ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η πορεία δεν είναι αναστρέψιμη έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ για να σας κάνει ταχύρρυθμα μαθήματα "δημοκρατίας" αλά σοβιέτ!!!

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Η πορεία δεν είναι αναστρέψιμη έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ για να σας κάνει ταχύρρυθμα μαθήματα "δημοκρατίας" αλά σοβιέτ!!!


Η Κυβέρνηση παραπαίει παρόλο που πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από την παρούσα Βουλή. Ό,τι και να κάνει ο Σαμαράς για να σώσει την παρτίδα προσκρούει σε έναν καταπράσινο κομματικό μηχανισμό και σε Υπουργούς και Υφυπουργούς που είναι παντελώς ΑΝΙΚΑΝΟΙ να διαχειριστούν την ΚΡΙΣΗ.



Δεν του βγήκε ο ανασχηματισμός του Σαμαρά και φαίνεται καθαρά σε όλες τις δημοσκοπήσεις.

Ασυνεννοησία ανάμεσα σε υπουργούς και υφυπουργούς της κυβέρνησης και κυρίως ένας κρατικός μηχανισμός που έχει παραλύσει περιμένοντας ως "Μεσσία" τον Αλέξη Τσίπρα να κάνει επανεκκίνηση του παλιού καταπράσινου κράτους.

Για γέλια και για κλάματα ταυτόχρονα οι λαϊκιστές της από εδώ πλευρά που ενώ ψήφισαν τα μνημόνια ζητάνε τώρα ελαφρύνσεις σε φορολογίες και άνοδο των μισθών λες και δεν έχουν καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια στην χρεοκοπημένη Ελλάδα που χρωστάει ακόμα και σήμερα πάνω από 320 δις ευρώ!!!!

Τα χάλια αυτών των πολιτικών που ζητάνε φοροελαφρύνσεις την ίδια ώρα που βλέπουν πως η συνταγή δεν βγαίνει και υπάρχει οικονομική τρύπα δις ευρώ για την διετία 2015-2016.  Ξαφνικά γίνονται και δημόσιοι κατήγοροι στα τηλεοπτικά παράθυρα ενώ κυβερνούν τα κόμματα τα οποία οι ίδιοι στηρίζουν.

Συγκυβέρνηση (ΝΔ-ΠΑ.ΣΟ.Κ) γίνονται τουλάχιστον γραφικοί και φυσικά επικίνδυνοι για την δημόσια υγεία!!!

Τις επόμενες μέρες το Ηλιούπολη Χωρίς Όρια (αδελφάκι του Ενημέρωση χωρίς όρια) θα σας αποκαλύψει πως εάν θέλει ο Πρόεδρος της ΝΔ να έρθει σε ρήξη με μερίδα των βουλευτών της ΝΔ καμιά 30αρια μπορεί ακόμα και να μειώσει την διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ όχι όμως να τον κερδίσει.

Επειδή μελετάμε χρόνια τα στοιχεία σοβαρών εταιρειών δημοσκοπήσεων σας λέμε με πάσα βεβαιότητα πως στις επόμενες εκλογές πρώτο κόμμα έστω και με μια ψήφο θα αναδειχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Εάν όμως ο Αντώνης Σαμαράς είχε κόψει την φόρα και τα χέρια στους κλέφτες και της από εδώ μεριάς θα είχαμε όχι μόνο την πρωτιά στις προσεχείς εκλογές αλλά και την στήριξη της κοινωνίας στην τιτάνια προσπάθεια που δίδεται και πρέπει να συνεχιστεί να δίνεται τα επόμενα χρόνια.

Τις επόμενες μέρες καλούμε όλους τους βουλευτές της  Α και Β' Αθήνας της ΝΔ να μας στείλουν τις προτάσεις τους για να μας πουν τι πρέπει να αλλάξει για να μπορέσει η Πατρίδα να ξαναβρεί τον βηματισμό που είχε πριν μπει στα μνημόνια και στις σημερινές περιπέτειες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑΥΡΟ. ΑΥΤΟΙ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ... ... ...

Ανώνυμος είπε...

Οι βουλευτές της Β' Αθήνας Σταύρο αλληλοκατηγορούνται για να διασωθούν και να μην μείνουν έξω από την πεντάδα. Άκου να βρουν χρόνο για να σου στείλουν προτάσεις. Καλύτερα είναι τα ανέκδοτα με τον Τοτό. Πάντως αν στείλει κάποιος να τις δημοσιεύσεις. Θα έχουν συν τοις άλλοις και συλλεκτική αξία.