ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η πολύπαθη Ηλιούπολη μέσα στο κατακαλόκαιρο

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Η πολύπαθη Ηλιούπολη μέσα στο κατακαλόκαιρο


Τίποτα ουσιαστικό δεν γράφουν τα ιστολόγια που έχουν επίκεντρο την πόλη μας θύματα ή θύτες ; της καλοκαιρινής ραστώνης.



 Έτσι "θέμα" έγινε το γδύσιμο στο συντριβάνι της κεντρικής πλατείας του υποψήφιου με το ΕΝΑΚ κ. Ανδρικόπουλου ο οποίος το είχε τάξει στους διαδικτυακούς του φίλους εάν η Εθνική μας περνούσε στους 16 του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Στα δημοτικά δρώμενα οι δημοτικές παρατάξεις έχουν πέσει και αυτές θύματα της καλοκαιρινής ραστώνης και αναμένουν τον Σεπτέμβριο στο νέο δημοτικό συμβούλιο να αναπτύξουν και να ενσωματώσουν τις "νέες" πολιτικές που θα ακολουθήσουν την πενταετία που είναι μπροστά τους.

Για την Ηλιούπολη σύμφωνα πάντα με την δική μας άποψη θα είναι μια ακόμα πενταετία όπου δεν αναμένεται καμιά σημαντική αλλαγή.

Άλλωστε η οικονομική κρίση και κυρίως το γεγονός πως η παρούσα διοίκηση έχει εξαγγείλει συγκεκριμένο πρόγραμμα που θα πρέπει να υλοποιήσει δεν μας δίνει μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας για σπουδαία πράγματα.

Για αυτό και εμείς και χωρίς καμιά διάθεση να ερευνήσουμε τίποτα περισσότερο από όσα κατά καιρούς σας έχουμε αποκαλύψει θα σας αφήσουμε έρμαια στα χέρια τυχοδιωκτών και ερπετών που τάχα σας ενημερώνουν για τα στραβά και ανάποδα της πόλης μας ενώ ταυτόχρονα έχουν άριστες σχέσεις με όλο το κατεστημένο της από το 1981 έως και σήμερα.


Πάμε λοιπόν να ανοίξουμε το ιστολόγιό μας αυτό και σε όμορους δήμους γιατί είναι πολύ πιθανό να δούμε περισσότερες ειδήσεις θετικές για αυτούς και λιγότερες για εμάς.


Δίπλα μας στο Δήμο Αργυρούπολης- Ελληνικού θα γίνουν επενδύσεις δις ευρώ και εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε πως θα εκμεταλλευθούμε αυτή την ευκαιρία για να γίνει και κάτι στο δικό μας Δήμο.


1 σχόλιο:

no είπε...

Σταύρο καλώς ήρθες πάλι στα δρώμενα της Ηλιούπολης. Τις λέξεις που περιγράφεις τα υπόλοιπα sites της πόλης τις έμαθες από τον μέγα δάσκαλο σου; Χαλάρωσε. Απόλαυσε τις βόλτες σου, δες λίγο zougla για να ξεσκάσεις... Αρκετά Σταύρο. Είσαι ο Πρώτος, ο Μέγας, ο Μοναδικός... Τα σύνορα της πόλης δεν σε χωρούν. Άπλωσε τα φτερά σου. Μην μένεις εδώ...