ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Για το μηχάνημα του Δήμου που μετρά την ακτινοβολία των κεραιών κινητής τηλεφωνίας

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Για το μηχάνημα του Δήμου που μετρά την ακτινοβολία των κεραιών κινητής τηλεφωνίας




Πριν από μερικές ημέρες, σε επιστολή του ο κ. Γεώργιος Μπαλτάς είχε αναφερθεί και στο γεγονός που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Συμβούλιο την Πέμπτη 2/10/2014.

Συγκεκριμένα αναφέρεται στην εισήγηση του Αντιδημάρχου κ. Χατζηδάκη, για την προμήθεια μηχανήματος το οποίο θα μετρά την ακτινοβολία που εκπέμπουν οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

Μέσα από τον διάλογο που αναπτύχθηκε, προέκυψε ότι η Διοίκηση δεν γνώριζε ότι υπάρχει ήδη τέτοιο μηχάνημα στο Δήμο και μάλιστα όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μπαλτάς στην επιστολή του ’’…ο Δήμαρχος κατακεραυνώνει τον κ. Αναγνώστου για την προ τετραετίας πλημμελή παράδοση. Προφανώς εννοεί πως δεν παραδόθηκε από τον τότε Αντιδήμαρχο κ. Ευσταθίου το σχετικό μηχάνημα’’.

Στο σημείο αυτό έχω να πληροφορήσω τα πιο κάτω:

1) Πράγματι το μηχάνημα είχε αγορασθεί επί διοίκησης του κ. Αναγνώστου και εγώ σαν Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών (2010-2011) μαζί με τους αρμόδιους μηχανικούς του Δήμου το αξιοποιήσαμε στο έπακρον για το καλό των πολιτών της πόλης μας

2) Επικοινώνησα, πριν από μερικές ημέρες, με τον Δ/ντή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου ο οποίος και με διαβεβαίωσε ότι το μηχάνημα υπάρχει και βρίσκεται στο Δημαρχείο και συγκεκριμένα στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας.

3) Όσον αφορά τους εξοπλισμούς των Δήμων (μηχανήματα, εργαλεία κλπ.), θεωρώ ότι είναι γνωστό σε όλους πως προβλέπεται ότι τα μηχανήματα, τα εργαλεία και ο λοιπός εξοπλισμός του Δήμου, είναι χρεωμένα στην αρμόδια Υπηρεσία και μάλιστα σε συγκεκριμένο εργαζόμενο του Δήμου και όχι στον εκάστοτε Δήμαρχο ή Αντιδήμαρχο κλπ.

Τέλος, όσον αφορά την συνεργασία Δημοτικής Αρχής και Υπηρεσίας του Δήμου είναι θέμα προς συζήτηση.

20/10/2014

Τάσος Ευσταθίου

Επικεφαλής της Παράταξης
’’Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά’’

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οξυγονοκόλληση έχουν οι τεχνικές υπηρεσίες και ο Δήμος Ηλιούπολης γιατί στο Β΄ Γήπεδο Ηλιούπολης τα δοκάρια τα κολλόυν οι γονείς των αθλητών για να μην γίνει κάποιο ατύχημα.

Ανώνυμος είπε...

Τάσο αφού μίλησες με το Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου δεν μας λες αν λειτουργεί τίποτε εκεί και ποιός φταίει;