ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σπουδαίο διπλό για την Ηλιούπολη 3-0 τον Ηρακλή στο Κατσάνειο

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Σπουδαίο διπλό για την Ηλιούπολη 3-0 τον Ηρακλή στο Κατσάνειο




Με όπλο το σερβίς και μεγάλη ψυχραιμία η νεοφώτιστη Ηλιούπολη πανηγύρισε την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στη μεγάλη κατηγορία φτάνοντας στο 2X2 μετά το 3-0 στην έδρα του Ηρακλή.



Με εξαίρεση το πρώτο σετ όπου ο Ηρακλής ήταν ανταγωνιστικός στα υπόλοιπα δύο η Ηλιούπολη ξεπερνούσε τις κακές εκκινήσεις που έκανε και έπαιρνε γρήγορα σημαντικές διαφορές με τις κυανόλευκες να μην έχουν τις λύσεις για να γυρίσουν τον αγώνα.

Η γνώμη του πάγκου
Πετίδης: «Υπήρχε υπερβολικό άγχος λόγω της κρισιμότητας του αγώνα και οι νεαρές αθλήτριες μας δεν μπόρεσαν να το διαχειριστούν. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και θέλουμε χρόνο και δουλειά για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε».

Λυκογιάννη: «Δεν μπορώ να μην είμαι ικανοποιημένη από την εμφάνιση μας. Πιέσαμε στο σερβίς, κάναμε αυτά που έπρεπε και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια».

Τα σετ: 22-25, 14-25, 17-25
Ηρακλής (Πετίδης): Βέλλιου, Στεφανίδου, Φερέιρα, Αλτίνη, Πάντεβα, Καραφουλλίδου, Παλτιμσίζογλου -λ / Δαμιανίδου, Καλαϊτζίδου, Τουκμενίδου
Ηλιούπολη (Λυκογιάννη): Μπόκα, Μαρκοπούλου, Γιοβάνη, Αλέξις, Έντουαρντς, Πατεράκη, Αργυροπούλου –λ
*Τα στατιστικά του αγώνα θα δημοσιευτούν τη Δευτέρα.



Η  φωτογραφία είναι "κλεμμένη" από το facebook 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σταύρο η 3η αγωνιστική ρεπό, η 4η εκτός με Παναθηναικό την 5η αγωνιστική εντός με ΑΟ Μαρκοπουλο να είσαι μέσα στο γήπεδο να καλύψεις τον αγώνα.