ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σούρμενα-Ηλιούπολη 1-1

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Σούρμενα-Ηλιούπολη 1-1



Γράφει ο ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Σούρμενα και Ηλιούπολη στο γήπεδο Ελληνικού. Προηγήθηκαν στο σκοτ τα Σούρμενα του Μιχάλη Κάτσικα που είχαν και περισσότερες ευκαιρίες. 

Μόλις στο 1' ο Μπουγιούκος μετά από φάση διαρκείας με διαγώνιο σουτ έστειλε πρώτα την μπάλα να χτυπήσει στο κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια να καταλήξει στα δίχτυα της εστίας του Καταχανάκη γράφοντας το 1-0. Στο 63' ο Χουχουλής με καρφωτή κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή μετά από φάουλ του Ξένου ισοφάρισε σε 1-1. 

Στο 28' η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ μετά από σέντρα-σουτ του Μετλίου, ενώ στο 56' ο γκολκίπερ Καταχανάκης πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση σε κοντινό σουτ του Πρέκα. Στο 57' ο γκολκίπερ των γηπεδούχων Ασλάνογλου πρόλαβε τον Δωματιώτη που έμπαινε μόνος του. Στο 62' ο γκολκίπερ Καταχανάκης πραγματοποίησε σωτήρια απόκρουση σε τετ-α-τετ του Χατζηγεωργίου. 

Στο 74' ο πρώτος βοηθός Μπατζιόπουλος λανθασμένα υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Ανασταστόπουλο των γηπεδούχων που έμπαινε μόνος του. Στο 89' ο Τσακύρης με διπλό σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει από μισό μέτρο τον γκολκίπερ Καταχανάκη. Άριστος ο διαιτητής Χριστοδούλου και ο δεύτερος βοηθός Νιδριώτης. 

ΣΟΥΡΜΕΝΑ:Ασλάνογλου, Μετλίου, Κοντιμπάς, Ακριτίδης, Μπουγιούκος, Τσακύρης, Θεοδώρου, Αναστασόπουλος, Πετρίτσης, Χατζηγεωργίου(67' Γιαννόπουλος), Πρέκας(71' Τσικριτέας). ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ:Καταχανάκης, Χουχουλής, Γάγγος, Ξένος, Αγοραστός, Κάππος(72' Στυλιανόπουλος), Ζουμπουνέλης, Σταματόπουλος, Αναστασάκης(90' Κρίκος), Δωματιώτης, Γεμιστός(87' Ορφανός).

Δεν υπάρχουν σχόλια: