κοκοτίνη ή Σγουρό-Δούρου για την περιφέρεια.

Η δική μας εκτίμηση είναι πως πρώτος στις προτιμήσεις τους στην περιφέρεια είναι ο Σγουρός και στον Δήμο μας ο Βαλασόπουλος.

Λευκό επιλέγουν οι ακραιφνώς δεξιοί (και καλά κάνουν) αφού και ο νυν Δήμαρχος επέλεξε να κρατήσει ανοιχτό το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης της Πόλης μας (παρά την αρνητική εισήγηση του Υπουργείου Εσωτερικών)το οποίο έχει μετατραπεί σε μνημείο εθνικού διχασμού αφού μόνο η πλευρά των κομμουνιστών κάνει μέσα σε αυτό την διεθνιστική προπαγάνδα της.

Μάλιστα σε συζητήσεις που είχαμε με πολλούς κεντροδεξιούς ψηφοφόρους μας δήλωσαν την αγανάκτησή τους για το γεγονός πως δεν υπάρχει εκπροσώπηση στο δεύτερο γύρο της κεντροδεξιάς παράταξης εξαιτίας προσωπικών φιλοδοξιών.

Μας ευχαρίστησαν για τον αγώνα που κάνουμε και  συνεχίζουμε να τους εκπροσωπούμε και μας τόνισαν πως θα τιμωρήσουν την ΝΔ (οι περισσότεροι) ψηφίζοντας κόμματα πιο δεξιά!!!

Μετά από αυτό είμαστε βέβαιοι πως το 11% που είχε πάρει η ΝΔ στον Δήμο μας το Μάιο του 2012 είναι πιθανόν να επαναληφθεί!!!

Να τονίσουμε πως τον Ιούνιο του 2012 είχε πάρει 23% με τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει το εντυπωσιακό 34% αφού ο δικομματισμός επικράτησε.

Ήδη γίνονται τηλέφωνα και στέλνονται sms σε Ηλιουπολίτες που είναι Νεοδημοκράτες από βουλευτές της Β' Περιφέρειας Αθηνών και από στελέχη της Συγγρού.

Θεωρούμε πως η εικόνα θα αλλάξει τις επόμενες τέσσερις ώρες γιατί δεν μπορούμε να φανταστούμε κόμμα που μετέχει στην Κυβέρνηση να υπολείπεται 10 και πλέον μονάδες από τον ΣΥΡΙΖΑ στην Πόλη μας.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των exit poll δίνουν ντέρμπι στην Περιφέρεια ανάμεσα σε Δούρου-Σγουρό ενώ στην Πόλη μας δίνουν επικράτηση Βαλασόπουλου με διαφορά όμως που θα συζητιέται για πολλούς μήνες!!!

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: