ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τιμούν τους νεολαίους της κομμουνιστικής ΕΠΟΝ στην Ηλιούπολη

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Τιμούν τους νεολαίους της κομμουνιστικής ΕΠΟΝ στην Ηλιούπολη



Η ηρωίδα της "Εθνικής Αντίστασης" κομμουνίστρια και εκτελεσθείσα από τις γερμανικές δυνάμεις στις 5 Σεπτεμβρίου του 1944 ένωσε όλες τις "δημοκρατικές" δυνάμεις της Πόλης που παρέστησαν στην εκδήλωση μνήμης που διοργάνωσε ο Δήμος Ηλιούπολης.
Μέλος της ΕΠΟΝ σίγουρα θα είχε σιγοτραγουδήσει πολλές φορές το παρακάτω τραγούδι της οργάνωσης η Ηρώ. 

"ΕΠΟΝ, ΕΠΟΝ, είσ΄ ο εχθρός των φασιστών,άξια γενιά των δουλευτών,καμάρι του λαού ΕΠΟΝ".

Πολλοί ισχυρίζονται πως και σήμερα είναι επίκαιρο (όχι εμείς πάντως) που βλέπουμε με σκεπτικισμό και ανησυχία  την προσπάθεια ταύτισης της τότε εποχής με την σημερινή. 

Τα φερέφωνα της κομμουνιστικής αριστεράς εδώ και χρόνια προσπαθούν με εκδηλώσεις μίσους να μας πείσουν για τις αγαθές προθέσεις των Κομμουνιστών συντρόφων τους  που από  τότε ταλαιπωρούσαν με τις ολοκληρωτικές Ιδέες τους τις νέες και τους νέους της εποχής. 

Να τονίσουμε πως :

Η Ενιαία Πανελλαδική Οργάνωση Νέων (Ε.Π.Ο.Ν.) ήταν οργάνωση νέων που ιδρύθηκε κατά τη διάρκεια της Κατοχής, στις 23 Φεβρουαρίου 1943 και ήταν μέλος του ΕΑΜ!!!!!

Η δράση του ΕΑΜ κατά τα Δεκεμβριανά είναι σήμερα σε ΟΛΟΥΣ γνωστή και καταδικαστέα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που επιμένουν να ηρωποιούν στυγερούς δολοφόνους όπως τον Άρη Βελουχιώτη. 

Η "Ηλούπολη Χωρίς Όρια" πιστή στις Ιδέες του φιλελεύθερου εθνικισμού θεωρεί ατόπημα το γεγονός της παρουσίας στην εκδήλωση πολιτών οι οποίοι πιστεύουν στις αρχές της Δημοκρατίας

Η Ηρώ Κωνσταντοπούλου πολέμησε για τις Ιδέες της και εξετελέσθη για αυτές στην Καισαριανή μαζί με άλλους 49 συντρόφους της που ονειρεύονταν μια "ελεύθερη" αλλά κομμουνιστική Ελλάδα. 

Ευτυχώς για όλους εμάς σήμερα ο αγώνας της δεν δικαιώθηκε και ΟΥΔΕΠΟΤΕ στην Πατρίδα μας επικράτησε η Ιδεολογία για την οποία αγωνίσθηκε. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η αρχή και το τέλος της ανωμαλίας. Εκδήλωση φιέστα από τον Πασόκο με ρώσικες σπουδές Δήμαρχο Βασίλη. Αποχή από Κομμουνίστρια Τασία. Ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας παρίσταται και παρακολουθεί με ενδιαφέρον. Και εσέίς τον πατριωτικοεθνικοδεξιό χαβά σας.

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ.