ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Γεώργιος Αγαδάκος πρώτος σε σταυρούς από την Νέα Δημοτική Κίνηση

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Ο Γεώργιος Αγαδάκος πρώτος σε σταυρούς από την Νέα Δημοτική Κίνηση


Ο Γεώργιος Αγαδάκος (Ασφαλιστής) και Μανιάτης είναι τελικά ο δημοτικός σύμβουλος που θα ακολουθήσει τον Γιάννη Αναγνώστου στο  νέο δημοτικό συμβούλιο τον Σεπτέμβρη.
Ο Γεώργιος Αγαδάκος νίκησε τελικά με 100 ψήφους διαφορά τον Ιωάννη Μπότο και είναι αυτός ο εκλεκτός σας στο Νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

 Όχι γιατί κάποιοι άρχισαν να λένε πως δεν υπάρχουν πλέον ψηφοφόροι της δεξιάς στην Πόλη μας. Το 17,75% της ΝΔ μαζί με τους κοντινούς της ιδεολογικούς χώρους (όλοι ξέρουν ποιοι είναι) αγγίζουν άνετα ένα 32% που μπορεί άνετα να νικήσει το νωχελικό 7,44% που πήρε το ΠΑ.ΣΟ.Κ (ΕΛΙΑ) στην Πόλη μας.

Το 32% του ΣΥΡΙΖΑ δεν μας φοβίζει γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ Ηλιούπολης θυμίζει ΚΚΕ και τα παραμύθια τους έχουν από το 1989 στην Ηλιούπολη. Όλοι η Ελλάδα να εκλέξει Δημάρχους της Αριστεράς η Ηλιούπολη δεν θα εκλέξει. Τσεκαρισμένο και να το θυμάστε τα επόμενα χρόνια. Είμαστε περήφανοι που η Πόλη μας έχει κλείσει ΟΡΙΣΤΙΚΑ από το 1990.

Η κατάρρευση του κομμουνισμού έφερε στην επιφάνεια τα εγκλήματα τους σε γειτονικές μας χώρες (Αλβανία , Βουλγαρία κ.α) και έχουν μείνει ελάχιστοι αμετανόητοι λάτρεις δικτατορικών καθεστώτων. Με λύπη βλέπουμε πως δυστυχώς οι Διοικήσεις του Δήμου εξακολουθούν και αφιερώνουν πάρκα και οδούς σε νοσταλγούς δικτατορικών καθεστώτων.

Δεν πειράζει όμως θα κριθούν από την Ιστορία για τις ελλείψεις τους αυτές αφού ο ελληνικός λαός έχει συνειδητοποιήσει σε μέγιστο βαθμό ποιοι τον οδήγησαν ως εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: