ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Θα είμαστε εκεί για να μην υπάρχουν αίθουσες αφιερωμένες μόνο σε αριστερούς αγωνιστές

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Θα είμαστε εκεί για να μην υπάρχουν αίθουσες αφιερωμένες μόνο σε αριστερούς αγωνιστές

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ Δ. ΚΙΝΤΗΣ- ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΟΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ "ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ" ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΜΝΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ 

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ "ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΩΝ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ  ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ 
Την Πέμπτη 2/10/2014 και ώρα 16:30 στην ειδική αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Κώστας Κονδύλης» (Σ. Βενιζέλου 114) θα διεξαχθεί η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης που είχε προγραμματισθεί να γίνει στις 23/9/2014 και αναβλήθηκε.Σύμφωνα με την αρχική πρόσκληση του Προέδρου του Δ.Σ. τα θέματα που θα απασχολήσουν το Δ.Σ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων είναι:

1) Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ) - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ» - Ορισμός Προέδρου και Αντιπροέδρου.
2) Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Αγωγής, Φροντίδας και Αλληλεγγύης Δήμου Ηλιούπολης (Κ.Α.Φ.Α.Δ.ΗΛ) – ΠΑΥΛΟΣ ΠΕΝΤΑΡΗΣ» - Ορισμός Προέδρου και Αντιπροέδρου.
3) Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηλιούπολης» - Ορισμός Προέδρου και Αντιπροέδρου.
4) Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηλιούπολης» - Ορισμός Προέδρου και Αντιπροέδρου.
5) Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου Ν.Π.Δ.Δ. «Μουσείο Εθνικής Αντίστασης».
6) Ορισμός δύο Δημοτικών Συμβούλων για την στελέχωση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου.
7) Ορισμός Προέδρου Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και των εκπροσώπων των παραγωγικών τάξεων που συμμετέχουν σ’ αυτή.
8) Συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης.
9) Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου για την νομιμοποίηση της διαδικασίας του κληροδοτήματος Τουραμάνογλου.
10) Συγκρότηση Τοπικού Συμβουλίου Πρόληψης της Παραβατικότητας και ορισμός των μελών του.
11) Συγκρότηση Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών.
12) Ορθή επανάληψη της 126/2014 απόφασης Δ.Σ. που αφορά στην αποδοχή ή μη αιτήματος της Κας Μαρίας Κατσικερού για ανάκληση της έμμισθης εντολής της με τον Δήμο, λόγω συνταξιοδότησης της.
13) Παραχώρηση χρήσης του Η΄ Βρεφονηπιακού Σταθμού (Αγαμέμνωνος), στον ΚΑΦΑΔΗΛ.
14) Αποδοχή της Ένταξης της Πράξης «Διαχείριση ευπαθών κοινωνικών ομάδων Δήμου Ηλιούπολης» με κωδικό MIS 483520 στο Ε.Π. «ΑΤΤΙΚΗ» στον Άξονα Προτεραιότητας «ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ» στην Πρόσκληση 59 ΕΦΔ ΕΕΤΑΑ και έγκριση του Σχετικού Φύλλου Σκοπιμότητας.
15) Έγκριση οικονομικών στοιχείων Α τριμήνου 2014 για την εκτέλεση του προϋπολογισμού.
16) Έγκριση οικονομικών στοιχείων Β τριμήνου 2014 για την εκτέλεση του προϋπολογισμού.
17) Διαγραφές και λοιπές μεταβολές από βεβαιωτικούς καταλόγους
18) Επιστροφές αχρεωστήτως εισπραχθέντων ποσών.
19) Επικύρωση πρακτικών της Συμβιβαστικής Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών και ψήφιση πίστωσης.
20) Έγκριση νομικής δέσμευσης και ψήφιση πίστωσης για την επιστροφή 100% των δημοτικών τελών έτους 2013, σε πολυτέκνους και ΑΜΕΑ.
21) Συμπλήρωση της 130/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που αφορά στην ψήφιση πίστωσης για «Παροχές σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (ΑΜΕΑ, πολύτεκνους δημότες κ.λπ.»
22) Αποχαρακτηρισμός οικογενειακού τάφου.
23) Ορισμός μελών για την συγκρότηση Επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών και αμφισβητήσεων για το έτος 2014.
24) Ορισμός επιτροπών αποτελούμενες από Δημοτικούς Συμβούλους.
25) Ορισμός Δημοτικών Συμβούλων για συμμετοχή σε Επιτροπές παραλαβών του έτους 2014, σύμφωνα με τον ΠΔ 28/80 και μικρών έργων-εργασιών συντήρησης και μικρών προμηθειών.
26) Συγκρότηση επιτροπής σφράγισης καταστημάτων.
27) Ανάθεση κατ’ αποκλειστικότητα βάσει Ν. 2286/95 για την ανανέωση συμβολαίων συντήρησης λογισμικού της τεχνικής υπηρεσίας.
28) Έγκριση ή μη άδειας τοποθέτησης απαγορευτικού σήματος στάθμευσης (Ρ-39) (Απαγορεύεται η στάθμευση φορτηγών άνω των 1,5 τόνων) στην οδό Ελ. Βενιζέλου από Μύρωνος έως Αλιμούντος.
29) Έγκριση ή μη άδειας τοποθέτησης απαγορευτικού σήματος στάσης και στάθμευσης (Ρ-40) στην οδό Μακρυγιάννη 24.
30) Έγκριση ή μη παραχώρησης χώρου στάθμευσης (Ρ-72) αυτοκινήτου για λόγους αναπηρίας επί της οδού Φιλιππάκη 57.
31) Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας τροποποίησης διαμόρφωσης πεζοδρομίου για την είσοδο – έξοδο σε πρατήριο υγρών καυσίμων επί των οδών Ελ. Βενιζέλου 118 & Ζήνωνος.
32) Τροποποίηση Ρυμοτομικού Σχεδίου στην περιοχή ΔΗΑΝΑ Αγ. Μαρίνας του Δήμου Ηλιούπολης.
33) Έγκριση του 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου «Κατασκευή αντιολισθηρού τάπητα-τσιμεντοστρώσεις-πλακοστρώσεις σε δρόμους με μεγάλη κλίση»
34) Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης της μελέτης «Στατική μελέτη μεταλλικής γέφυρας στο ρέμα Πικροδάφνης» (ΑΜ 34/12).
35) Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Ασφαλτοστρώσεις οδών».
36) Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή αντιολισθηρού τάπητα σε δρόμους με μεγάλη κλίση».
37) Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ανάπλαση πλατείας 25ης Μαρτίου» (Α.Μ. 30/08).
38) Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή παρκέ στο Β΄ κλειστό γυμναστήριο (ΔΗΑΝΑ)».

Το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ θα παρακολουθήσει από κοντά το πρώτο δημοτικό συμβούλιο και φυσικά για ακόμη μια φορά θα καλέσει τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου να επιδείξουν σοβαρότητα και υπευθυνότητα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της Πόλης μας. Η Κάθαρση δεν πρόκειται να έρθει με  κουκούλωμα σκανδάλων όπως η ΕΥΩΝΥΜΟΣ Α.Ε ούτε με ΟΜΟΦΩΝΙΑ στις παράλογες απαιτήσεις δημοτικών υπαλλήλων που δεν πρόσφεραν ΤΙΠΟΤΑ στο Δήμο μας επί δεκαετίες. Οι τζάμπα μάγκες της Αριστεράς που διοίκησαν και ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ το Δήμο μας από το 1974 έως και σήμερα δεν θα βρουν σε εμάς συμμάχους.  Η παρένθεση Αναγνώστου και κυρίως η κακοδιαχείρηση της τετραετίας 2006-2010 δεν δικαίωσε τις προσδοκίες κανενός δεξιού ψηφοφόρου που είδε τους τραμπούκους της Αριστεράς να συνεχίζουν να διοικούν τον Δήμο αφού ο πρώην Δήμαρχος δεν ξήλωσε τον σάπιο μηχανισμό που συνέχιζε να παίρνει παράλογες αποφάσεις. Ακόμη και ο Βαλασόπουλος συγκρούστηκε έστω και για τα μάτια του κόσμου με τους πρώην συντρόφους του της Αριστεράς , κάτι που δεν τόλμησε ο κ. Αναγνώστου και το πλήρωσε πολύ ακριβά. Το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ κινείται στο χώρο της πατριωτικής δεξιάς και δεν υποχωρεί ούτε βήμα από τις αξίες της οποίες προασπίζει. Σ' εμάς η Ελευθερία, η Δημοκρατία και το Έθνος είναι αξίες διαχρονικές και μαχόμαστε μετά μανίας οτιδήποτε περιορίζει εδαφικά το Έθνος μας , και όποιο ΚΑΘΕΣΤΩΣ διώκει Ιδέες και όχι πράξεις ποινικά κολάσιμες. Έχουμε αποδείξει άλλωστε πως φιλοξενούμε απόψεις ΟΛΩΝ των δημοτών που σέβονται και παλεύουν για την Αστική Δημοκρατία μας, την οποία επιβουλεύονται όσοι θέλουν να εγκαθιδρύσουν φασιστικά καθεστώτα κόκκινου ή μαύρου χρώματος. 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ; OYTE ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΞΙΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥ;

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Δεν επιθυμώ να δοθεί το όνομα του Δελλαπόρτα πουθενά γιατί όσο καλός Δήμαρχος και εάν υπήρξε δεν είχε εκλεγεί από τον λαό. Επομένως δεν είναι αυτή η δική μου αισθητική θα μπορούσαμε όμως να είχαμε αίθουσα με το όνομα του Μεγάλου Αλεξάνδρου αλλά είπαμε πιο σημαντικός είναι ο Κιντής και ο Κονδύλης . Να βγάλετε και μία στον Άρη Βελουχιώτη που πίστευε στη "δημοκρατία" και κατέσφαξε τον ελληνικό λαό.....

Ανώνυμος είπε...

Σταύρο δεν σε είδα στο Δημοτικό Συμβούλιο.... Κρίμα παλληκάρι μου... οι υποσχέσεις....

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Δυστυχώς λόγω έκτακτων υποχρεώσεων έχασα το πρώτο ελπίζω στα επόμενα να πάω καλύτερα.......

Ανώνυμος είπε...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!