ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι εκλογές τελείωσαν και η Ηλιούπολη επανήρθε ενώ οι "Μεσσίες" κάνουν μόνιμες διακοπές

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Οι εκλογές τελείωσαν και η Ηλιούπολη επανήρθε ενώ οι "Μεσσίες" κάνουν μόνιμες διακοπές


Βγήκαν και τα τελικά αποτελέσματα (τα βάλαμε με καθυστέρηση εμείς) αφού είπαμε να κοιτάξουμε και για καμιά δουλειά και να μην ασχολούμαστε καθημερινά με τα της Πόλης.



Άλλωστε αρκετή λάσπη φάγαμε επειδή σας ενημερώνουμε πως χτυπά η καρδιά της Πόλης μας.

Πλέον από Σεπτέμβριο που θα πάνε οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι να αναλάβουν τα καθήκοντά τους θα δούμε πως θα είναι το νέο δημοτικό συμβούλιο.

Εμείς άλλωστε ΠΑΝΤΑ σεβόμαστε την ετυμηγορία των δημοτών μας και δεν είμαστε από αυτούς που όταν χάνουν δεν παραδέχονται την ΗΤΤΑ τους.

Το αποτέλεσμα λοιπόν έδειξε όσα ακριβώς σας γράφαμε μήνες πριν την εκλογική διαδικασία αφού η πολυδιάσπαση της κεντροδεξιάς στέρησε από τους Νεοδημοκράτες της Πόλης μας να δουν δεξιό υποψήφιο στο δεύτερο γύρο.

Εμείς κοιτάμε μπροστά όμως και φυσικά δεν ξεχνάμε όλες τις διοικήσεις που πέρασαν και κυρίως ψάχνουμε με ΣΤΟΙΧΕΙΑ τι ακριβώς άφησαν πίσω τους.

Αγάλματα εμείς δεν στήνουμε για κανέναν ούτε συμβιβαζόμαστε σε θεωρίες που δεν αποδεικνύονται από την πραγματικότητα.

Όποιος  θέλει να Αγιοποιήσει  όσους έφυγαν από αυτό το μάταιο κόσμο εμάς δεν μας αφορά.

Στρεβλή ιστορία εμείς δεν παρουσιάζουμε γιατί για εμάς η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι αυτή που μετράει πέρα και πάνω από ΟΛΑ.


Μάθαμε σε αυτή την προεκλογική περίοδο π.χ πως ο κ. Βαλασόπουλος παρέλαβε χρέη 14 εκατομμύρια ευρώ ( η προηγούμενη διοίκηση δεν μπήκε καν στο κόπο να απαντήσει) και πως το χρέος του Δήμου μας πλέον είναι της τάξεως του 1,5 εκ ευρώ.

Εμείς πάντως που συκοφαντηθήκαμε πως είχαμε έμμισθες θέσεις το ψάξαμε το θέμα γιατί ποτέ μέχρι σήμερα δεν πήραμε ούτε μισό ευρώ ή δραχμή από θέση μας στο δημόσιο.

Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και φυσικά δεν θα μπούμε καν στο κόπο να απαντήσουμε και πάλι σε ανώνυμους διαδικτυακούς συκοφάντες για να τους κάνουμε γνωστούς.

Τους ευχαριστούμε για τα "καλά" τους λόγια και τους υποσχόμαστε πως θα χάνουν και πάντα από εμάς σε κάθε τομέα όσο συνεχίζουν να παραποιούν την αλήθεια για να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα.

Μέχρι τώρα και όσο εμείς απέχουμε συνειδητά από την έρευνα το μόνο που διαβάζουμε είναι για την βρώμικη Πόλη μας και την τεράστια ανεργία που την μαστίζει.

Ας τους αφήσουμε να πάνε να βρουν και αυτοί κανένα θέμα να αναδείξουν όσο αναμένεται η ετυμηγορία για την ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Α.Ε. 

Ο νέος Υπουργός θεωρούμε πως θα είναι περισσότερο δραστήριος σε αυτό το θέμα μιας και εκλέγεται και στη Β' Αθήνας και θα θέλει να πάρει και κάποιες ψήφους παραπάνω.

Γνωρίζει πολύ καλά πως η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και η καταπολέμηση της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ είναι και τα μόνα δυνατά σημεία αυτής της Κυβέρνησης γιατί στα οικονομικά οι "μάγοι" πέθαναν και ουδείς πιστεύει πως θα φάμε με χρυσά κουτάλια.

Τα μηνύματα είναι θετικά σε αυτούς τους τομείς και οι φυλακές συνεχίζουν να γεμίζουν εκτός από εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου και με κάθε λογής λαμόγια που έφαγαν δις ευρώ για να φτάσουμε στα σημερινά μας χάλια.

Έχουμε να περάσουμε ένα καλοκαίρι γεμάτο εκπλήξεις για όσους συστηματικά αγνοούν την δημοσιογραφική πένα και θεωρούν πως όλα εξαρτώνται από μια Δικαιοσύνη που εκτός από τυφλή και ανάλγητη είναι και της άποψης πως τα δικά της λεφτά είναι περισσότερο "ιερά" από όλων των υπολοίπων.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: